آریا بانو

آخرين مطالب

فاضلی: مستحق برد بودیم؛ زمین تختی اجازه تاکتیک‌پردازی نداد ورزشي

فاضلی: مستحق برد بودیم؛ زمین تختی اجازه تاکتیک‌پردازی نداد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم /وحید فاضلی، امشب در نشست خبری پس از تساوی مقابل خیبر خرم‌آباد با اشاره به شرایط دشوار بازی و زمین مسابقه، تأکید کرد که تیمش شایسته کسب هر سه امتیاز این دیدار بود.
او همچنین با اشاره به سابقه حضورش در تیم خیبر اضافه کرد: تیمی که کاملاً بی‌پول بود الان در لیگ برتر است و شرایط بهتری را تجربه می‌کند؛ چیزی که در آن مقطع برای ما آرزو بود.
مربی تیم شمس‌آذر قزوین درباره کیفیت فنی بازی ادامه داد: دیدار امروز یک بازی کاملاً فنی بود و هر دو تیم شناخت خوبی از تفکرات یکدیگر داشتند.
فاضلی با احترام به تیم خیبر و کادر فنی‌اش گفت: ما مستحق کسب سه امتیاز بودیم؛ تیم ما توانست نقاط قوت حریف را کنترل کند و موقعیت گل‌زنی را از دست داد.
او درباره تأثیر زمین مسابقه بر سبک بازی تصریح کرد: زمین گل‌آلود باعث شد تاکتیک تیم‌ها ساده‌تر شود؛ در چنین شرایطی امکان استفاده از تمام پلن‌ها وجود ندارد.
مربی تیم شمس‌آذر قزوین با بیان اینکه ما برای مساوی نیامده بودیم، ادامه داد: بازیکنانمان با حسرت وارد رختکن شدند، چون اعتقاد داشتند باید بازی را می‌بردیم.
فاضلی به وضعیت زمین در روز گذشته نیز اشاره کرد: امروز وضعیت چمن کمی بهتر بود، اما کانال میانی زمین همچنان خیس بود و همین موضوع روی موقعیت آخر احسان محروقی اثر گذاشت و توپ پله‌پله شد و گل نشد.
او با تمجید از عملکرد تیم داوری گفت: نیمه اول، داوری خوب بود و در نیمه دوم، روی دو سه صحنه کمی اعتراض داشتم، اما داور خودش را درگیر حواشی نکرد.
مربی تیم شمس‌آذر قزوین در پاسخ به اینکه آیا تیمش برای تساوی بازی کرده، افزود: ما به‌هیچ‌وجه برای مساوی نیامده بودیم، اما وقتی زمین گل‌آلود می‌شود، استراتژی تیم‌ها ساده‌تر می‌شود و بازی ترکیبی، پاس‌های کوتاه، بازی روی زمین و بیلدآپ‌ها کاهش پیدا می‌کند.
فاضلی با اشاره به نمایش حریف تأکید کرد: خیبر در 10 دقیقه اول نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد و با دو تعویض مؤثر نشان داد که برای پیروزی به زمین آمده، اما در ادامه ما توانستیم دوباره بازی را کنترل کنیم.
او با توضیح اینکه ما در پنج دقیقه پایانی، دو موقعیت صددرصدی داشتیم که می‌توانستیم به گل برسیم، یادآور شد: اگر یکی از آن‌ها گل می‌شد، الان ما با سه امتیاز ورزشگاه تختی را ترک کرده بودیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384118/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استرداد متهم خیانت در امانت 12 کیلوگرم طلا به کشور

صاحبان خودروهای پلاک‌ مخدوش به 6 ماه تا یک سال حبس محکوم می‌شوند

وقتی عزائیل از راه میرسد!

با استرس دوران نامزدی و عقد چه کنیم؟

راز باروری هوشمند باغ‌های میوه

خطر تخریب خانه سعدی

تاج‌گذاری لائوتارو در میلان؛ به پادشاه تعظیم کنید

باختر: نشانه‌های کذب در دفاعیه خلیل‌زاده وجود دارد

اسکوچیچ به جنجال علیه بیرانوند پاسخ داد

رامین و شفاف‌سازی پشت پرده استقلال

ایران هنوز در جام ملت‌های آسیا نماینده دارد

یک دست و یک پای رحمت بشه مهریه فهیمه!

انگیزه ایثارگران مشغول به‌کار دستخوش نگاه‌های تبعیض‌آمیز قرار نگیرد

مادر شهیدان والامقام «وطنی» از بهشهر مازندران آسمانی شد

بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه درمان جامعه ایثارگری عملکرد مطلوبی داشته است

قاب عاشقانه فرهاد آئیش در کنار همسرش مائده طهماسبى

اتمام حجت بهتاش با رحمت

علیرضا خمسه درباره برخی بازی هایش: زندگی خرج دارد

تریاک ایرانی به بازار آمد

اجرای زنده «رحمان و رحیم» در اکران مردمی پایتخت در برج میلاد

جزییات محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی ویژه مراسم روز ارتش در پایتخت

توله‌پلنگ‌های نادر در اطراف کازرون توسط چوپان مسئول نجات یافتند

قابی از تنگه هایقر در استان فارس

زیبایی های باغ ارمِ شیراز در بهار

طرز تهیه ذرت پلو خوشمزه مرحله به مرحله در منزل

اسکوچیچ: برای بردن ملوان هر چه را لازم باشد انجام می‌دهیم

ایمانعلی‌زاده: اندیمشک لیاقت مدال طلای المپیک را دارد

استقلال همچنان در حسرت سه امتیاز با بوژوویچ

سرمربی جدید تیم ملی امارات مشخص شد

چهره ها/ قاب خانوادگی نانسی عجرم با همسر و سه دخترش

حس و حال جالب محسن تنابنده پس از پایان پایتخت

توییت رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی درباره ضبط سریال پایتخت در حرم امام رضا(ع)

بهروز پایتخت برج میلاد را برای لحظاتی منفجر کرد

تعرفه واردات همه خودروها همان 100 درصد باقی ماند؛ حتی برقی و هیبریدی

کشف مجسمه‌‌ای 7 هزار ساله شبیه به فرازمینی‌ها در کویت!

عارف: برای رانندگی صحیح به آموزش‌های فرهنگی مناسب نیاز است

فقط یک نگاه به پنجه های این تنبل بندازید!

واقعیت پنهان قرص‌های لاغری؛ سوخت و ساز با چاشنی اعتیاد

روشی نوین برای تولید برق از «آب باران»

سخن شیرین مولانا در مورد مرگ

تیم کاراته ایران راهی مصر شد

هراس در مادرید؛ امباپه جمعه تست می‌دهد

خرید سرنوشت‌ساز زمستان از جنس طلا!

آنچلوتی: آرسنال در هر دو بازی بهتر از ما بود

خشم رایس از هافبک آرسنال؛ این چی بود!

چادرملو به فکر یک امتیاز جنجالی در اراک!

گوهری با سرعت خودش را رساند!

رئال مادرید در دوراهی؛ آنچلوتی یا تغییر بنیادی؟

آغاز اکران آنلاین فیلم سینمایی «فصل ماهی سفید» از شبکه نمایش خانگی

تیتراژ پایانی سریال «پایتخت 7» با صدای مهدی کارگر