«بورک مرغ و اسفناج» سالم و مقوی برای وعده افطار
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
اسفناج:200 گرم
مرغ:نصف سینه
پنیرخامه ای:دوقاشق
خمیریوفکا
پنیرورقه ای
بازار ![]()
ادویه:نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه
تخم مرغ:یک عدد
کنجد
نکات:
اسفناج رو خوب بپزید و با سینه مرغ پخته شده،پنیرخامه ای و ادویه ها خوب مخلوط کنید
سطح خمیریوفکا رو با آب ولرم خوب نم دار کنید تا موقع رول کردن نشکنه
روش پنیرورقه ای و مواد مرغ و اسفناج رو بزارید و رول کنید
رومالِ تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید
20 دقیقه با دمای 180 بزارید توی فر تا طلایی بشه
-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲:۰۷
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1371378/