افطارتون رو با این «بامیه ها» شیرین تر کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای یک دیس بامیه👇🏻
آب 1 پیمانه (پیمانه استاندارد شیرینی پزی)
کره 25 گرم
شربت بار 2 ق غ
آرد سفید 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بازار 
روغن برای سرخ کردن بمقدار لازم
شربت بار یک کاسه بزرگ (آموزش توی پست قبل)
طرز تهیه: ابتدا آب و کره و 2 ق غ شربت بار را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسر بذارید تا ریز جوش بزنه. وقتی ریز جوش زد آرد را به یک باره اضافه میکنیم و 7 دقیقه خمیر را روی حرارت متوسط داغ میزنیم . سپس خمیر را داخل کاسه همزن ریخته و میذاریم کمی از داغی بیوفته. سپس تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم و به خورد خمیر میدیم. من 3 تا تخم مرغ استفاده کردم، خمیرتون باید مطابق ویدیو بین دوتا انگشت کش بیاد. دقت کنید بیش از حد تخم مرغ نزنید. سپس داخل قابلمه روغن هم دمای محیط بریزید و بامیه ها را پایپ کنید. من توی دوتا قابلمه ریختم که یکنواخت تر سرخ بشه و جاش تنگ نباشه. سپس روی حرارت متوسط بذارید و اجازه بدید روغن داغ بشه و کم کم سرخ بشه . در نهایت بامیه ها که سرخ شدن، از داخل روغن دربیارید و بلافاصله در شهد هم دمای محیط بریزید و 3 -4 دقیقه هم بذارید تو شهد بمونه.
نکته : حتما 7 دقیقه رو حرارت متوسط داغ بزنید (خیلی مهمه)
نکته : تخم مرغ بیش ازحد به خمیر نزنید و خمیر رو خیلی شل نکنید .
نکته : روهم روهم داخل روغن پایپ نکنید که جاش تنگ باشه چون بعد سرخ شدن بامیه ها پف میکنن.
-
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹:۳۲
-
۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1368055/