غذایی اصیل و خوشمزه که بی رقیب است!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فرارو / مصلح برنج زیره، زعفران و شوید است و بهتر است یکی از این سه مواد را به همراه برنج خورده شود که بهترین غذا با این خصوصیات زیره پلو است.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج 3 پیمانه
زیره درسته 1/5 – 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
کشمش 1 پیمانه
زرشک به میزان دلخواه برای تزیین
پیاز 1 عدد
گل محمدی نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر سیر و دارچین به مقدار لازم
اگر پودر گل محمدی استفاده میکنید 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سپس
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر مخلوط کنید و حسابی ورز بدهید و به مدت نیم
ساعت آن را داخل یخچال قرار بدهید.
بعد قلقلی درست کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید.
برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
کف قابلمه
روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر از جمله نان و یا
سیب زمینی و … را بگذارید.
سپس یک لایه
برنج داخل قابلمه بریزید و بعد مقداری از زیره و دارچین و گل محمدی را به صورت لایهای بین
برنج بریزید.
این کار را ادامه بدهید تا
برنج تمام شود.
کمی اطراف
برنج آب جوش و در صورت تمایل
روغن بریزید و در آن دمکنی بگذارید و زیر شعله را زیاد کنید زمانی که بخار افتاد زیر آن را خیلی کم کنید؛ و اجازه بدهید دم بکشد.
کشمش، زرشک را با کمی
روغن تفت بدهید و کنار بگذارید.
برنج زعفرانی آماده کنید و زمانی که
برنج دم کشید آن را در دیس مناسبی بکشید و با گوشت قلقلی، کشمش، زرشک و
برنج زعفرانی تزیین کنید.
-
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸:۵۷
-
۱۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1376123/