آریا بانو

آخرين مطالب

اعتراض سازمان نظام پزشکی در نامه ای به رئیس صداوسیما فرهنگی هنری

اعتراض سازمان نظام پزشکی در نامه ای به رئیس صداوسیما
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شرق / سازمان نظام پزشکی ایران در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان صداوسیما اعتراض خود را نسبت به یک برنامه غیر علمی بیان کرد.
در این نامه که به امضای دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی رسیده است، انتشار ادعاهای غیرعلمی و گمراه‌کننده در حوزه سلامت در رسانه ملی مورد انتقاد قرار گرفته است. این نامه اشاره دارد که در برنامه تلویزیونی «جمعه سیاه» در تاریخ 24 اسفند 1402، فردی که پزشک و عضو جامعه پزشکی نیست، ادعایی عجیب و غیرعلمی درباره درمان آسیب‌های ناشی از تصادف بر پایه خون قورباغه زنده مطرح کرده است.

آریا بانو

بازار
سازمان نظام پزشکی تأکید کرده است که چنین اظهاراتی در حالی از یک رسانه ملی مطرح می‌شود که نظام سلامت ایران، بر پایه یافته‌های علمی معتبر و با همکاری متخصصان داخلی و خارجی، به ارائه خدمات پزشکی می‌پردازد. انتشار چنین اطلاعات نادرستی می‌تواند به گسترش خرافات در حوزه سلامت و آسیب‌رساندن به بیماران و مصدومان منجر شود.
در این نامه، از رئیس سازمان صدا و سیما درخواست شده است که ضمن بررسی موضوع و برخورد با عوامل انتشار چنین مطالبی، از متخصصان امر برای اصلاح و جبران اطلاعات غلط پخش‌شده استفاده شود.
همچنین، رونوشت این نامه به سازمان انتظامی، سازمان نظام پزشکی استان‌ها و سازمان حقوقی ارسال شده است تا اقدامات لازم جهت پیگیری این موضوع تا حصول نتیجه انجام شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1376029/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.