آریا بانو

آخرين مطالب

بی‌رحم‌ترین ستاره تاریخ پرسپولیس مقابل استقلال ورزشي

بی‌رحم‌ترین ستاره تاریخ پرسپولیس مقابل استقلال
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /علی علیپور فاصله چندانی تا تبدیل شدن به بهترین بازیکن تاریخ دربی ندارد.
شب گذشته پرسپولیس با درخشش علی علیپور و گرفتن یک پنالتی توسط او و گلزنی این ستاره باتجربه برابر رقیب دیرینه خود به برتری دست یافت. حالا علی علیپور با زدن 5 گل در دربی در کنار ستاره‌های بزرگی مانند علی جباری، غلامحسین مظلومی و البته مهدی هاشمی‌نسب قرار گرفته و تنها حسین کلانی با 6 گل و صفر ایران پاک با 7 گل را بالاتر از خود می‌بیند. اما جالب اینجاست که علی علیپور در تاریخ دربی نیز شانس بالایی برای تبدیل شدن به تاثیرگذارترین بازیکن تاریخ دارد. در حال حاضر علی جباری با پنج گل و چهار پاس گل در مجموع روی 9 گل تاثیرگذار بوده، اما سه بازیکن به نام‌های حسین کلانی، صفر ایران پاک و مجتبی جباری که هر سه بازنشسته شده‌اند، روی 8 گل در تاریخ دربی تاثیرگذار بوده اند. علی علیپور نیز تا امروز 5 گل به ثمر رسانده، 2 پنالتی گرفته و یک پاس گل نیز ارسال کرده تا او نیز مشترکا با این سه بازیکن در رده دوم قرار بگیرد. تنها با زدن یک گل، ارسال یک پاس گل یا گرفتن یک پنالتی، علی علیپور در کنار علی جباری به تاثیرگذارترین بازیکن تاریخ دربی تبدیل خواهد شد.

آریا بانو

اولین بار و در تاریخ 25 اردیبهشت 93 بود که علی علیپور وقتی هنوز حتی 20 ساله هم نشده بود، در آخرین هفته لیگ برتر بر روی ارسال هادی نوروزی با یک ضربه سر تماشایی دروازه وحید طالب‌لو را باز کرده و از همان عصر آفتابی بود که نام خود را در بین هواداران پرسپولیس جاودانه کرد. البته پرسپولیس تحت هدایت برانکو در آن فصل دستاورد خاصی نداشت و تنها همین دو پیروزی رفت و برگشت در در مقابل استقلال خاطرات شیرین هواداران پرسپولیس در آن مقطع ثبت شد.
دو سال بعد و در روز‌های ابتدایی آبان ماه سال 96 بود که پرسپولیس مستاصل از شکست سنگین مقابل الهلال، حذف از نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا و البته بسته شدن پنجره نقل و انتقالات، برابر استقلال تحت وینفرد شفر به میدان رفت. تیم برانکو همان نیمه اول با فرار علی علیپور و خطای روزبه چشمی صاحب یک ضربه پنالتی شد. خود علیپور پشت توپ قرار گرفت و با فریب دادن سید حسین حسینی، تک گل پیروزی بخش پرسپولیس دربی را به ثمر رسانده و برای دومین بار دروازه رقیب دیرینه را باز کرد.

آریا بانو


سومین گل علی علیپور در تاریخ 17 بهمن سال 98 و در آخرین دربی مملو از تماشاگر در استادیوم آزادی به ثمر رسید. پرسپولیس در روزی که با یحیی گل محمدی در مقابل استقلال با نتیجه 2-2 متوقف شد، در نیمه اول بر روی پاس کریستین اوساگونا و جایگیری به موقع علی علیپور و ضربه دقیق او در مقابل دروازه گل تساوی دست یافت. در نهایت پرسپولیس به عنوان قهرمانی دست دست یافته و علیپور نیز اینگونه سومین گل خود را به ثمر رساند.
اما در تاریخ 5 شهریور 99 این بار پرسپولیس در جام حذفی به مصاف استقلال رفت و علی علیپور در نیمه اوایل نیمه دوم پاس گل تساوی بخش پرسپولیس را برای بشار رسن ارسال کرد. اما این پایان درخشش این ستاره گلزن نبود و او در دقیقه 88 و با یک شوت سر ضرب، به زیبایی گل دوم پرسپولیس را به ثمر رساند. البته لحطاتی بعد دوباره دروازه پرسپولیس باز شد و در نهایت استقلال تحت هدایت فرهاد مجیدی در ضربات پنالتی به برتری رسیده و راهی دور بعد شد.


