آریا بانو

آخرين مطالب

ماجرای حذف 19 هزار متقاضی استخدام آموزش و پرورش خانواده

ماجرای حذف 19 هزار متقاضی استخدام آموزش و پرورش
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم / معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: 19 هزار جوان این مملکت که از خروجی آموزش و پرورش و مراکز علمی و دانشگاهی عبور کرده بودند در رسیدن به نقطه استخدام آموزش و پرورش با کد 19 روبه‌رو شده و به نوعی آنها را کنار گذاشتیم.
رضوان حکیم‌زاده پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای راهبری نماد در اردبیل اظهار داشت: در طرح نماد تمام تلاش همکاران ما بر این است تا فضای بانشاطی را در مدارس برای دانش‌آموزان به دور از آسیب‌ها ایجاد کنند، اما به دور از گزارش‌دهی‌ها، انتظار می‌رود فعالیت‌ها خروجی مناسب و مطلوب همراه با شاخص‌های تعیین شده به همراه داشته باشد.
وی تصریح کرد: متأسفانه جنس گزارش‌های ارائه شده در جلسات عمدتا عملکردمحور است در حالی که گزارش‌ها باید به نحوی باشد تا ما حرکت از نقطه ضعیف تا رسیدن به نقطه مثبت را به صورت دقیق رصد کرده و نتایج آن را بیان کنیم.
بازار
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر اختلالی در جامعه دانش‌آموزی کاهش و یا افزایش یافته باید علل و عوامل آن به صورت دقیق مشخص شود که نمونه مطرح شده در جلسات عمدتا بروز برخی آسیب‌ها است که اگر نتوانیم آنها را کنترل کنیم یعنی همه مجموعه با شکست روبه‌رو شده و آموزش و پرورش همراه با شرکا نتوانسته به اهداف مورد نظر دست پیدا کند.
حکیم‌زاده ضرورت افزایش بهره‌وری در همه حوزه‌ها و کاستن از آسیب‌های اجتماعی را با دقت کار مشاوران و بررسی حالات روحی و روانی دانش‌آموزان در فضای دانش‌آموزی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: یکی از آسیب‌های جدی رفتار و نگرش ما است که نمونه آن را در استخدام آموزش و پرورش و حذف تعدادی از قبول‌شدگان در قالب ماده 19 شاهد بودیم که بیش از 19 هزار جوان این مملکت که از خروجی آموزش و پرورش و مراکز علمی و دانشگاهی عبور کرده بودند در رسیدن به نقطه استخدام آموزش و پرورش با کد 19 روبه‌رو شده و به نوعی آنها را کنار گذاشتیم.
وی اضافه کرد: بنده به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه و با تجربه چندین سال مشاوره اعتقاد دارم که در قالب اجرای طرح نماد باید اعتماد کامل تمامی دانش‌آموزان را به روند اجرای این طرح فراهم کنیم و در کنار آن گام به گام کارها را پیش برده و زمینه ارائه اطلاعات دقیق همراه با توجه به آموزش کیفی خانواده‌ها را مورد دقت و توجه قرار دهیم.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: رئیس جمهور کشورمان به اندازه تمام رئیس جمهورهای گذشته در 6 ماه گذشته به صورت تخصصی در حوزه آموزش و پرورش و آسیب‌های آن ورود پیدا کرده و حتی نظر دقیق و کارشناسی ارائه می‌‌کنند که امیدواریم در قالب طرح محیط مثبت یادگیری بسیاری از آسیب‌ها و دغدغه‌ها را برطرف کنیم.
حکیم‌زاده در ادامه یادآور شد: در این زمینه به دور از ارائه آمارهای جزیره ای و یا گلخانه‌ای، بهتر است توجه ما به نظام تعلیم و تربیت صحیح همه دانش‌آموزان باشد تا به نوعی احساس تعلق آنها را در این بستر فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: هر چند مبنای دینی و اعتقادی نیز در این موضوع بسیار مهم است اما بهتر است در بحث تربیت نسل آینده زمینه احساس تعلق و ارزشمندی را به نحوی برای نسل آینده مهیا کنیم که آنها خودشان را در فضای مدرسه موجودی با ارزش و دارای کرامت ذاتی ببینند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر دانش‌آموز ما این احساس تعلق، کرامت و عزت نفس را پیدا کند قطعا با روحیه مضاعف و احساس مسئولیت در عرصه‌های مختلف گام برداشته و بسیاری از آسیب‌ها به حداقل می‌رسد.
حکیم‌زاده افزود: گام اول در بهداشت روانی ایجاد حس ارزشمند بودن در بین دانش‌آموزان است که این امر به دور از خودپنداری منفی، آثار مثبتی را در وضعیت رو به جلوی تربیتی فراهم می‌آورد.
وی با قدردانی از همراهی مشاوران در ارائه حس بهتر و برتر برای دانش‌آموزان، در فضای تحصیل از زحمات و تلاس‌های آنها قدردانی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1385940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

مهران غفوریان: هر چقدر شمسایی برنج نمی خورد شما بخورید

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

سفر در زمان؛ ظاهر «زنان حرمسرای ناصرالدین شاه» در دهه 1250

این مرد بدون پاهایش از کوه 1500 متری بالا رفت!

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

این 3 ویتامین سبب جوان ماندن پوست می‌شود

طبیعت زیبای زاگرس با موسیقی دلنشین بختیاری

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

پوریا پورسرخ : با افتخار استقلالی هستم

آیا «آبان» فرمول سریال‌های ترکی را دنبال می‌کند؟

قطعه‌ای از ونجلیس، ترکیبی از سادگی و عمق

هر یک دقیقه، یک مزاحم تلفنی!

هشدار به علاقه‌مندانِ پزشکی و دندانپزشکی

حریق در قطار مسافربری؛ قطار حادثه دیده به مسیر خود ادامه داد

کشف جسد مرد 30 ساله در کانال آب

طبیعت زیبای تالاب خورخوران در بندر خمیر

لحظه فرار دو پلیس از مرگ

فرود اضطراری به دلیل ورود خرگوش به موتور هواپیما

نابینایی که راه رفتن را به یک جوان آموخت

آب بازی اردک ها در میان گل ها

امیرالمومنین (ع) حکومت را ابزاری برای تحقق آرمان و هدفشان می‌دانستند

دقت و ظرافت و واقع گرایی در آثار این نقاش افسانه ای!

تفکر مردم عادی بعد از پیشنهاد ابوسفیان به امیرالمومنین (ع)

نوستالژی در مغازه ای که بعد از 25 سال باز شد!

سالاد رژیمی کم کالری و پرفیبر

تاثیرات مغزها در بدن انسان

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

چرا برخی از والدبن با فرزندانشان ظالمانه رفتار می‌کنند؟

مارپیچ کیهانی را ببینید

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

با اعلام پیمان حدادی: رضا درویش از سمت مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد!