آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی نعلی (اشکی) مخصوص عید خانه داري

طرز تهیه شیرینی نعلی (اشکی) مخصوص عید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / شیرینی نعلی یا اشکی، یکی از شیرینی های با ماندگاری بالا به خصوص برای عید نوروز است که طرفداران زیادی دارد. این شیرینی مخصوص عید با مواد ساده ای درست می شود و اصلا وقت گیر و سخت نیست.
شیرینی نعلی یا اشکی مخصوص عید با مواد ساده ای درست می شود و اصلا وقت گیر و سخت نیست. همچنین یک میان وعده یا عصرانه لذیذ است که با چای می توانید میل کنید.
شیرینی نعلی را می توان به شکل اشک هم درست کرد، به همین دلیل برخی به آن شیرینی اشکی هم می گویند. برای این که شیرینی ها طعم اصلی خود را حفظ کنند و ترک نخورند، باید به برخی نکات توجه کنید که ما در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش، این نکته ها را همراه با طرز تهیه شیرینی نعلی، به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.
فوت و فن های طرز تهیه شیرینی نعلی
بازار
قبل از شروع به درست کردن شیرینی نعلی، همه مواد مورد نیاز را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
اگر پودر قند در دسترس ندارید، می توانید آن را با شکر جایگزین کنید. اما به خاطر این که دانه های شکر درشت تر هستند، آن ها را آسیاب و سپس به مواد خمیر شیرینی نعلی اضافه کنید.
به جای کره در طرز تهیه شیرینی نعلی می توانید از روغن صاف قنادی استفاده کنید. اگر به جای کره از مارگارین استفاده کنید ماندگاری شیرینی تان بیشتر خواهد شد.
به جای کره می توانید از نصف روغن و نصف مارگارین هم استفاده کنید.
اگر به روغن صاف قنادی دسترسی ندارید، می توانید روغن جامد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به صورت مایع در بیاید. روغن نباید داغ شود، کافی است به صورت مایع در بیاید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا ببندد. بعد از این که روغن بست، از آن استفاده کنید.
برای تزیین شیرینی نعلی می توانید از پودر قند، پودر نارگیل، پودر پسته، خلال بادام و … استفاده کنید. پودر و خلال ها را تا وقتی که هنوز گرم و کاملا نبسته است، روی گاناش شکلاتی بریزید. سپس اجازه دهید سرد شود.
اگر می خواهید شیرینی را برای مدت زمان طولانی تری نگه دارید، آن ها در ظروف در بسته و در یخچال بگذارید.
علت ترک خوردن شیرینی نعلی یا اشکی
یکی از مواردی که در طرز تهیه شیرینی نعلی حتما باید به آن دقت کنید، نحوه صحیح درست کردن خمیر شیرینی است. اگر این کار را به صورت اصولی انجام ندهید، خمیر شیرینی ترک می خورد و زحمت هایتان به باد می رود. در زیر موارد مهم را برایتان خواهیم آورد:
1- ممکن است مجبور شوید میزان آردی را که در طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی به کار می برید، کمی بیشتر یا کمتر در نظر بگیرید. به این خاطر که جنس آرد های موجود در بازار با یکدیگر متفاوت است. بهتر است آرد را به تدریج اضافه کنید تا در نهایت خمیر تان کیفیت بالایی داشته باشد.
2- در هنگام درست کردن خمیر شیرینی، آن را زیاد ورز ندهید. نباید خمیر در اثر ورز دادن زیاد به روغن انداختن بیفتد. در این صورت شیرینی تان سفت می شود و نمی توانید آن را حالت بدهید.
3- خمیری که آماده می کنید باید کاملا منسجم باشد و به دست نچسبد. اگر از ترازو استفاده کنید، اندازه ها هم دقیق تر خواهد بود ولی اگر ترازو ندارید، می توانید با احتیاط بیشتری مواد را اضافه کنید.
4- اگر خمیر را یک باره بریزید و زیادتر از حد لازم باشد، خمیر شیرینی شما شکل نمی گیرد و دچار ترک خوردگی خواهد شد. حتما قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر، بررسی کنید که خمیر شیرینی ها ترک نخورده باشد.
5- هنگام فرم و شکل دادن خمیر (درست کردن به صورت نعل یا اشک) خمیر را در یک نایلون قرار دهید و هر بار به اندازه نصف گردو از آن جدا کنید. اگر روی خمیر را نپوشانید و کار شما زیاد طول بکشد، خمیر رطوبتش را از دست می دهد و خشک می شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1371682/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگ‌ترین توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شد

