آریا بانو

آخرين مطالب

چقدر قهوه در روز کافی است؟ پزشکي

چقدر قهوه در روز کافی است؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان /صبح تا قهوه نزنید روشن نمی‌شوید؟ اصلا بدون قهوه سرحال نیستید و انرژی برای کار ندارید؟ اگر این‌طور است باید این مطلب را بخوانید! گزارشی در سال 2023 از انجمن ملی قهوه نشان داد که 63 درصد از آمریکایی‌ها هر روز قهوه می‌نوشند که بیشتر از هر نوشیدنی دیگری به جز آب است. در همان سال، قهوه به عنوان نوشیدنی مورد علاقه بریتانیایی‎ها از چای پیشی گرفت. با توجه به گزارش انجمن قهوه بریتانیا، در بریتانیا حدود 98 میلیون فنجان قهوه در روز مصرف می‌شود. اما چند فنجان قهوه در روز مجاز است و کارشناسان تغذیه در این باره چه می‌گویند؟
​​​​​​​
یک فنجان قهوه؛ 95میلی‌گرم کافئین
دکتر ساندر کرستن، استاد تغذیه مولکولی در دانشگاه کرنل، توضیح می‌دهد که ماده اصلی فعال قهوه کافئین است. تیم کارشناسان این دانشگاه می‌گویند کافئین به عنوان یک محرک باعث می‌شود فرد احساس هوشیاری بیشتری کند. بعد از نوشیدن قهوه زمان واکنش افراد سریع‌تر است، بهتر می‌توانند تمرکز کنند و استقامت آن ها افزایش می‌یابد. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف کافئین با بهبود عملکرد ورزشی افراد هم مرتبط است. به گفته آن‌ها این اثرات معمولا در عرض نیم ساعت شروع می‌شود و تا دو ساعت ادامه می‌یابد. به همین دلیل است که مردم تمایل دارند در طول روز قهوه بنوشند. اما آیا محدودیتی برای مصرف قهوه در روز وجود دارد؟ طبق تحقیقات منتشرشده در روزنامه گاردین، حداکثر 400 میلی گرم کافئین در روز برای اکثر بزرگ سالان بی‌خطر است. یک فنجان قهوه دم‌شده حاوی 95 میلی‌گرم کافئین است.
مقدار ایده‌آل قهوه برای افراد مختلف، متفاوت است
بازار
محققان می‌گوید با مصرف بالاتر از مقدار گفته شده، افراد ممکن است عصبی شوند و ضربان قلب بالا را تجربه کنند. علایمی که ممکن است در طول حمله اضطرابی، احساس شود؛ به خصوص افراد مبتلا به اختلال هراس یا اضطراب زمینه‌ای بیشتر در معرض خطر این عوارض جانبی منفی هستند. به گفته کارشناسان، به طور کلی به نظر می‌رسد نوشیدن دو تا سه فنجان قهوه در روز نقطه مدنظر برای بهره‌مندی از فواید قهوه است بدون آن که ضرری به همراه داشته باشد، اما مقدار ایده‌آل برای افراد مختلف متفاوت است. آن‌ها می‌گویند که افراد سطوح مختلفی از حساسیت به کافئین دارند و برخی ممکن است بعد از نوشیدن یک فنجان احساس عصبانیت کنند، در حالی که دیگران ممکن است بعد از سه فنجان احساس ناراحتی کنند.
بر این اساس مصرف زیاد کافئین می‌تواند اثرات بسیار جدی‌تری داشته باشد. به گفته سازمان غذا و دارو آمریکا، اثرات سمی کافئین، مانند تشنج، با مصرف سریع 1200 میلی گرم کافئین در یک بار مشاهده شده است. به این ترتیب، این سازمان خاطرنشان می‌کند که محصولات کافئین خالص و بسیار غلیظ، مانند آن هایی که در پودرهای کافئین‌دار یا نوشیدنی‌های انرژی زا هستند، یک تهدید سلامت عمومی محسوب می‎شوند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1385307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

سفر در زمان؛ ظاهر «زنان حرمسرای ناصرالدین شاه» در دهه 1250

این مرد بدون پاهایش از کوه 1500 متری بالا رفت!

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

این 3 ویتامین سبب جوان ماندن پوست می‌شود

طبیعت زیبای زاگرس با موسیقی دلنشین بختیاری

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

پوریا پورسرخ : با افتخار استقلالی هستم

آیا «آبان» فرمول سریال‌های ترکی را دنبال می‌کند؟

قطعه‌ای از ونجلیس، ترکیبی از سادگی و عمق

هر یک دقیقه، یک مزاحم تلفنی!

هشدار به علاقه‌مندانِ پزشکی و دندانپزشکی

حریق در قطار مسافربری؛ قطار حادثه دیده به مسیر خود ادامه داد

کشف جسد مرد 30 ساله در کانال آب

طبیعت زیبای تالاب خورخوران در بندر خمیر

لحظه فرار دو پلیس از مرگ

فرود اضطراری به دلیل ورود خرگوش به موتور هواپیما

نابینایی که راه رفتن را به یک جوان آموخت

آب بازی اردک ها در میان گل ها

امیرالمومنین (ع) حکومت را ابزاری برای تحقق آرمان و هدفشان می‌دانستند

دقت و ظرافت و واقع گرایی در آثار این نقاش افسانه ای!

تفکر مردم عادی بعد از پیشنهاد ابوسفیان به امیرالمومنین (ع)

نوستالژی در مغازه ای که بعد از 25 سال باز شد!

سالاد رژیمی کم کالری و پرفیبر

تاثیرات مغزها در بدن انسان

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

چرا برخی از والدبن با فرزندانشان ظالمانه رفتار می‌کنند؟

مارپیچ کیهانی را ببینید

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

با اعلام پیمان حدادی: رضا درویش از سمت مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد!

گل سردار آزمون در دیدار امشب شباب الاهلی مقابل الجزیره

تکنولوژی جالب تحویل توپ در بازی فینال لیگ‌کاپ امارت بین الجزیره و شباب الاهلی