اما شب گذشته علی علیپور برای پنجمین بار در تاریخ دربی موفق به گلزنی شده و رکورد درخشان خود را استمرار بخشید. علی علیپور در نیمه اول موفق به گرفتن یک پنالتی شده و نمایش درخشانی داشت. اما در اواسط نیمه دوم و روی ارسال سروش رفیعی بود که این مهاجم باتجربه با یک ضربه فنی و تماشایی دروازه استقلال را باز کرده و گل برتری‌بخش پرسپولیس را به ثمر رساند. حالا او 5 بار در تاریخ ‌مقابل استقلال موفق به گلزنی شده و در مسیر تبدیل شدن به بهترین بازیکن تاریخ دربی از این حیث قرار دارد.

آریا بانو

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1365812/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمارض لئوناردو؛ الهلال 0-0 الاهلی

گل اول العروبه توسط عمر سوما؛العروبه 1-0 النصر

واکنش عالی مندی روی ضربه الدوساری؛ الهلال 0-0 الاهلی

تکل دیدنی ایبانیز؛ الهلال 0-0 الاهلی

ضربه سر خطرناک لئوناردو؛ الهلال 0-0 الاهلی

فرصت‌سوزی موسیالا؛ اشتوتگارت 0-0 بایرن مونیخ

ضربه اونداو به تیر دروازه خورد؛ اشتوتگارت 0-0 بایرن مونیخ

گل اول اشتوتگارت توسط استیلر ؛اشتوتگارت 1-0 بایرن مونیخ

گل اول النصر توسط البوشیل؛العروبه 1-1 النصر

گل اول الاهلی توسط تونی ؛الهلال 0-1 الاهلی

معرفی دستگاه سنگ‌شکن هولمیوم ایرانی با حضور رئیس‌جمهور

داستانک/ پدر پیوند کبد جهان

بزرگر: رحمتی زحمات زیادی برای نساجی کشید

باز هم اعتراض باشگاه آلومینیوم؛ این‌بار هند پنالتی

رستمی: جایگاه واقعی ما اینجای جدول نیست

فرجی: از عملکرد خودم در دربی ناراضی هستم

اعتراض آلومینیوم به داوری بازی با خیبر

شکایت مورینیو از گالاتاسرای؛ غرامت می‌خواهم!

هدیه تولد جالب دکو به فلیک

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - سپاهان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - استقلال

برد شباب الاهلی در شب سینوسی سردار آزمون

رویداد ملی استارتاپی گردشگری با رویکرد فنآوری نوین در رشت برگزار شد

درخشش ایثارگران در رویداد گردشگری با رویکرد فناوری های نوین

اختتامیه نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

استفاده از ابزار هنری نقش مهمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد

خسرو معتضد: این روش‌ها شکست خورده، توقیف «تاسیان» اشتباه است

چهره ها/ مهسا حجازی در قاب آینه

چهره ها/ بابک حمیدیان به همراه همکارانش در پشت صحنه تاسیان

چهره ها/ سلفی الهام اخوان در حال رانندگی

اجرای اولین کنسرت دِدان در تهران

اجرای دلنشین قطعه معروف و حماسی «پولیشکا پولیه»

دفتر رهبر انقلاب: یکشنبه اول ماه رمضان خواهد بود

بدون تعارف با رئیس دستگاه قضا و دیدار بی‌واسطه‌اش با مردم ارومیه

عروس و دامادهای دانشجو در خیابان‌های مشهد جشن به‌پا کردند

فرآیند ساخت چوب بستنی در هند

فوک های بایکال در روسیه

«قلعه سریزد» کهن ترین صندوق امانات جهان

حکمت/ ثواب روزه گرفتن در سه روز آخر ماه شعبان

زیبایی فرش طرح برجسته ایرانی

شعبان به پایان آمد...

فرازی از دعای ابو حمزه ثمالی

سیب زمینی پنیری ترد؛ انتخابی برای سخت پسندان

طرز تهیه سوهان، شیرینی سنتی ایران

8 نکته در مورد سنگ کلیه که خوب است بدانید

هدفون‌های نویزگیر به شنوایی ما آسیب می‌زنند؟

ترکیب طبیعت وهنر؛ خلق جادو

در خانه گل های آبی زیبا بساز

توده‌های ناشناخته زیر زمین؛ آیا دنیای زیر پایمان آینده‌مان را تغییر خواهند داد؟

ربات‌ پرستار جدید در خدمت سالمندان ژاپنی