میزان مرگ‌ومیر رانندگان و سرنشینان در حوادث ترافیکی

معاون رئیس جمهور: مرخصی 2 هفته‌ای پدران پس از تولد فرزند دوباره اجرا می‌شود

خبر خوب برای معلمان؛ واریز 2 پاداش در اسفند ماه

وزیر بهداشت: سه ماه از کارانه پرستاران را پرداخت کرده‌ایم

اهمیت اطعام در ماه رمضان

پنیر «تام و جری» واقعا وجود داره!

پرخوری جان یک فودبلاگر را گرفت!

خطر ابدی میکروپلاستیک‌ها

ویتامین D را صبح بخوریم یا شب؟

کاوشی در عمیق‌ترین لایه‌های روان« ترامپ»

رقابت با غول‌های خارجی؛ ارتقای نرم افزاری ابزار اندازه گیری در صنعت

تأثیر متفاوت زمان استرس در بارداری بر فرزندان دختر و پسر

پلاسما پزشکی؛ انقلاب در استریلیزاسیون و درمان عفونت‌های مقاوم

انتشار چند کتاب تاریخی

خلیلی: توسعه ورزش همگانی باید در اولویت قرار بگیرد

تورام: بازی با بایرن دشوار است

طعنه سنگین لیگ فرانسه به محمد صلاح

غیبت 2 بازیکن در تمرین امروز استقلال

رحمتی: یکی از مهمترین دیدارهای تاریخ شمس آذر را در پیش داریم

سلطان و دریبل بیرانوند با نهایت خونسردی

یک جای خالی بزرگ در پلی‌آف والیبال ایران

آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران فدراسیون تیراندازی با کمان

روانخواه: اگر مثل سپید رود رشت بودیم درباره سقوط ما حرف نمی زدند!

لیگ قهرمانان والیبال آسیا قرعه‌کشی شد

نمایش خانگی به روزمرگی افتاد؟!

طفره رفتن رئیس صداوسیما از پاسخ به حواشی کارگردان «تاسیان»

روایت رضا کیانیان از آخرین باری که به یک نهاد امنیتی فراخوانده شد

پاسخ وزیر ارشاد به ممنوع التصویری «تینا پاکروان»

شهرام قائدی: «علیرضا مشهدی» هم حواسش به کارش است و هم به همکارانش

تجمع معلولان مقابل نهاد ریاست جمهوری

تیزر آهنگ جدید ایوان بند را اینجا ببینید

احکام رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته مهر 1400 صادر شد

جزئیات ماجرای قــتل لیانا دختر 7 ساله کرجی از زبان قاتلش

چهار شرط مهم برای ثبت‌نام نوبت دوم کنکور

کوه‌های آلاداغ لار آذربایجان شرقی مشهور به رنگین کمان

شهید بهشتی و توصیه‌های تغذیه ای در ماه رمضان

طرز تهیه 3 شیرینی سنتی قزوین برای عید نوروز

شیرینی اشکی راحت وفوری درست می شه

با این دستور فسنجون مجلسی، کدبانوی مجلس بشید!

مرغ سماقی رو برای افطار اینطوری درست کن

پیاده روی نجات بخش بازماندگان سرطان

حفظ تندرستی در ماه رمضان با تدابیر طب ایرانی

چرا برخی از مردم در بهار افسرده می‌شوند؟

کشف مکانیزمی جدید برای تولید برق از آب!

بزرگترین راکتور هسته‌ای اروپا دچار نشت مواد رادیواکتیو شد

گره‌گشایی از درهم‌تنیدگی کوانتومی با کمک فرمول‌های جدید

خواهم آن عشق که هستی ز سرِ ما ببَرد

بنزما با این درآمد به این زودی‌ها خداحافظی نمی‌کند!

پرسپولیس با تمام قوا در خدمت کارتال