اشتباهاتی که پیتزا را خراب میکند
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان /پیتزا درست کردن در خانه میتواند یک تفریح خوشمزه و اقتصادی و سالم باشد. اگر دوست دارید در خانه پیتزا درست کنید اما هر دفعه به مشکل میخورید و نمیدانید کجا اشتباه کردید که پیتزایتان شباهتی به پیتزای فستفودها ندارد، این مطلب میتواند کمکتان کند. شاید اینها مشکل شما هم باشد.
طعم قارچ بد میشود| اضافه کردن قارچ خام به پیتزا باعث بدمزه شدن آن میشود. وقتی از قارچ خام استفاده میکنید، حرارت فر باعث آب انداختن قارچها شده و طعم بدی به پیتزا میدهد. برای جلوگیری از این مشکل، قارچها را برش دهید و مقدار کمی آبلیموی تازه به آن بزنید. اضاف کردن آبلیمو جلوی سیاهشدن قارچ را میگیرد. حالا مقداری کمی کره را ذوب کرده و قارچها را در کره با حرارت بالا، تفت دهید. با این روش آب قارچها گرفته میشود.
پنیر پیتزا کشدار نمیشود| وقتی از پنیر سرد و یخزده استفاده میکنید منتظر باشید پنیر پیتزایتان کش نیاید. برای پخت پیتزا باید پنیر آن به دمای محیط رسیده باشد. یک دلیل دیگر، خشک بودن پنیر پیتزاست که برای رفع آن میتوانید پنیر پیتزا را با کمی کره چرب کنید و بعد روی پیتزا بریزید. همچنین اسپری روغن زیتون روی پنیر پیتزا آن را کشدار تر میکند.
خمیر پیتزا خمیر میشود| در صورتی که مواد را روی پیتزا بریزید و آن را برای مدت طولانی در محیط نگه دارید رطوبت مواد به خمیر منتقل میشود و همین موضوع موجب نرم و چسبناکشدن خمیر خواهد شد.
این، انتقال خمیر را به فر سختتر میکند. پس حتما از نگهداری طولانیمدت پیتزا قبل از پخت خودداری کنید و به محض آنکه مواد را روی خمیر ریختید، پیتزا را به فر انتقال بدهید.
بازار ![]()
-
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲:۳۴
-
۸ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1371846/