آریا بانو

آخرين مطالب

«بلیت سایه»؛ رمان جدید توماس پینچون در پاییز منتشر می‌شود سیاسی

«بلیت سایه»؛ رمان جدید توماس پینچون در پاییز منتشر می‌شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / به نقل از گاردین، توماس پینچون پس از گذشت بیش از یک دهه از انتشار آخرین کتابش، رمان جدید خود را روانه بازار می‌کند.
کتاب جدید این نویسنده 87 ساله یک داستان نوآر است که در دوران بیگ بند (یا گروه بزرگ، دوره رشد موسیقی بادی در آمریکا) رخ می‌دهد و درباره کارآگاهی است که در جستجوی وارث یک مزرعه پنیر است.
«بلیت سایه» که قرار است اکتبر منتشر شود، دهمین کتاب این رمان‌نویس آمریکایی خواهد بود. این اثر جدید نیز مانند دو رمان قبلی او یعنی «خبث ذاتی »(2009) و «لبه خونین» (2013) یک رمان نوآر درباره یک ناظر خصوصی است.
داستان رمان جدید در میلواکی، ویسکانسین در دوران رکود بزرگ می‌گذرد. هیکس مک تاگارت، کارآگاهی است که وظیفه دارد وارث یک ارث بزرگ مرتبط با پنیر را پیدا کند. اما پیش از اینکه او به خود بیاید، او را به یک کشتی اقیانوس‌پیما برده‌اند، و سرانجام به مجارستان می‌رسد، جایی که نه خط ساحلی وجود دارد، و نه هیچ نشانه‌ای از وارث فراری که او قرار است پیدایش کند. او که محصور در تاریخ است، درک درستی از آن ندارد و نمی تواند راه خود را در داخل یا خارج ببیند.
این نویسنده 87 ساله که بیشتر برای رمان «رنگین کمان جاذبه» در سال 1973 شهرت دارد و برخی از منتقدان آن را بزرگترین رمان آمریکایی پس از جنگ می‌دانند، در آثارش با تمرکز بر موضوع‌های مختلف، از موسیقی گرفته تا ریاضیات، اغلب به بررسی تئوری‌های توطئه و پارانویا می‌پردازد.
پینچون از زمانی که با اولین رمان پست مدرنش «وی» در سال 1963 به شهرت رسید و کتابش پرفروش شد، از توجه مطبوعات دوری کرده است. وی پس از آن با پوشاندن پنجره‌ها با ورقه‌های سیاه، نوشتن تمام شب و خوابیدن روزها، زندگی کرده و از آن هنگام در انزوا به نوشتن مشغول بوده و عکس سال 1953 او در کتاب سال دبیرستانش، آخرین عکس پرتره‌ای است که از وی در دست است.
او در سال 1997، زمانی که در منهتن در برابر عکاسان قرار گرفت، با CNN تماس گرفت و در اعتراض گفت: “اجازه دهید صریح بگویم، ترجیح می‌دهم عکسی از من گرفته نشود.
هیئت داوران جایزه پولیتزر سال 1973 به اتفاق آرا کتاب «رنگین‌کمان جاذبه» را به عنوان بهترین رمان انتخاب کردند، اما کمیته جایزه نظر آن‌ها را رد کرد و این کتاب را پرطمطراق، وقیحانه و ناخواندنی دانست، اما این کتاب در سال 1974 برای پینچون جایزه ملی کتاب برای داستان آمریکا را به ارمغان آورد.
کتاب‌های وی شامل «وی (V) » (1963)، «اعلان قرعهٔ 49» (1966)، «رنگین‌کمان جاذبه» (1973)، «کند یادگیرنده» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه (1984)، «تاکستان» (1990)، «میسن و دیکسون» (1997)، «علیه روز» (2006)، «خبث ذاتی» (2009) و «لبه خونین» (2013) است.
دهمین کتاب وی 7 اکتبر 2025 (15 مهر) در 384 صفحه از سوی انتشارات پنگوئن منتشر می‌شود و هنوز روی جلد آن رونمایی نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1386939/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

سفر در زمان؛ ظاهر «زنان حرمسرای ناصرالدین شاه» در دهه 1250

این مرد بدون پاهایش از کوه 1500 متری بالا رفت!

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

این 3 ویتامین سبب جوان ماندن پوست می‌شود

طبیعت زیبای زاگرس با موسیقی دلنشین بختیاری

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

پوریا پورسرخ : با افتخار استقلالی هستم

آیا «آبان» فرمول سریال‌های ترکی را دنبال می‌کند؟

قطعه‌ای از ونجلیس، ترکیبی از سادگی و عمق

هر یک دقیقه، یک مزاحم تلفنی!

هشدار به علاقه‌مندانِ پزشکی و دندانپزشکی

حریق در قطار مسافربری؛ قطار حادثه دیده به مسیر خود ادامه داد

کشف جسد مرد 30 ساله در کانال آب

طبیعت زیبای تالاب خورخوران در بندر خمیر

لحظه فرار دو پلیس از مرگ

فرود اضطراری به دلیل ورود خرگوش به موتور هواپیما

نابینایی که راه رفتن را به یک جوان آموخت

آب بازی اردک ها در میان گل ها

امیرالمومنین (ع) حکومت را ابزاری برای تحقق آرمان و هدفشان می‌دانستند

دقت و ظرافت و واقع گرایی در آثار این نقاش افسانه ای!

تفکر مردم عادی بعد از پیشنهاد ابوسفیان به امیرالمومنین (ع)

نوستالژی در مغازه ای که بعد از 25 سال باز شد!

سالاد رژیمی کم کالری و پرفیبر

تاثیرات مغزها در بدن انسان

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

چرا برخی از والدبن با فرزندانشان ظالمانه رفتار می‌کنند؟

مارپیچ کیهانی را ببینید

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

با اعلام پیمان حدادی: رضا درویش از سمت مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد!

گل سردار آزمون در دیدار امشب شباب الاهلی مقابل الجزیره

تکنولوژی جالب تحویل توپ در بازی فینال لیگ‌کاپ امارت بین الجزیره و شباب الاهلی