آریا بانو

آخرين مطالب

تجلیل از ساخت «محفل»؛ زمینه انس با قرآن برای میلیون‌ها ایرانی فراهم شد فرهنگی هنری

تجلیل از ساخت «محفل»؛ زمینه انس با قرآن برای میلیون‌ها ایرانی فراهم شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به تاثیر «محفل» بیان کرد که این برنامه ذهنیت رایج و ناصوابی را که قرآن را صرفاً کتابی برای ثواب می‌پنداشت، اصلاح کرد و نشان داد که قرآن، کتاب زندگی است. فصل سوم برنامه «محفل» محصولی از مرکز هنری رسانه‌ای نهضت در ایام ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه سه سیما رفت. این برنامه به پربیننده‌ترین برنامه ماه رمضان تبدیل شد و مورد توجه قرار گرفت. به تازگی علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه نیز در نامه‌ای خطاب به رئیس صداوسیما از ساخت و خلق این برنامه اثرگذار تقدیر کرد.
«جناب مستطاب آقای دکتر جبلی
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
سلام علیکم
با احترام و آرزوی توفیقات روزافزون، بر خود فرض می‌دانم از جناب عالی و مجموعه انقلابی رسانه ملی به ویژه گروه پرتلاش برنامه «محفل»، به سبب خلق اثری وزین و اثرگذار که با رویکردی هوشمندانه به تبیین نور قرآن برای عموم مردم پرداخت، تقدیر و تشکر نمایم.
برنامه «محفل»، توانست در زمانی که نیاز مبرم به جهاد تبیین، جلوه‌ای بدیع از این فرضیه الهی را بر مدار قرآن کریم به تصویر کشد و میلیون‌ها دل مشتاق را به حبل‌الله المتین پیوند زند. این برنامه نه تنها توانست تصویری نوین از انس با قرآن در جامعه ترسیم کند، بلکه با محتوایی اصیل و ساختاری جذاب، به شکل عملی، ذهنیت رایج و ناصوابی را که قرآن را صرفاً کتابی برای ثواب می‌پنداشت، اصلاح کرد و نشان داد که قرآن، کتاب زندگی است؛ کتاب مبارزه در برابر ظلم و انحراف، مدارا، تربیت، امید و پیشرفت.
پرداختن هوشمندانه به مسائل روز جهان اسلام، تبیین عالمانه مکتب مقاومت بر اساس داستان انبیا، حضور برجسته و بصیرانه حجت‌الاسلام قاسمیان و پوشش بین‌المللی این برنامه در کشورهای اسلامی، همه مؤید درکی عمیق از نیازهای امت اسلامی در این برهه حساس است. این برنامه توانست از سویی دل‌های دور از قرآن را به آن نزدیک سازد و از سوی دیگر، نسبت به شبهات بی‌مهری به قرآن را پاسخ دهد.
در کنار این اثر ارزشمند، شایسته است از نهضت ملی «زندگی با آیات» نیز یاد شود؛ حرکتی مردمی با حمایت دستگاه‌های مختلف به خصوص صداوسیما که در ماه مبارک رمضان، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فناوری، زمینه انس عمیق با قرآن را برای میلیون‌ها ایرانی فراهم ساخت. این نهضت با راه‌اندازی هزاران محفل قرآنی، صدور میلیون‌ها گواهی حفظ و فهم آیات منتخب، تولید محصولات متنوع آموزشی و رسانه‌ای و خلق ابزارهای هوشمند تبلیغ قرآنی، گامی مؤثر در جهت قرآنی‌سازی فضای عمومی کشور برداشت و الگویی نوین از تعاون ملی در خدمت به قرآن کریم را به نمایش گذاشت.
خوشبختانه این اتفاقات فاخر، به گواه بسیاری از اهل نظر، از برنامه‌های قرآنی سال‌های اخیر است که مورد عنایت و تحسین مقام معظم رهبری قرار گرفته، در کشورهای اسلامی بینندگان بسیاری یافته، موجی از انس با قرآن پدید آورده و حتی دغدغه حفظ قرآن را در سطح جامعه زنده ساخته است.
رجای واثق دارم استمرار برنامه‌های قرآنی موفقی چون «محفل» و تقویت نهضت‌های مردمی همچون «زندگی یا آن‌ها»، یا دعای خیر اهل قرآن و همراهی مستمر مدیران انقلابی سازمان، مقدمه‌ای برای تحقق تمدن نوین اسلامی بر پایه معارف نورانی قرآن کریم باشد.
از خداوند متعال، دوام توفرقات جناب‌عالی و همکاران متعهدتان را در مسیر خدمت به قرآن و اسلام مسئلت دارم.»

