آریا بانو

آخرين مطالب

رئیس سازمان حج و زیارت: 55درصد زائران حج آتی زنان هستند اجتماعی

رئیس سازمان حج و زیارت: 55درصد زائران حج آتی زنان هستند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه 55درصد زائران حج آتی را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: متناسب با حضور قابل توجه بانوان، نیازمند بهره‌مندی از طرح و ایده آنان در تصمیم‌گیری‌ها و خدمت‌رسانی هر چه بهتر به بانوان زائر هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، علیرضا بیات در همایش آموزشی - توجیهی مدیران کاروان و مجموعه‌های حج 1404 استان‌های تهران، قزوین، البرز، کاشان، مرکزی و قم که با حضور مسئولان حج و زیارت و مدیران و کارگزاران این استان‌ها در سالن همایش‌های سازمان برگزار شد، اظهارداشت: حدود 6 هفته تا آغاز عملیات حج تمتع 1404 باقی مانده که باید تمهیدات لازم برای زائران در نظر گرفته شود و تاکنون برنامه‌ریزی‌های سازمان طبق زمانبندی مدنظر به خوبی پیش رفته و مشکلی در مسیر خدمت‌رسانی به حجاج وجود ندارد.
وی با اشاره به جایگاه والای خدمتگزاری برای ضیوف الرحمان تاکید کرد: باید بدانیم که در چه جایگاهی قرار گرفته‌ایم و در چه مسیری قدم گذاشتیم و در این صورت ارزش خدمت‌رسانی را نعمت الهی می‌دانیم و برای جلب رضایت و آرامش زائر از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
بیات عملیات حج را دارای دو بخش ستاد و میدان تعبیر کرد و گفت: کار ستاد، سیاستگزاری و توجه به صدور دستورالعمل‌ها و برنامه‌ریزی‌هاست و کار میدان نیز حضور مدیران کاروان‌ها، مجموعه‌ها و عوامل در طول عملیات است، بنابراین این دو به مثابه دو بال در کنار یکدیگر هستند تا به هدف والای خدمت رسانی نائل آییم.
رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه کارگزاران وظیفه میدان را عهده‌دار هستند، افزود: اعتقاد دارم که شما باید در تصمیم‌گیری‌های مهم ستاد مشارکت داشته باشید چرا که در کنار زائران هستید و نیازمندی‌ها را به خوبی احساس می‌کنید و این مشارکت منتج به ارتقای سطح خدمت‌رسانی می‌شود و در هر برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری برای میدان عملیات شما را در کنار خود می‌دانیم و قدرشناس خدمت رسانی مخلصانه هستیم.

آریا بانو

بازار
وی عدم ایستایی و توقف نداشتن در رویه‌های معیوب و ناکارآمد را ضرورت پیشرفت سازمان دانست و اظهارداشت: برای زائری که یک عمر چشم انتظار یک سفر معنوی بوده و شاید برای اکثر آنان هیچ‌گاه چنین تجربه‌ای تکرار نشود باید هر ساله در حال آسیب‌شناسی فرایندها باشیم و توجه داشته باشیم رویکرد و نگاه زائر امروز با دهه‌های قبل تغییرات چشمگیری کرده بنابراین باید مطابق شرایط روز حرکت کرد و دائما مطالعه صورت گیرد تا با ارتقای سطح خدمات، فضا برای حداکثر بهره‌برداری معنوی زائر فراهم شود.
بیات با اشاره به تاکیدات کشور میزبان مبنی بر کاهش عوامل به حدود یک درصد گفت: سعی کرده‌ایم علی‌رغم کاهش نیروها کیفیت خدمات را حفظ کنیم و طبق برنامه‌ریزی‌ از عوامل متخصص بومی در هتل‌ها یا آشپزخانه استفاده خواهیم کرد.
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه 55درصد زائران حج آتی را بانوان تشکیل می‌دهند، افزود: معتقدم متناسب با این حضور پررنگ بانوان، نیازمند مداخله آنان در تصمیم گیری‌ها هستیم و به دنبال این هستیم از خانم‌هایی که تجربه دستیاری و حضور در عرصه خدمت‌رسانی داشته‌اند به عنوان مشاور برای طرح و ایده درباره زائران خانم و خدمت‌رسانی هر چه بهتر به آنها استفاده کنیم.
وی بیان کرد: برای حج آتی دستورالعملی برای حضور دستیار خانم در کاروان‌های بالای 165 نفر و بالای 55 درصد از بانوان تدوین شده و به دنبال تمهیداتی برای عملیاتی شدن این موضوع در حج امسال هستیم که در صورت فراهم شدن شرایط، اجرایی خواهد شد.
بیات پیرامون دغدغه زائران پیرامون ارتباط با ایران و تسهیل استفاده از اینترنت با کیفیت گفت: همه ساله مشکلاتی به دلیل کندی اینترنت هتل‌ها وجود دارد که برای رفع آن‌ طرح‌هایی را مدنظر داریم و با اپراتورهای داخلی مذاکراتی شده تا خلل سنوات قبل رفع شود.
رییس سازمان حج و زیارت درباره عملیات عمره نیز اظهارداشت: قرار بود در عمره امسال که بعد از 10 سال آغاز شده بود 175 هزار نفر را اعزام کنیم که این رقم با برنامه‌ریزی به 210هزار نفر می‌رسد و به دنبال این هستیم عمره سال آینده را نیز از نیمه محرم آغاز کنیم و هدف‌گزاری روی اعزام 400 هزار نفر است که احتمالا بازهم افزایش یابد و این تعهد را می‌دهم که همه تلاشمان را خواهیم کرد که با کمترین هزینه ممکن، بالاترین کیفیت و برنامه‌ریزی برای حداکثر ظرفیت اعزام، خدمت‌گذار مشتاقان سفر به سرزمین وحی باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1373262/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پوریا شکیبایی: چرا من باید ادای پدرم رو دربیارم؟

