آریا بانو

آخرين مطالب

جابجایی ناگهانی وی ای آر در لیگ برتر ورزشي

جابجایی ناگهانی وی ای آر در لیگ برتر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /تیم فوتبال ذوب آهن این هفته توانست مقابل فولاد خوزستان به پیروزی قاطع سه بر صفر دست پیدا کند. با این حال این برد گاندوها در خانه بدون حاشیه نبود. آنها کاملا ناگهانی متوجه عدم استفاده از کمک داور ویدئویی در این بازی می‌شوند و با وجود پیروزی مقابل فولاد، به برخی تصمیمات داور معترض هستند. 
حمیدرضا بابایی سرپرست ذوب آهن در همین باره به خبرنگار ما گفت: «یک بازی بسیار سنگین و خوبی را شاهد بودیم که با برد تیم ذوب آهن همراه شد. برای همه ما این سوال مطرح است که چرا تا 24 ساعت قبل از این بازی وی ای آر در اصفهان بود و به این بهانه که این وار باید به ورزشگاهی دیگری برود و باز از جایی دیگر برای فولادشهر وار جایگزین می‌شود، همه ما را به شوک فرو برد. من به عنوان سرپرست تیم برای تکنسین‌های اتاق وار که تعدادشان چهار نفر است از دو روز زودتر هتل گرفتم. حتی از هتل با من تماس گرفتند که چرا میهمانان شما نیامده‌اند و تازه آخر همان شب متوجه شدیم که دوستان در فاصله 48 ساعت تا شروع مسابقه دستگاه وار را از فولادشهر برده‌اند و متاسفانه به ما اطلاع ندادند که در بازی خبری از وار نخواهد بود. ما هم منتظر بودیم تا دستگاه جدید وارد شود.»
او در ادامه گفت: «وقتی از طرف باشگاه رایزنی کردیم متوجه شدیم دستگاه فولادشهر را برای بازی نساجی و شمس آذر قزوین برده‌اند. گویا گفته بودند آن بازی انتهای جدولی است و حساسیت بالایی دارد. نمی‌دانم دیگر بازی‌ها حساسیت ندارد؟ این عیب فوتبال ما است که تعداد دستگاه وی ای آر در آن کم است وگرنه تمام بازی‌ها باید با وار انجام شود تا اشتباهات داوری‌ به حداقل برسد.»

آریا بانو

سرپرست ذوب آهن معتقد است این تیم از داوری زیاد متضرر شده: «متاسفانه با وجود سه بازی که ما وار داشتیم و در دو بازی از آن بین هم داور را فرا خواندند و صحنه را بازبینی کردند، باز هم تیم ذوب آهن متضرر شده است. متاسفانه یکی از تیم هایی هستیم که با وجود وار باز هم متضرر شده و بیشترین ضربه را خورده‌ایم.»
او در همین باره به یکی از اتفاقات بازی با فولاد استناد کرد: «در همین بازی ببینید که برای پای قائدرحمتی چه اتفاقی افتاد. اگر وار در بازی بود قطعا ورود می‌کرد. اگر آن خطا و جریمه‌اش لحاظ می‌شد فولادی که آن روز در دام ما گیر کرده بود 10 نفره می‌شد شاید نتیجه پرگل‌تری رقم می‌خورد.»
بازار
بابایی این را هم گفت که برای بازی با آلومینیوم درخواست وار داده شده: «طبق قانون، هم خود به شخصه و هم باشگاه ما با فدراسیون مکاتبه داشتیم که با توجه به حواشی بازی خیبر و آلومینیوم در خرم آباد رخ داد و باشگاه اراکی آنها را رسانه‌ای کرده، ما به عنوان باشگاه ذوب آهن این درخواست را داریم که برای اینکه هیچ حقی از هیچ تیمی ضایع نشود، بازی این هفته را با وی ای آر و با یک ناظر ویژه داوری پوشش دهند. بالاخره بازی‌های ما هم در نیمه بالای جدول حساسیت خودش را دارد و همگی به دنبال کسب سهمیه آسیایی هستیم.»
او در پایان تاکید کرد: «همانطور که بازی‌های بالای جدول برای قهرمانی مهم است و بازی‌های انتهای جدول برای جنگ بقا، میانه جدول و خصوصا نیمه بالایی آن برای گرفتن سهمیه با یکدیگر رقابت دارند. امیدوارم روزی برسد که با وجود وی ای آر اشتباهات داوری به حداقل حالت ممکن برسد.»

