آریا بانو

آخرين مطالب

کارگردان کانادایی از «بروتالیست» دفاع کرد و به ترامپ طعنه زد سیاسی

کارگردان کانادایی از «بروتالیست» دفاع کرد و به ترامپ طعنه زد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / کارگردان کانادایی گفت واکنش‌هایی که در برابر خبر استفاده از هوش مصنوعی «بورتالیست» به پا شد، یک کمپین رسوا توسط سایر نامزدهای اسکار بود.
به نقل از هالیوود ریپورتر، دیوید کراننبرگ فیلمساز کانادایی در یک برنامه گفتگو در جشنواره موسیقی متن لندن با هاوارد شور، همکار قدیمی‌اش صحبت کرد و در حین صحبت درباره موسیقی به دفاع از فیلم «بروتالیست» پرداخت.
این 2 درباره «ام. باترفلای» کراننبرگ در سال 1993 که درباره یک دیپلمات فرانسوی با بازی جرمی آیرونز بود که شیفته یک نوازنده اپرای چینی می‌شود، بحث کردند.
کراننبرگ وقتی درباره ویرایش این فیلم حرف می‌زد به انتقادهایی که به فیلم «بروتالیست» بردی کوربت شده پرداخت. وقتی مشخص شد این فیلم از هوش مصنوعی در نقشی که آدرین برودی ایفا کرد برای افزایش دقت لهجه مجارستانی کاراکترش، استفاده کرده، نقدهای زیادی به این فیلم شد؛ اما در نهایت برودی اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی خود دریافت کرد.
 باید اعتراف کنم، یک رسوایی بود که برای «بروتالیست» ایجاد کردند. بحثی درباره بازی آدرین برودی وجود داشت اما آنها از هوش مصنوعی برای بهبود لهجه او استفاده کردند. من فکر می‌کنم این یک کمپین علیه فیلم «بروتالیست» بود که توسط برخی از نامزدهای دیگر اسکار شکل گرفت. این بسیار شبیه رفتار هاروی واینستین در هالیوود است، اگرچه او آنجا نبود.
ما همیشه با صدای بازیگران درگیر هستیم. در مورد جان در فیلم «ام. باترفلای» زمانی که این شخصیت، یک خواننده بود، صدای او را زیر کردم تا زنانه‌تر به نظر برسد و وقتی او به عنوان یک مرد ظاهر شد، صدای طبیعی او را پایین آوردم. این بخشی از کار فیلمسازی است.
بازار
کراننبرگ و شور از سال 1979 در فیلم‌های متعددی همکاری کرده‌اند و در این نشست آنها درباره فیلم‌های مشترک خود مانند «پرواز» (1986)، «شباهت کامل» (1988)، «ام. باترفلای» (1993)، «تصادف» (1996) و فیلم اخیر «کفن‌ها» حرف زدند.
این 2 هنرمند در این نشست به گذشته برگشتند که در یک محله در تورنتو بزرگ شدند و شور همیشه کراننبرگ را می‌دید که با موتورسیکلت خود رفت و آمد می‌کرد و اکنون، این 2 در اواخر 70 سالگی (شور) و اوایل 80 سالگی (کراننبرگ) هستند. شور گفت موسیقی او را می‌توان از طریق 16 فیلمی که این 2 با هم کار کرده‌اند ردیابی کرد.
هاوارد شور 78 ساله آهنگساز و رهبر ارکستر برجسته کانادایی و برنده جایزه اسکار است. وی برای بیش از 90 فیلم موسیقی متن نوشته و از برجسته‌ترین آهنگسازان معاصر فیلم به شمار می‌آید. وی با دیوید کراننبرگ، مارتین اسکورسیزی، پیتر جکسون و تیم برتون همکاری کرده و موسیقی «سکوت بره‌ها»، «سه‌گانه ارباب حلقه‌ها»، «دار و دسته‌های نیویورکی»، «هوانورد»، «رفتگان»، «هوگو» و سه‌گانه «هابیت» از ساخته‌های اوست. وی برنده 3 جایزه اسکار، 4 جایزه گرمی و 3جایزه گلدن گلوب است و سال 2008 اُپرایی به نام «پرواز» را با همکاری دیوید کراننبرگ روی صحنه برده است.
کراننبرگ در سخنانش همچنین گفت این که در طول زندگی حرفه‌ای متنوعش نامزدی اسکاری نگرفته را مناسب خودش می‌داند و با طعنه به ترامپ افزود: من کانادایی هستم. اسکار یک چیز آمریکایی است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1378070/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

