آریا بانو

آخرين مطالب

«اشرف سادات» فیلم‌های داودنژاد از دنیا رفت فرهنگی هنری

«اشرف سادات» فیلم‌های داودنژاد از دنیا رفت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / کبری حسن‌زاده اصفهانی (اشرف سادات) بازیگر فیلم سینمایی «مرهم» و «کلاس هنرپیشگی» شامگاه 20 اسفند ماه بر اثر کهولت سن در بیمارستان درگذشت. 
طبق پیگیری از خانواده علیرضا داودنژاد، این خبر تایید شد و اعلام کردند که قرار است ظرف یکی دو روز آینده مادربزرگ فیلم «مرهم» در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شود.
کبری حسن‌زاده در سال 89 به عنوان بهترین بازیگر زن جشنواره‌ی فیلم دبی شناخته شد.
او متولد 1301 بود و در سن 102 سالگی از دنیا رفت.
در سال 89 علیرضا داودنژاد در پی دریافت جایزه جشنواره فیلم دوبی به ایسنا گفته بود: فیلم ما در جشنواره دبی دو نمایش داشت که هر دو بار با برخورد مناسب تماشاگران ومنتقدان مواجه شدیم و پس از این دو نمایش، تماشاگران نسبت به مادر و مادربزرگ بنده که هر دو در این فیلم به ایفای نقش پرداخته بودند، اظهار لطف زیادی کردند.
وی همچنین یادآور شده بود: قبول دارم که کمی بازی گرفتن از مادربزرگ دشوار بود، اما به هر حال من پیش از این هم در فیلم‌هایم چنین تجربه‌ای را داشتم و برای همین این موضوع برایم نسبتا عادی شده بود.
متن کامل این مصاحبه را در اینجا بخوانید.

آریا بانو


قصه‌ی «مرهم» علیرضا داودنژاد از مادر بزرگی حکایت می‌کرد که سخت در تعقیب نوه‌اش ـ با بازی طنازطباطبایی ـ بود که درگیر اعتیاد است.
پس از بازگشت از جشنواره فیلم دوبی در سال 89 خبرنگار ایسنا نشستی با دو مادربزرگ فیلم «مرهم» داشت که متن کامل آن را در اینجا بخوانید.
از کبری حسن‌زاده که برای اولین‌بار مقابل دوربین سینما به ایفای نقش پرداخته بود، پرسیدیم که آیا همیشه اینقدر سخت درگیر نوه‌هایتان هستید؟ و او به سادگی پاسخ داد: ««طناز» (طباطبایی) را هم احساس کردم نوه خودم، همراهی‌اش کردم که بالاخره اونهم از این درد خلاص بشه.»
کبری خانم قصه‌ی «مرهم» می‌گفت:«بی‌اندازه نوه‌هایم را دوست دارم. یک‌بار «علیرضا» به من گفت؛ می‌یای فیلم بازی کنی و من هم گفتم بله و آمدم فیلم بازی کردم.»
علیرضا داودنژاد هم با اشاره به مادربزرگش که او را «اشرف‌سادات» خطاب می‌کرد، گفته بود:« واقعا اشرف‌سادات"طناز را خیلی دوست داشت و خیلی رابطه احساسی و عمیق با طناز پیدا کرده بود.»
از جایزه‌ای که از جشنواره‌ی فیلم دوبی مادربزرگ قصه‌ی «مرهم» گرفته است، پرسیدیم و خانم‌حسن‌زاده هم در جملاتی کوتاهی می‌گفت:«کار خدا بود؛ ما بالاخره بازی کردیم و بازی ما را پسندیدند و جایزه هم گرفتیم. همه اینها کار خدا بود.»
در آن مصاحبه زنده‌یاد احترام سادات حبیبیان هم مادربزرگ قصه‌ی «مرهم» را همراهی کرد و از تجربه‌ی خانوادگی ساخت فیلم «مرهم» سخن گفت. مادری که به مامان اتی فیلم‌های داودنژاد معروف بود و سیمرغ جشنواره فیلم فجر را هم گرفته بود؛ او سال97 از دنیا رفت.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1372042/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آتش‌سوزی در بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی ایلام؛ آتش مهار شد

ثبت 22 هزار تخلف رانندگی در اسفندماه

نرخ دیه سال 1404 اعلام شد

تمهیدات پلیس برای مراسم پنجشنبه و جمعه آخر سال

مشارکت مردم در پویش نه به تصادف

حمایت از فرزندآوری؛ وام و تسهیلات ویژه در دستور کار دولت

دستور رئیس‌جمهور برای تدریس زبان‌های محلی در مدارس

شگردهای حیرت انگیز مکارترین دزد ایران!

اوحدی: اشتغال فرزندان ایثارگران نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست

تلفیق فیزیک و هندسه در معماری

فیلمی نادر از خورده شدن گل لوتوس توسط ماهی ها

بوشهر پایتخت انرژی ایران!

عواقب تمسخر بندگان خاص خدا

شیرینی مربایی؛ یادآور خاطرات نوروز

شیرینی نارگیلی بازاری

نکاتی درباره استفاده از دهان‌شویه

6 عبارتی که آدم‌های خیلی باهوش روزمره می‌گویند

این تل سر مجلسی رو خودت درست کن

به آسونی یک کیف مهره ای گوگولی درست کن

نمایش موفقیت‌های زنان ایرانی در عرصه بین‌الملل

انتقاد از پرتاب کودکان به دنیای بزرگسالی با آموزش‌های امروزی

مرخصی 2 هفته‌ای پدران برای تولد نوزاد اجرایی می‌شود

معرفی مدیران جدید بیمه دی

حفاری در دل جهنم زمین برای رسیدن به انرژی پاک!

یک سال محافظت در برابر HIV تنها با تزریق یک دوز واکسن

هیچ سروده‌ای در دیوان نظامی جز زبان پارسی نیست

محمد بُشرا در بیمارستان بستری شد

اسنوکرباز ایران از راهیابی به جمع حرفه‌ای‌های جهان بازماند

مهدی پاشازاده: فلسفه من همین است حتی اگر ببازم

مرگبارترین مثلث هجومی جهان

سرمربی مس کرمان: انگار دوست دارند درباره داوری حرف بزنم

زارع: برای شکست دادن تراکتور به تبریز می‌رویم

روانخواه: یک نفر هم نبود که بگوید هوادار در لیگ برتر می‌ماند

اعتصاب رانندگان اتوبوس آلومینیوم در سفر به اهواز!

40 ساله‌ای که تیمش خیلی به او وابسته است!

برتری 4 گله تیم ملی فوتبال نوجوانان در اولین بازی اردوی تهران

نشست رئیس فدراسیون فوتبال با سرمربی بانوان

چه خبر از آزاده صمدی و پدرام شریفی؟

شایعه‌های عجیب و بامزه درباره «پژمان بازغی»

نماهنگ قطعه «چرا خدا را دوست دارم» از احسان یاسین

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان

به خلوتی ببر مرا به آسمان زیارت ماه...

تخریب گسترده جاده بر اثر رانش زمین در پرو

فکر آینه خوبی است!

حکمت/ ثواب افطاری دادن

طرز تهیه برگر اقتصادی با سنگدان مرغ

طرز تهیه ته چین مجلسی با طعم اصیل و خانگی

این خوراکی خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد