قیمه درباری که میگن اینه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
300 گرم گوشت خورشتی
3/4 پیمانه لپه
2 عدد پیاز
2 عدد لیمو عمانی
1 عدد چوب دارچین
1 عدد هل سبز
1 قاشق غذاخوری گلاب
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
به مقدار لازم زعفران دمکرده
به مقدار لازم نمک 🧂، فلفلسیاه ⚫️ زردچوبه
سیبزمینی خلالی سرخشده برای سرو
طرز تهیه:
1-پیازها رو نگینی خرد و توی روغن سرخ کنید تا سبک بشه. ادویهها رو اضافه کنید و بعد گوشت خورشتی رو توی همون تابه تفت بدید.
2-توی یه ماهیتابهی جدا، لپه رو با روغن تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه. بعد رب گوجه رو اضافه کنید و با چوب دارچین و هل تفت بدید تا رب رنگ باز کنه.
3-حالا مخلوط لپه و رب رو به مواد گوشتی اضافه کنید و همراه 1 عدد لیمو عمانی و چند لیوان آب، اجازه بدید 2-3 ساعت با حرارت ملایم بپزه.
4-نیم ساعت آخر، لیمو عمانی دوم و نمک رو اضافه کنید.
5- 5دقیقه آخر، زعفران دمکرده و گلاب رو اضافه کنید تا عطر فوقالعادهای بگیره.
6-با سیبزمینی سرخشده و برنج سرو کنید و از این قیمهی درباری خوشمزه لذت ببرید!
نکته: چوب دارچین و هل رو قبل از سرو از خورش خارج کنید.
-
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲:۲۵
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1367919/