33 هزار فقره تصادفات جاده‌ای در تعطیلات نوروزی

لانه کردن پرنده در کفش!

رودر رویی عقاب با شیرها

چشمه دِروزِنَه در کبیرکوه

داستانک/ زندگی هرچی باشه خوبه!

مربی النصر گزینه هدایت رم شد

فلیک: به فکر بازیکنان باشید، نه پول!

سرمربی ایرانی برای بازی السد هشدار داد!

سرمربی کلبا و تردید درباره آمادگی قدوس و قایدی

سرشاخ 5 آزادکار کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا

اسبقیان: آمده‌ایم تا به پیام رهبر معظم انقلاب لبیک بگوییم

واکنش عجیب آقای گل به اولین حضور در جام جهانی

عمری آماده زدن به قلب دفاع مس

واکنش به اخراج بنتو از امارات

شگفتی ژاپن؛ عربستان ضدفوتبال بازی کرد

روزی که امام با استعفای آیت‌الله منتظری از قائم مقامی رهبری موافقت کردند

عصبانیت نقی از بوس فرستادن نیکا برای نامزدش!

دورخیز جنیفر لوپز برای فصل جوایز

استایل بهاری الناز حبیبی جلب‌توجه کرد

اجرای احسان یاسین در برنامه هزار و یک

خبر خوش وزیر علوم به دانشگاهیان و دانشجویان متاهل

ابتکار جدید و جالب برای به دام انداختن یک مار غول پیکر

دعای روز بیست و هفتم ماه رمضان

دزفول زیبا شهر شگفتی ها

نماز ما توی قدس شریفه

یک طعم نوستالژی؛ آبگوشت خانه مادربزرگ

تاثیر شگفت‌انگیز سه روز دوری از گوشی بر عملکرد مغز

با لباس مجلسی اینطوری روسری سر کن

چت‌بات‌ها در حال جایگزینی با تراپیست‌ها هستند

بخشی از کتاب/ کمی ایمان داشته باش

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا

تمجید فدراسیون جهانی از بسکتبالیست ایرانی

محاکمه یک بازیگر، درگذشت یک هنرمند و خبرهایی از «پایتخت 7»

حضور بازیگران سریال «جان سخت» در اکران مردمی

اجرای آهنگ «غم‌ تو‌ میکشد مرا» از علی زندوکیلی و برادرش

افزایش دما در 5 روز آینده

برخورد قضایی با عوامل تهیه کلیپ خارج از شئون در یک کنسرت

شوخی حاج آقای قرائتی با تعطیلات دانشجویان در دانشگاه

فایده‌ نوشیدن آب کافی برای بدن

ایران جزء سه کشور برتر دنیا با کسب 12 مدال طلای المپیاد جهانی

زن ارسطو فضانورد شده!

وقتی شهاب حسینی و نیما رئیسی مجری برنامه سال تحویل نوروز 1386 بودند

حضور محسن تنابنده جوان در تئاتر «جریان عصبی»

خواننده معروف ایرانی بازداشت شد!

(8 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ ترافیک نیمه سنگین در محورهای منتهی به شمال

تفال/ قتل این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود

تقویم تاریخ/ روز جهانی قدس

لذیذتر از پای آناناس مگه داریم

یک تکنیک کاربردی برای بلندکردن مژه ها

انتشار «ایران و ایرانیان در کتاب مقدس» و یک کتاب دیگر

ویکی پدیاجستجو