آریا بانو

آخرين مطالب

«هفتاد سی» پرفروش‌ترین فیلم سال می‌شود؟ فرهنگی هنری

«هفتاد سی» پرفروش‌ترین فیلم سال می‌شود؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / فروش سینما ایران در سال 1403 به ماه آخر رسیده و فیلم «هفتاد سی» بهرام افشاری در آستانه رکورد زنی فروش در این سال است؛ جایگاهی که سال گذشته از آن «فسیل» باز هم با بازی بهرام افشاری بود.
بر مبنای آمار سمفا تا ساعت 5 بامداد یکشنبه 5 اسفند؛ 33 میلیون و 734 هزار و 781 نفر در 847 هزار و 150 سانسی که 60 فیلم سینمای ایران را در سالن‌های سینمایی نمایش می‌دهند، به تماشای آثار نشسته‌اند و فروشی بیش از 1,892 میلیارد تومان را برای سینمای ایران به ارمغان آورده‌اند.
در هفت روز گذشته فیلم‌های سینمای ایران فرصت نمایش در 18 هزار و 159 سانس را پیدا کرده‌اند که تقریباً معادل هفته گذشته است. 476 هزار و 724 نفر نیز در هفته گذشته به تماشای آثار از طریق سینماهای سراسر کشور نشسته‌اند به این ترتیب در این هفته، میزان فروش سینمای ایران عددی معادل با 24 میلیارد و 867 میلیون و 134 هزار تومان بوده است.
«هفتاد سی» بدون رقیب در صدر جدول
فیلم سینمایی «هفتاد سی» به کارگردانی بهرام افشاری اکران خود را از 7 آذر آغاز کرده است؛ این فیلم در 7 روز گذشته 181 هزار و 29 نفر را به سینما کشانده است و با ثبت رقم فروش 10 میلیارد و 86 میلیون همچنان به تنهایی مهمترین سکان دار مجموع فروش هفتگی و رقم فروش هفته است. «هفتاد سی» در صورت حفظ روند فروش احتمالاً در این هفته رکورددار فروش سینما در سال 1403 می‌شود.

فیلم سینمایی «خرچنگ» به کارگردانی مصطفی شایسته که اکران خود را از 25 دی آغاز کرده و در هفته گذشته فروش 5 میلیارد و 179 میلیون تومان را ثبت کرده است و به همین واسطه در جایگاه دوم جدول فروش هفتگی قرار می‌گیرد.
فیلم سینمایی «آریا شهر دو نفر» به کارگردانی حمید بهرامیان که اکران خود را از 28 آذر آغاز کرده است، در هفته گذشته فروش یک میلیارد و 773 میلیون تومانی را ثبت کرده است؛ این فیلم با کاهش رقم فروش در جایگاه سوم جدول فروش هفتگی قرار دارد.
فیلم سینمایی «زودپز» به کارگردانی رامبد جوان که اکران خود را از 17 مهر آغاز کرده است، این هفته با فروش یک میلیارد و 546 میلیون تومانی در جایگاه چهارم جدول فروش قرار گرفته است.
فیلم سینمایی «صبحانه با زرافه ها» به کارگردانی سروش صحت که اکران خود را از 9 آبان آغاز کرده است در این هفته، فروش 1 میلیارد و 518 میلیونی را تجربه کرده است، این فیلم نیز با کاهش فروش این هفته در رتبه پنجم جدول فروش قرار گرفته است.
انیمیشن‌هایی که میلیاردی می‌فروشند
انیمیشن «ساعت جادویی» به کارگردانی محمدعلی بصیری نیک که اکران خود را از 30 آبان آغاز کرده است، فروش یک میلیارد و 151 میلیون و 484 هزار تومانی را تجربه کرده است؛ این فیلم که از 19 دی اکران شده است در هفته گذشته به فروش خوبی دست یافته است و با بهبود فروش خود باز هم صعود کرده و در جایگاه ششم جدول اکران قرار گرفته است، این اثر به عنوان اولین انیمیشن پرفروش این هفته شناخته می‌شود.
انیمیشن «ببعی قهرمان» به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی که اکران خود را از 4 مهر آغاز کرده است این هفته با فروش بیش از یک میلیارد و 132 میلیون تومانی در جایگاه ششم جدول فروش قرار گرفته است.
«باغ کیانوش» به کارگردانی رضا کشاورز حداد که از 9 آبان اکران شده است در هفته گذشته یک میلیارد و 117 میلیون تومان فروخته است؛ بر این اساس این فیلم در جایگاه هشتم جدول فروش قرار می‌گیرد. اثر ماجراجویانه «باغ کیانوش» جایگاه پُرفروش‌ترین فیلم غیرکمدی را ازدست داده است.
میلیونی‌ها از جایگاه نهم شروع می‌شوند
فیلم سینمایی «معجزه پروین» به کارگردانی محمدرضا ورزی که اکران خود را از 12 دی آغاز کرده است، در هفته گذشته اکران رقم فروش 424 میلیون تومانی را ثبت کرده است؛ این فیلم هم با رقم فروش مشابه هفته قبل در جایگاه نهم قرار گرفته است.
فیلم سینمایی «علت مرگ: نامعلوم» به کارگردانی علی زرنگار که اکران خود را از 5 دی آغاز کرده است، در هفته گذشته فروش 408 میلیون تومانی را ثبت کرده است بنابراین این فیلم در جایگاه دهم قرار گفته است.
فیلم سینمایی «شنگول و منگول» به کارگردانی کیانوش دالوند و فرزاد دالوند که اکران خود را از 30 آبان آغاز کرده است، فروش 360 میلیون تومانی را تجربه کرده است؛ این فیلم نیزدر جایگاه یازدهم جدول فروش هفتگی قرار گرفته است.
فیلم سینمایی «عزیز» به کارگردانی مجید توکلی که اکران خود را از 5 دی آغاز کرده است، در هفته چهارم اکران، فروش 62 میلیون تومانی را ثبت کرده است؛ این فیلم نیز در جایگاه دوازدهم جدول فروش قرار می‌گیرد.
فیلم سینمایی «برف آخر» به کارگردانی امیرحسین عسگری که اکران خود را از 28 آذر آغاز کرده است در این هفته با نصف شدن فروش، رقم 53 میلیون تومانی را تجربه کرده است و در جایگاه سیزدهم جدول فروش قرار گرفته است.
فیلم سینمایی «قلب رقه» به کارگردانی خیرالله تقیانی پور که اکران خود را از 24 مرداد آغاز کرده است رقم فروش 17 میلیون تومانی را ثبت کرده و با کاهش قابل توجه فروش در جایگاه چهاردهم قرار می‌گیرد.
«شه سوار» به کارگردانی حسین نمازی که از 21 شهریور بر پرده سینماها آمده است در هفته گذشته توسط تنها 13 نفر تماشا شده و با افزایش محدود فروش، 13 میلیون تومان فروخته است؛ این فیلم در جایگاه پانزدهم قرار می‌گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1363587/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«پل‌تاک» با طعم تغییر زاویه نگاه در حوزه هوش مصنوعی برگزار می شود