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محوریت سوره مبارکه لقمان

سفر به تاریخ؛ خانه اعیانی «مادر محمدرضا پهلوی» در چالوس؛ ساخت دهه 30

هوتن شکیبا در جمع کودکان کار با رقص معروفش و بازی فوتبال

فراستی: بین تتلو و ساسی مانکن مانده‌ام که کدام مبتذل‌تر است!

فراستی: بین تتلو و ساسی مانکن مانده‌ام کدام مبتذل‌تر است!

دف نوازی با لباس محلی اقوام ایرانی در مراسم آیین جهانی نوروز

کاهش 60 درصدی عفونت‌های تنفسی نسبت به آبان و آذر

ماجرای گروگانگیری 8 ساعته پرستار خانگی

رصد تخلفات رانندگی با پهپاد پلیس در طرح نوروزی

کشف جدید دانشمندان؛ بروز «طوفان در مغز» به دلیل آلودگی هوا

تعقیب و جریمه خودروهای متخلف توسط پهپاد جدید پلیس

ارتباط پنهانی زن جوان با مرد همسایه جنایت آفرید

حکمت/ بهترین دام شیطان

دعای روز چهاردم ماه مبارک رمضان

ماجرای ویدیوی وایرال شده رئیس جمهور شهید چه بود؟

بهترین روش دم کردن زعفران

دلایل ریزش موی جلوی سر در زنان

چگونه سایه صورتی جذاب بزنیم

عطارد؛ کوچک‌ترین و شگفت‌انگیزترین سیاره منظومه شمسی

«وقتی زمان ایستاد» در بازار کتاب

واکنش باشگاه العین به جذب جهانبخش

چشم ستاره سابق پرسپولیس به ایران است

غایب بزرگ کره؛ کیم جشن صعود را از دست داد

اولاد قباد: به خاطر خانواده‌ام به ایران بازگشتم

شهاب زاهدی در جدال حساس ژاپن

رئال یک لیگ قهرمانان دیگر را هم دزدید!

تاوان سنگین صعود طاقت‌فرسای رئال

علیپور بعد از 4 فصل دوباره دو رقمی شد

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، وظیفه همگان است

برپایی میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

یک ادعای جنجالی درباره سریال «پایتخت»

انتقاد آیت‌الله نوری همدانی از برنامه‌های صداوسیما

هشدار سازمان غذا و دارو؛ سم خاموش در آجیل‌های نامرغوب

هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس

توقیف خودروهای با خلافی بالای 5 میلیون تومان در نوروز

تفال/ بنال بلبل اگر با منت سر یاری ست

تقویم تاریخ/ روز بزرگداشت پروین اعتصامی ، شاعره نامدار معاصر ایران

عفونت های تنفسی کاهش یافت

اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد

قطعه «اهل راز» با کمانچه نوازی آرش زحمتی

زن‌پوشی دوباره امین حیایی در «کوکتل مولوتوف» بعد از 23 سال

این دارو ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد

شورای رقابت خودروهای وارداتی را از شمول قیمت گذاری خارج کرد

صوت/ ترتیل «جزء چهاردهم» قرآن کریم با صدای شهریار پرهیزگار

چرخش داستانی در سریال «آبان»/ آغاز دوباره غافل‌گیری برای مخاطب

صوت/ تحدیر «جزء چهاردهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران

دختران رویافروش چه کسانی هستند؟ / میلیونر شدن با جو و زرق و برق

سفر در تاریخ؛ «فرح» در دفتر کار کاخ اختصاصی اش؛ سال 1350/ عکس