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1387183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوله یاد توتی را در دربی رم زنده کرد!

رابرتسون حق داشت از فن‌دایک عصبانی باشد!

فرشته نجات آبی‌ها از برزیل آمد

تقویم 1404 همراه با تعطیلات رسمی و مناسبت‌ها

بادامکی: پرسپولیس تا آخرین لحظه برای قهرمانی می‌جنگد

گل اول آاس رم به لاتزیو توسط ماتیاس سوله

ورود دادستانی به پرونده تعرض به دانش‌آموزان در ری

سومین برد؛ فنرباغچه در نبود مورینیو بهتر نتیجه گرفت!

پیام ویژه گل گهر برای بازی با استقلال

کم‌کاری بازیکنان در استقلال؛ بوژوویچ نمی‌پذیرد!

عبدی: نمی‌پذیرم در شهر دیگری به بیرانوند توهین شود

پیام سرمربی نیوکسل از بیمارستان؛ یونایتد را عالی بردید!

گل اول لاتزیو توسط آلسیو رومانیولی در دقیقه 47

دزیره دوئه:من امباپه نیستم و راه خودم را می‌روم!

2 روزنامه حزبی تعطیل شدند

اجرای زیبای قطعه «بهار دلنشین» با پیانو

عزل مدیر آموزش و پرورش ری در پی تعرض معلم به دانش آموزان

قتل هولناک مرد غرفه‌دار در میدان میوه و ‌تره‌بار

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در پی هشدار هواشناسی

قتل مرد ایرانی با ضربه چاقو در ترکیه

کشف و انهدام شبکه اختلاس در مجموعه شرکت مس

غریب‌نواز مثل آقا امام رضا(ع)...

درگیری و تصادف در عروسی در منطقه قفقاز

شیوه جالب و خنده دار توضیح دادن مهماندار هواپیما

دمی گوجه دوستداشتنی، با ته انداز رون مرغ

نسخه طب سنتی برای تقویت کبد

آماده سازی والدین برای ایفای نقش در 6 سال اول زندگی کودک ضرورتی انکارناپذیر

حلقه ازدواج ست با طراحی مدرن؛ انتخاب زوج های جوان

تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط

بخشی از کتاب/ نیمی از نگرانی‌های ما

جنجالی‌ترین گل این هفته لیگ یک!

قهرمان ترکیه در دست مورایس و علی کریمی

خشم ناگهانی دلیل هر چهار کارت قرمز امباپه

نگرانی بزرگ پرسپولیس مقابل سپاهان؛ قرمز ممنوع

یاران قلی‌زاده دوباره به قهرمانی نزدیک شدند

قهرمان لالیگا در ال‌کلاسیکو مشخص می‌شود

وعده مهم کاپیتان یونایتد؛ در لیگ اروپا جبران می‌کنیم

عصبانیت یونایتدها؛ این دو بازیکن را دیگر بازی ندهید!

روزگاری تهران را «دارالموت» می‌خواندند/ ایرانیان کفش را در حضور پادشاه از پا درمی‌آورند

سریال «وحشی» هومن سیدی فرداشب می آید

چهره ها/ مذاکرات ایران و آمریکا سلبریتی‌ها را احساسی کرد

چالش «شب خوش» درباره میوه‌های تابستانه

لوکیشن سریال «باز مدرسه‌ام دیر شد» بعد از 42 سال بعد

کمپر ارسطو در سریال پایتخت چند می‌ارزد؟

ویدئویی از کنسرت مشترک محمدرضا گلزار و مرتضی پاشایی در سال های دور

لحظه زمینگیر شدن سارق حرفه ای با شلیک پلیس

زمان پرداخت و رقم وام تاکسی‌های برقی مشخص شد

تعرفه پزشکی به نرخ امسال، بیمه به نرخ پارسال

عربستان در مکه ممنوعیت جدید اعمال کرد

نجات بچه‌های هندی از آتش‌سوزی