داستانک/ عزرائیل و جان آدم

تأکید روشنک بر برگزاری دربی طبق برنامه اعلام شده قبلی

مصدومیت موسیالا و کیمیش جدی نیست

تن‌‌هاخ: فقط دلم برای الدترافورد تنگ شده است

استقبال از فلیک با کیک و فشفشه؛ تولد مبارک هانسی

خط و نشان خطیبی برای باشگاه سابقش!

پیام کاپیتان به هواداران: پس‌فردا آنفیلد را جهنم کنید

پوگبا هم‌تیمی مسی؟

غم یونایتدها از قهرمانی لیورپول؛ آسمان هم می‌گرید

فراتر از اسطوره؛ مودریچ از مالدینی هم بهتر است!

واکنش وریا غفوری به حضور در کادرفنی استقلال

حیرت کارشناسان اماراتی از عملکرد مجیدی

ساز «سپنج» دوباره کوک شد

علی شایگان: ایران نمی تواند به صدر اسلام بازگردد/ در کشور باید یک دولت مورد قبول از نقطه نظر بین المللی روی کار آید/ ما باید مناسبات مساوی با اتحاد شوروی و ایالات متحده داشته باشیم

تیزر سریال رمضانی و نوروزی «ذهن زیبا» منتشر شد

رمزگشایی محمدرضا هدایتی از تکیه‌کلام‌هایش در برره

نامزدهای سیزدهمین جشن مستقل سینمای مستند معرفی شدند

آهنگ «نوستالژی» با صدای آرمین زارعی

دستگیری کلاهبردار اینترنتی‌ با 228 فقره شکایت

هشدار جدی سازمان امدادونجات؛ از صعود به ارتفاعات خودداری کنید

واژگونی مرگبار تیبا؛ 3 نفر جان باختند

فوت عابر پیاده در برخورد با قطار

کانکس محل تحصیل دانشجوی مقتول دانشگاه تهران، مدرسه می‌شود

ماجرای اغفال دختر جوان توسط مرد غریبه در بزرگراه

تهران باز هم تعطیل شد؛ اعلام تعطیلی در سایر مناطق کشور

قطع کردن درخت توسط سگ آبی

منجی؛ بحثی که مورد اتفاق همه ادیان است

ویژگی‌ افراد صالح در قرآن کریم

استوری/ خدای من گناهانی را در دنیا بر من پوشاندی

طبیعت برفی آبشار شیخ‌علیخان چهار محال‌ و بختیاری

بلندترین درختان جهان در کالیفرنیا

سمبوسه پیتزایی خونگی؛ ترد وخوشمزه

روشی برای کاهش فشارخون در طب سنتی

3 دروغ ساده که عشق را نابود می‌کند

بزرگترین موشک دنیا جمعه پرتاب می‌شود

داستانک/ مو سر

پایان شایعات لغو دربی؛ شهرآورد پنجشنبه برگزار می‌شود

یونایتد 120 میلیون یورو را دور ریخت

کاپیتان ژاپن و پنالتی تعیین‌کننده؛ هیچ استرسی نداشتم

تشخیص مصدومیت؛ کیمیش فعلا استراحت می‌کند

آزمون ستاره رئال موفقیت‌ آمیز بود

گل دیشب نیمار برای سانتوس از روی نقطه کرنر از زوایای مختلف

یک ورزشگاه از چرخه لیگ خارج شد

مراسم بزرگداشت شهید "سید حسن نصراله" در سمنان

سه وعده تا خوشبختی!

سریال «مرهم» در ایام ماه رمضان روی آنتن شبکه دو می‌رود

روایت دردناک گوهر خیراندیش از اتفاقی که در سریال «هیولا» برایش رخ داد

ملاقات فرامرز قریبیان با شهرداد روحانی در دبی

آهنگ «گوی سرگردان» با اجرای دلنشین پارسا خائف