آریا بانو

آخرين مطالب

چالش‌های آموزش زبان های غیرانگلیسی در مدارس اجتماعی

چالش‌های آموزش زبان های غیرانگلیسی در مدارس
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، با بیان اینکه کتاب‌های درسی زبان‌های غیرانگلیسی در حدود 950 عنوان است گفت: مکلف هستیم برنامه درسی و کتاب‌های زبان‌های فرانسه و آلمانی را تولید کنیم، اما مشکل اصلی در اجرای این برنامه‌ها در مدارس است. برای اجرای موفق این برنامه‌ها، نیاز به حداقل تعداد دانش‌آموزان متقاضی و دبیران متخصص داریم که در حال حاضر با کمبود در این زمینه مواجه هستیم. 
حجت‌الاسلام علی لطیفی، با اشاره به تغییرات اخیر در کتاب کار و فناوری پایه ششم، گفت: بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات این کتاب به‌روزرسانی شده و آموزش کدنویسی و مفاهیم هوش مصنوعی به آن اضافه شده است. با وجود تغییرات در محتوای کتاب‌ها، نقش معلمان در ایجاد فضای آموزشی جذاب و موثر بسیار مهم است. روش‌های تدریس و تعامل معلمان با دانش‌آموزان می‌تواند تأثیر بسزایی در علاقه‌مندی دانش‌آموزان به یادگیری داشته باشد. 
وی از تهیه راهنمای عملی آموزش ترکیبی برای معلمان خبر داد و افزود: این راهنما به معلمان کمک می‌کند تا با استفاده از فناوری‌های نوین، طراحی تدریس بهتری داشته باشند و از ابزارهای دیجیتال به‌صورت مؤثر در فرایند آموزش استفاده کنند و کیفیت آموزش را ارتقاء دهند. 
بازار
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به بررسی چالش‌ها و اقدامات انجام‌شده در زمینه آموزش زبان‌های فرانسه و آلمانی در مدارس پرداخت و ادامه داد: مکلف هستیم برنامه درسی و کتاب‌های زبان‌های فرانسه و آلمانی را تولید کنیم، اما مشکل اصلی در اجرای این برنامه‌ها در مدارس است. برای اجرای موفق این برنامه‌ها، نیاز به حداقل تعداد دانش‌آموزان متقاضی و دبیران متخصص داریم که متأسفانه در حال حاضر با کمبود در این زمینه مواجه هستیم. این موضوع باعث شده است که اجرای برنامه‌های آموزش زبان‌های غیرانگلیسی در مدارس با چالش‌های جدی روبه‌رو شود. 
لطیفی با اشاره به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، گفت: بر اساس این مصوبه، موظف شده‌ایم چارچوب برنامه درسی زبان‌های فرانسه و آلمانی را تهیه کنیم. این چارچوب آماده و همکاری خوبی با کانون زبان ایران در این زمینه انجام شده است. کانون زبان ایران در حال تهیه برنامه‌های تفصیلی برای هر یک از این زبان‌هاست و بخش زیادی از کار پیش رفته است. 
وی با بیان اینکه کتاب‌های درسی زبان‌های غیرانگلیسی در حدود 950 عنوان است افزود: همچنین برای جذب دانش‌آموزان به محتوای آموزشی، بیش از 9500 قطعه چندرسانه‌ای شامل فیلم، موشن گرافیک و صوت به کتاب‌های درسی اضافه کرده‌ایم. این محتواها از طریق کیوآرکدهای موجود در کتاب‌ها در دسترس دانش‌آموزان قرار می‌گیرد و به عنوان مکمل آموزشی استفاده می‌شود. 
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه با توجه به تغییرات سریع فناوری و علاقه دانش‌آموزان به استفاده از ابزارهای دیجیتال، از طریق شبکه شاد محتواهای آموزشی متنوعی در قالب کانال‌ها و گروه‌های آموزشی ارائه داده می‌شود ادامه داد: این محتواها به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا در کنار کتاب‌های درسی، از روش‌های نوین آموزشی نیز بهره‌مند شوند. 
لطیفی از برنامه‌ریزی‌های جدید سازمان پژوهش برای سال‌های 1404 و 1405 خبر داد و گفت: در حال تهیه نقشه‌های محتوایی جدید هستیم که پس از تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش، از سال تحصیلی 1404-1405 اجرایی خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1383568/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دشت لاله‌های واژگون در زاگرس

