باقالی داغ تو این روزهای زمستونی می چسبه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
باقالی نیم کیلو
آب انقدری باشه که 4 تا بند انگشت از باقالی بیشتر باشه
نمک 2 قاشق چای خوری
گلپر و فلفل سیاه و لیمو فلفلی هر کدوم نصف قاشق چای خوری
بازار 
نوع باقالی ها متفاوت ولی معمولا باید 12 ساعت خیس کنید و 4 ساعت بپزین
-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰:۲۴
-
۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1371137/