آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش و پرورش: خانواده‌ها مراقب ثبت‌نام در مدارس غیرمجاز باشند سیاسی

آموزش و پرورش: خانواده‌ها مراقب ثبت‌نام در مدارس غیرمجاز باشند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرگزاری دانشجو / معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه «خانواده‌ها باید کاملاً آگاه باشند و دانش‌آموزان خود را فقط در مراکزی ثبت‌نام کنند که به‌صورت رسمی از آموزش‌وپرورش مجوز دارند»، تأکید کرد که «هر مکان یا گروهی که خارج از این چارچوب و بدون مجوز آموزش‌وپرورش به نام مدرسه فعالیت کند، خلاف مقررات عمل کرده است.»
رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش، در خصوص مدارس مکتبی یا مسجد‌محور که تحت نظر مساجد فعالیت می‌کنند، بیان کرد: مهم‌ترین مسئله در مورد این مدارس این است که هر واحدی که قصد ارائه خدمات آموزشی و تربیتی دارد، باید طبق قوانین و مقررات از آموزش‌وپرورش مجوز دریافت کند.
وی افزود: مدارس در کشور به دو دسته تقسیم می‌شوند: مدارس دولتی که تحت نظارت وزارت آموزش‌وپرورش هستند و مدارس غیردولتی که مجوز خود را از سازمان مشارکت‌های مردمی و مدارس غیردولتی دریافت می‌کنند.
بازار
حکیم‌زاده تأکید کرد: بنابراین، هر مکان یا گروهی که خارج از این چارچوب و بدون مجوز آموزش‌وپرورش به نام مدرسه فعالیت کند، خلاف مقررات عمل کرده است. خانواده‌ها باید کاملاً آگاه باشند و دانش‌آموزان خود را فقط در مراکزی ثبت‌نام کنند که به‌صورت رسمی از آموزش‌وپرورش مجوز دارند.
وی در ادامه پیرامون این موضوع که برخی از این مدارس ادعا می‌کنند که از آموزش‌وپرورش مجوز دارند گفت: در این زمینه باید بررسی دقیق انجام شود. آیین‌نامه اجرایی مدارس نحوه فعالیت آنها را مشخص کرده است و برنامه درسی برای همه مدارس، مصوب و یکسان است.
معاون ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش تأکید کرد: مدارسی که فعالیت می‌کنند، باید دقیقاً مطابق با برنامه درسی مصوب، برنامه‌های آموزشی و پرورشی خود را اجرا کنند. بنابراین، هرگونه فعالیتی که از این چارچوب مصوب خارج باشد، چه در حوزه آموزشی و چه در حوزه پرورشی، مورد تأیید آموزش‌وپرورش نیست و طبیعتاً مجوزی هم ندارد.
حکیم‌زاده بیان کرد: هر مکانی که به نام مدرسه فعالیت می‌کند، باید تابع برنامه‌های رسمی آموزش‌وپرورش باشد و مطابق آن عمل کند.
حکیم‌زاده در ادامه درباره اقدامات مهم اخیر و برنامه‌های سال 1404، معاونت آموزش ابتدایی، گفت: ما با کیفیت آموزش و یادگیری کار داریم. این موضوع در حوزه کار معاونت نوسازی هم وجود دارد. یکی از برنامه‌های جدی که امسال شروع به اجرا کردیم، حمایت آموزشی مستمر از یادگیرندگان است. هدف این برنامه، شناسایی دانش‌آموزان نیازمند توجه و ارائه برنامه‌های جبرانی برای ارتقای بنیه یادگیری آنها است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اذعان داشت: خوشبختانه، ما عملکرد تمام دانش‌آموزان دوره ابتدایی را در سراسر کشور انجام دادیم و برنامه عمل تدوین شده و به مدارس ابلاغ شده است. اجرای برنامه از پانزدهم بهمن ماه شروع شده و به نظر می‌رسد یکی از برنامه‌های هدفمندی است که ما امیدواریم در این مسیر از کمک خیرین، مدرسه‌یاران و همه ظرفیت‌های داوطلبانه هم استفاده کنیم.
وی افزود: هدف این است که با تمرکز بر دانش‌آموزانی که نیاز به حمایت دارند، شاهد ارتقای تحصیلی آنها باشیم.
رضوان حکیم‌زاده در پایان گفت: در رابطه با شاخص‌های برنامه، برای اولین بار ما تمام مناطق آموزشی کشور را بر اساس شاخص‌های عملکردی ارزیابی کردیم و کارنامه‌ها را استخراج کردیم. اطلاعات ذکر شده برای استان‌ها ارسال شده است. برش استانی تهیه شده و رصد پیشرفت و شاخص‌های ما بر اساس این اطلاعات خواهد بود، نه لزوماً انجام فعالیت‌ها و اقدامات، که من فکر می‌کنم این گام تحولی خیلی مهمی است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1380415/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

(13 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ محدودیت‌های تردد روز طبیعت در جاده‌های شمال

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های هراز و چالوس در روز طبیعت

تقویم تاریخ/ روز طبیعت

تلاوت احمد ابوالقاسمی

حکمت/ با سه چیز رستگار شوید

یه پلوی خوشمزه به اسم مسما بادمجان

فومو؛ غول جیب‌بر فضای مجازی!

«محفل» با 41 درصد مخاطب، صدرنشین بی‌رقیب!

نوید محمدزاده در کانادا

تفال/ در خرابات مغان نور خدا می بینم

طول عمر بیشتر به سبک زندگی وابسته است یا ژنتیک؟

وقتی مساوی، مساوی نیست/ چالشی که دنیای ریاضی را به‌هم ریخت

برنده جایزه آسترید لیندگرن معرفی شد

خاطره جالب میرطاهر مظلومی وقتی در اسپانیا دنبال گوشت حلال بوده است

اجرای زیبای آهنگ شیرازی «کاکو جونم» توسط میرطاهر مظلومی در برنامه صداتو

داروی متداولی که باعث ابتلای نوزادان به دیابت می‌شود

این عادت‌های بد به دستگاه گوارش صدمه می‌زند

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

آموزش گام به گام طرز تهیه ایناری سوشی (ایناری زوشی)؛ سوشی گیاهی ساده و خوشمزه

ترانه‌ای که تاریخ ایران را لرزاند

اولین اختراعات ایرانیان چیستند؟

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

از نماز جمعه نصر تا جشن عید فطر؛ اتحاد زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

چرا سرگذشت بیشتر «فراعنه زن مصری» در تاریخ ثبت نشده‌ است؟

خروج توده 7 کیلویی از شکم بیمار آملی

ماهی‌های قرمز را رها نکنید...

نقره داغ شدن مراکز متخلف بهداشتی

داستانک/ زندگی دوباره

سوارز: برای گل زدن به رئال زندگی می‌کردم

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

این دیکتاتور یک دستور پخت ویژه برای مار کبری داشت

بهروز دوباره حساب رحمت رسید!

بحث نقی با اوس موسی

نقی روی اوس موسی چاقو کشید!

اوس موسی تا دم مرگ رفت!

محافظ سید معروف به سپر سید

ربنایی که تاریخی شد