آریا بانو

آخرين مطالب

کباب تابه‌ای خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی خانه داري

کباب تابه‌ای خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است.
کباب تابه ای از غذاهای خوشمزه ای محسوب می شود که علاوه بر اینکه می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده کنیم، می توانیم از کباب تابه ای به عنوان یک غذای مجلسی و دوست داشتنی نیز استفاده کنیم.
این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم بدون آب و به صورت سرخ شده درست کنیم، یا اینکه در صورت تمایل آنرا به صورت آبدار درست کنیم، برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده500 گرم
پیاز2 عدد بزرگ
گوجه فرنگی4 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی2 عدد متوسط
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی
دستور پخت کباب تابه ای
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست گرفته و می شوییم سپس با دندانه متوسط رنده ، رنده می کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به کاسه حاوی پیاز اضافه کرده و مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم.
مرحله دوم
مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس مانند کباب کوبیده چند دقیقه مواد را ورز می دهیم تا منسجم شوند. اگر فرصت کافی دارید بگذارید مایه کباب حدود یک ساعت در یخچال بماند تا در پایان کباب بهتری داشته باشید ، البته اگر فرصت ندارید می توانید این مرحله را حذف کنید.
مرحله سوم
پس از اینکه مایه کباب را از یخچال خارج کردیم یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و با کمی روغن انرا چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را کف تابه می ریزیم و آنرا صاف می کنیم به صورتی که قظر کباب در تمام قسمت های تابه یکسان باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه کباب خودش را گرفت آنرا به صورت دلخواه برش می زنیم ( برای زیبایی بیشتری می توانید مانند کباب کوبیده به صورت طولی کباب را برش بزنید ) سپس کباب را بر می گردانیم تا سمت دیگر کباب نیز پخته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله تقریبا پخت کباب به پایان می رسد و باید سس کباب را اماده کنیم. برای این منظور رب گوجه فرنگی را در یک تابه جداگانه خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. این کار باعث می شود سس خوشرنگ تر و خوشمزه تری داشته باشیم.
مرحله ششم
البته باید مراقب باشید که رب گوجه فرنگی را نسوزانید زیرا سس کباب را بدمزه و کمی تلخ می کند. پس از اینکه سس گوجه فرنگی را خوب تفت دادیم نصف فنجان آب به همراه زعفران دم کرده ، کمی آبلیمو و فلفل سیاه آن اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا مواد سس یکدست شوند.
مرحله هفتم
پس از اینکه دو طرف کباب سرخ شد سس را به تابه حاوی کباب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا سس به خورد کباب برود. در همین مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و کنار تابه می چینیم تا زمان اماده شدن کباب گوجه فرنگی ها نیز بپزند.
مرحله هشتم
استفاده از سیب زمینی سرخ کرده در کنار کباب تابه ای اختیاری است. در صورتی که تمایل سیب زمینی ها پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید سپس در روغن سرخ کنید. در اخر پس از اینکه کباب اماده شد انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با گوجه فرنگی ها و سیب زمینی سرخ کرده تزیین می کنیم
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384979/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پله آخر منبر خیلی بلنده

زدودن انگ‌های عجیب از هنرمندان انقلاب؛ مخاطب «مشت در نمای درشت» کیست؟

آوازی از علی زندوکیلی به نام «لیلی صفتان»

رئیس جامعه تورگردانان: امسال سفر مردم با تورهای خارجی به کشورهای دیگر خیلی کم شد

سند تپه تاریخی هگمتانه پس از 50 سال به نام دولت صادر شد

شدت گردوخاک در کرکوک عراق، صبح را به شب تبدیل کرد

استان‌هایی که در ایام نوروز بیشترین جانباختگان را داشتند

گردوخاک به پایتخت هم می‌رسد؟

موافقان و مخالفان تغییر ساعت رسمی

چاقوکشی مرگبار بچه مدرسه ای برای هیچ!

لغو پرواز تهران - اردبیل به‌خاطر شرایط جوی

طراحی چهره بازیگران سریال پایتخت به روشی جالب

برف بهاری در شهرستان کلیبر آذربایجان شرقی

شدت گرد و خاک در کرکوک عراق، صبح را به شب تبدیل کرد

قو تنها پرنده ای هست که زمان مرگش را می داند!

تنوع زیستی منطقه ی قره‌داغ اهر

هوا خیلی گرمه و یک نوشیدنی خنک واجبه

راهنمای کاربردی برای کسانی که حساسیت فصلی دارند

سرمایه‌گذاری 100 میلیون دلاری برای توسعه هوش مصنوعی در ایران

شعری زیبا از دکتر کاکاوند

زال دنیا محو گردیدن ندارد این همه

آرای انضباطی چند تیم لیگ برتری اعلام شد

غیبت بالده در ال‌کلاسیکو قطعی شد

جایزه موشک رونالدو به حساب او واریز شد!

لارس ریکن: صعود دورتموند بزرگترین معجزه تاریخ باشگاه می‌شود

ثبت رکوردی تاریخی در NBA

کونته: رسانه‌ها باید قدردان تیم من باشند!

قهرمانی بانوی پاراتنیس روی میز ایران در مسابقات جهانی فیوچر

دلیل خودداری آنچلوتی از قبول هدایت تیم ملی ایتالیا

هر تجربه‌‌‌ی زندگی، نغمه‌ای از هم‌آوایی عقل و احساس است

بهت گفته بودم اگه بری دیگه نمی تونی برگردی

کیت بلانشت در فکر بازنشستگی از بازیگری است

اجرای آهنگ «سوگند» ویگن توسط شرکت کننده صداتو

پنج استان با بالاترین مصدومین ترافیکی در ایام نوروز

انتهای آرامش در بهار دلبرای مشهد

سیلی معلم به دانش‌آموز برای زدن برف شادی به مناسب تولدش!

قلعه زیبای کیلون در سوئیس

پرندگان زیبا در آرامش بهاری طبیعت

سالاد پیازچه قالبی، شیک و خوشمزه برای مهمانی

فاصولیه؛ خوراک لوبیا ترکیه‌ای لذیذ و خوشمزه

بچه‌ها واقعا به «پستانک» نیاز دارند؟

اینفلوئنسرهای ناتمام!

تصویر جدید «هابل» از یک سحابی ستاره‌زا

مدیرانی که میلیون‌ها دلار را آتش زدند؛ استقلال و پرسپولیس در صدر «بدها»

وقتی از چیزی مطمئن نیستی حتی به خودتم نگو

آهنگ جدید/ «خبرچین» با صدای افشین آذری

طوفان گرد و خاک در آستان قدس علوی نجف اشرف

اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار؛ سه پرواز لغو شد

دستگیری مردی که زنان میانسال را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد

وجود 9.8 میلیون سالمند در کشور