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1368121/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تولید قوی‌ترین مولد تشخیص بیماری‌های سرطانی در ایران

ثبت طیف گسترده‌ای از طول موج‌ها با دوربین فراطیف بومی

کتاب جهانگرد ترکیه‌ای درباره جاذبه‌های ایران منتشر شد

بخشی از کتاب/ چطور در عمق زمان زندگی کنیم؟

دو موقعیت پیاپی برای تراکتور که با سیو های دروازه بان به گل نرسید

موقعیت عالی امیرحسین حسین زاده که توسط دروازه بان التعاون مهار شد

لحظه ای برخورد توپ به دست بازیکنان التعاون که خطای هند اعلام نشد

ضربه سر اشترکال باز هم توسط دروازه بان التعاون مهار شد

کمپانی: بایرن مشکلی با عقب نشستن و دفاع ندارد

چهار سرمربی در پرسپولیس ابقا شدند

اولین موقعیت حسین زاده در نیمه دوم به تیر دروازه برخورد کرد

دومین موقعیت تراکتور با ضربه اسماعیل زاده در در دستان دروازه بان تعاون مهار شد

پاس زیبای حسین زاده در برابر دروازه التعاون که به گل نرسید

از هیجان 75هزار نفری آبی ها در آزادی تا درد و دل کارگران ورزش در خارج از گود این هفته

مدد گرفتن از نام امیرالمومنین در بیابان های بی پایان برزخ

سکانسی از اولین قسمت سریال تاریخی و تخیلی «مستوران»

لحظه بخشایش در برزخ به واسطه توسل به معصومین

تصویری از طبقه بندی ارواح در روز محشر

چهره ها/ تیپ متفاوت بازیگر سریال «دودکش» در یک کنسرت

آخرین وضعیت انتشار سریال «تاسیان»/ رفع توقیف بعد از اصلاحات!

10 توصیه مهم به سالمندانی که روزه می‌گیرند

محسن لرستانی در باضیا: بعد از چند سال که مادرم را در دادگاه دیدم او را نشناختم

ماجرای ازدواج محسن لرستانی از زبان خودش در برنامه «باضیا»

هزینه‌های درمان و بستری برای 4 گروه رایگان شد

دست‌درازی به دختر 21 ساله در بالای شهر

قاتل: راننده پراید راهم را بست، کشتمش!

جزییات کشف 190 کیلوگرم هروئین در فرودگاه

متهم حادثه تیراندازی در آبفای ماهشهر دستگیر شد

قتل هولناک برادر با ضربه چکش به‌خاطر 400میلیارد تومان

گوناگون/ نخستین گونه «خدنگ» بزرگ در تالاب نقده

نکته تأمل برانگیز درباره موسیقی و تأثیر آن بر عزم معنوی

افتادن شکار از روی درخت به‌خاطر بازیگوشی توله پلنگ

بال مرغ طعمی که نمی‌توانید مقاومت کنید!

30 توصیه‌ای که باید برای خانه تکانی جدی بگیرید

وقتی بچه ها عصبانی میشن بهترین کار چیست؟

کشف یک سیاه‌چاله فوق عظیم با جرم 36 میلیارد خورشید

طلوع خورشید روی ماه

انتشار یک‌مجموعه‌داستان درباره بازار سرمایه

داستانک/ دلبر گلفروش من

روزی که تیم مارادونا 90 دقیقه 12 نفره بازی کرد!‏

ظهور یک استعداد جدید در دفاع چپ پرسپولیس

پیراهن التعاون زودتر به یادگار امام رسید

ترکیب التعاون بدون گلر مشهور برزیلی

انتشار گزارش اتحادیه؛ اشلوت به داور فحش داد!‏

درویش جانشین محسن خلیلی را معرفی کرد

جدایی غیر منتظره؛ گلر مطرح دروازه تبریز را ترک کرد

گاف عجیب پاختاکور برای بازی با الهلال!

آغاز بلیت‌فروشی استقلال و النصر با رونالدو

اولین فرصت تراکتور با ضربه سر اشنوکال

فابرگاس جانشین گواردیولا می‌شود؟