پشت صحنه جالب انیمیشن پینگو پنگوئن

پیتزا پنکیک مدل فست فودی

سرطان روده؛ بیماری خاموشی که با تشخیص زودهنگام قابل کنترل است

نتیجه عجیب و متفاوت یک پژوهش درباره ارتباط سلامتی با تجرد در سنین بالا

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

شوک وحشتناک به پرسپولیس؛ گل‌‌ به‌خودی گولسیانی!

نماینده قلعه‌نویی در ال‌کلاسیکو

شوت خطرناک محبی از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

شوت میلاد زکی‌پور در اختیار گندوز قرار گرفت

زارع: تراکتور امروز مستحق برد بود

اسکوچیچ: کنترل کاملی روی بازی داشتیم

قهرمانی محمدصالح کمره در دوومیدانی نوجوانان آسیا

ضربه سر علی علیپور راهی به دروازه سپاهان نداشت

نمایی هوایی از ازدحام پرتعداد خودروها در اطراف ورزشگاه یادگار امام تبریز بعد از دیدار تراکتور و ملوان

هوتن شکیبا در نقش قیصر در سریال «تاسیان»!

چهره ها/ تیپ مجلسی نعیمه نظام‌دوست در یک کنسرت

چهره ها/ علی اوجی و احمد مهرانفر در قابی دوستانه

جزئیات فوت دو قاضی؛ علت چه بود؟

مرگ مشکوک کودک چهار ساله در بیمارستان

وداع سوزناک بانوی اهل غزه با همسر شهیدش

نقاشی زیبا با روشی عجیب

بستنی شکلاتی خونگی؛ یک طعم خنک و دلپذیر

افزایش شیوع اوتیسم در آمریکا

اگر عروسی دعوت شدی خودت توی خونه شینیون بزن

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

بن‌یدر و ذخیره‌های طلایی سپاهان در کمین پرسپولیس

کارترون با فرمول شکست یحیی مقابل پرسپولیس!

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

کاوه با دست شکسته امید گلزنی سپاهان

استتار کنعانی با کلاه کپ در روز نیمکت‌نشینی

وی ای آر علیپور را آقای گل نگه داشت!

بدهی استقلال به حریف بعدی‌اش 3 برابر شد!

دلجویی یک اینتری از بایرن؛ دوست‌تان دارم!‏

شادی خاصی که پرسپولیس را آزار می‌دهد!

با پیشنهاد الهلال؛ اینزاگی پردرآمدترین مربی جهان می‌شود

تبریک کونته به اینزاگی؛ فوتبال ایتالیا را سرافراز کردی

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

بغض آریا عظیمی‌نژاد و سیروس مقدم با دیدن سکانس‌ پایانی سریال پایتخت

چهره ها/ سلفی خاص رضا گلزار

تصویر پربازدید از همه عشق‌های ارسطو در یک قاب

موزیک «ناز شستم» با صدای آرمین زارعی

انحراف و واژگونی پژو 206، پنج کشته و مصدوم برجای گذاشت

شوخی یک مرد عرب با مهاجر هندی

چرا میگوها رو کور می‌کنند؟

جای کافه رفتن، یاد بگیر تو خونه چای ماسالا درست کنی

بیماری بهتاش در پایتخت واقعی بود؟

«پایتخت» چگونه زبان مشترک خانواده‌ها شد؟