آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش ضدعفونی و براق کردن ظروف چوبی آشپزخانه خانه داري

آموزش ضدعفونی و براق کردن ظروف چوبی آشپزخانه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / ظروف چوبی اخیرا به محبوبیت زیادی رسیده اند و بسیار مورد استفاده قرار می ‎گیرند اما با این حال ، این نوع ظروف نیازمند مراقبت متفاوتی نسبت به سایر انواع ظروف هستند. در صورتی که مراقبت های لازم از این نوع ظروف را به عمل آورید ، می ‎توانید آن ها را برای مدتی طولانی تری مورد استفاده قرار دهید. در این قسمت به ارائه راهکارهای مناسبی به منظور ضدعفونی و نگهداری از ظروف چوبی خواهیم پرداخت.
روش 1:شستشو با آب و صابون
1. با استفاده از یک اسفنج نرم و مرطوب و مقداری صابون ، ظروف چوبی خود را تمیز کنید و از استفاده از اسفنج های زبر و سخت خودداری کنید زیرا این گونه اسفنج ها به سطح ظروف چوبی آسیب وارد می ‎کنند.
از نگه داشتن ظروف چوبی زیر آب شیر و یا فرو کردن آن درون سینک پر از آب خودداری کنید زیرا این نوع ظروف به سرعت آب را به خود جذب کرده و آسیب خواهند دید. به همین دلیل توصیه می ‎شود از شستشوی ظروف چوبی در ماشین ظرفشویی نیز خودداری کنید.
بازار
2. پس از این که کاسه را با اسفنج نرم و صابون به خوبی تمیز کردید ، ظرف مورد نظر را با آب داغ شستشو دهید. باز هم تاکید می ‎کنیم که از فرو کردن ظروف چوبی در آب خودداری کنید و تا جای ممکن در عرض چند ثانیه شستشو ظرف چوبی مورد نظر را با آب داغ به اتمام برسانید که در غیر اینصورت ظرف مورد نظر پوسته پوسته خواهد شد.
3. پس از اتمام شستشو ، ظرف چوبی خود را با استفاده از یک حوله تمیز و خشک پاک کنید. از آن جایی که ظروف چوبی ، آب را به راحتی به خود جذب می ‎کنند ، مقداری از رطوبت بر روی ظرف باقی خواهد ماند اما با این حال با فشار دادن حوله بر روی آن ، قادر به از بین بردن مقدار رطوبت بیشتری از روی آن خواهید بود.
4. پس از خشک کردن ظروف چوبی با حوله ، آن ها را بر روی استند خشک کن قرار داده و اجازه دهید تا زمانی که به طور کامل خشک شود ، بر روی استند باقی بماند.
از قرار دادن ظروف چوبی خشک نشده درون کابینت ها خودداری کنید ، چرا که این امر از خشک شدن کامل آن جلوگیری کرده و باعث ایجاد شدن کپک بر روی آن ها خواهد شد.
روش 2:از بین بردن لکه های موجود بر روی ظروف چوبی و ضدعفونی کردن آن
1. هر از چند گاهی به منظور تمیز کردن عمقی ظروف چوبی خود مقداری نمک دانه درشت را با آب لیمو مخلوط کرده و بر روی آن بمالید. آب لیمو به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده شناخته شده و نمک باعث ایجاد سایش جزئی بر روی ظرف چوبی خواهد شد و همچنین می ‎توانید به جای نمک از آهک نیز استفاده کنید.
پس از ضدعفونی کردن ظروف چوبی خود با نمک و آب لیمو ، آن را با اسفنج خیس و صابون به همان طریقه ای که در روش 1 به شما ارائه شد ، شستشو دهید.
2. راهکار دیگر به منظور ضدعفونی کردن ظروف چوبی آشپزخانه ، مالش دادن آن با اسفنج و مخلوط سه قاشق غذاخوری سرکه سفید و یک فنجان آب گرم است. اجازه دهید سرکه به مدت 5 دقیقه بر روی ظرف چوبی باقی بماند و سپس آن را با روش استاندارد شستشو داده و خشک کنید.
خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی سرکه سفید به از بین رفتن باکتری های موجود در آن کمک می‎ کند. ضدعفونی کردن ظروف چوبی معمولا بعد از هر پنج دفعه استفاده از آن ها توصیه می ‎شود.
3. معمولا بعد از استفاده طولانی مدت از ظروف چوبی لایه ای پوسته پوسته بر روی آن ها ایجاد خواهد شد. به منظور از بین بردن این لایه، با استفاده از یک کاغذ سمباده ، سطح ظروف چوبی خود را مالش دهید و در صورتی که تنها بخشی از قسمت های ظرف چوبیتان پوسته پوسته شده است ، تنها همان قسمت را با سمباده مالش دهید و به یاد داشته باشید که شما تنها خاستار از بین رفتن لایه پوسته پوسته بر روی ظرف چوبیتان هستید ، بنابراین از اعمال فشار بیش از حد بر روی آن با سمباده خودداری کنید که در غیر اینصورت احتمال آسیب رسیدن به چوب وجود خواهد داشت.
روش 3:نگهداری از ظروف چوبی
1. ظروف چوبی معمولا بعد از مدتی استفاده ، خشک شده و ترک می‎ خورند. برای جلوگیری از این اتفاق ، روغن معدنی مخصوص ظروف آشپزخانه تهیه کنید و در هنگام خرید این نوع روغن معدنی دقت کنید که مخصوص ظروف آشپزخانه و تخته های چوبی باشد و در صورتی که این نوع روغن را پیدا نکردید ، از روغن های معدنی سفید استفاده کنید زیرا این مواد به اندازه ی کافی تصفیه شده اند.
2. با استفاده از حوله های کاغذی ، ظروف چوبی خود را به روغن معدنی آغشته و همه ی قسمت های آن را پوشش دهید و از مالش ظروف خود با روغن زیاد خودداری کرده و در صورت لزوم از چندین حوله کاغذی برای انجام این کار استفاده کنید. بسته به میزان استفاده از ظروف چوبیتان هر دو ماه یک بار و یا حداقل دو بار در سال ، آن ها را با روغن معدنی مالش دهید.
3. پس از اتمام این کار ظروف چوبی خود را بر روی پیشخوان و یا میز آشپزخانه قرار داده و اجازه دهید به مدت حداقل 30 دقیقه و حداکثر یک روز، روغن معدنی بر روی ظروف چوبی باقی بماند زیرا این امر به ماندگاری بیشتر این نوع ظروف کمک می‎ کند اما با این حال اجازه ندهید که روغن به مدت طولانی تری بر روی این ظروف باقی بماند.
4. پس از گذشت حداکثر یک روز با استفاده از حوله کاغذی دیگری باقی مانده روغن معدنی بر روی ظروف چوبی خود را از بین ببرید و آن ها را درون کابینت قرار دهید. از آن جایی که این نوع روغن مخصوص ظروف آشپزخانه است ، خطری برای سلامتی انسان نخواهد داشت.
نکته :برای ماندگاری بیشتر ظروف چوبی خود از قرار دادن آن ها درون فر و یا مایکروفر خودداری کنید زیرا گرمای زیاد باعث تخریب این نوع ظروف خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1385934/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوزش ادرار، همیشه دلیل عفونی ندارد

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

مهران غفوریان: هر چقدر شمسایی برنج نمی خورد شما بخورید

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

سفر در زمان؛ ظاهر «زنان حرمسرای ناصرالدین شاه» در دهه 1250

این مرد بدون پاهایش از کوه 1500 متری بالا رفت!

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

این 3 ویتامین سبب جوان ماندن پوست می‌شود

طبیعت زیبای زاگرس با موسیقی دلنشین بختیاری

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

پوریا پورسرخ : با افتخار استقلالی هستم

آیا «آبان» فرمول سریال‌های ترکی را دنبال می‌کند؟

قطعه‌ای از ونجلیس، ترکیبی از سادگی و عمق

هر یک دقیقه، یک مزاحم تلفنی!

هشدار به علاقه‌مندانِ پزشکی و دندانپزشکی

حریق در قطار مسافربری؛ قطار حادثه دیده به مسیر خود ادامه داد

کشف جسد مرد 30 ساله در کانال آب

طبیعت زیبای تالاب خورخوران در بندر خمیر

لحظه فرار دو پلیس از مرگ

فرود اضطراری به دلیل ورود خرگوش به موتور هواپیما

نابینایی که راه رفتن را به یک جوان آموخت

آب بازی اردک ها در میان گل ها

امیرالمومنین (ع) حکومت را ابزاری برای تحقق آرمان و هدفشان می‌دانستند

دقت و ظرافت و واقع گرایی در آثار این نقاش افسانه ای!

تفکر مردم عادی بعد از پیشنهاد ابوسفیان به امیرالمومنین (ع)

نوستالژی در مغازه ای که بعد از 25 سال باز شد!

سالاد رژیمی کم کالری و پرفیبر

تاثیرات مغزها در بدن انسان

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

چرا برخی از والدبن با فرزندانشان ظالمانه رفتار می‌کنند؟

مارپیچ کیهانی را ببینید

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور