آریا بانو

آخرين مطالب

محمد مسلمی: کمدی ما به سمت بذله‌گویی رفته گفتگو

محمد مسلمی: کمدی ما به سمت بذله‌گویی رفته
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / محمد مسلمی، هنرمند فعال در حوزه تولید آثار کودک و نوجوان، بخش بیشتر آثار سینمایی امروز را هجو و بذله‌گویی دانست و علاقه‌مندی خود را برای ساخت یک اثر کمدی‌موزیکال با بازیگران بزرگسال اعلام کرد.
محمد مسلمی در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا با اشاره به فیلم سینمایی زودپز به عنوان یکی از آثاری که اخیرا دیده، اظهار داشت: چه در تئاتر و چه تلویزیون و سینما، آن کار کمدی که باید، نمی‌بینیم؛ بیشتر کار طنز دیالوگی می‌بینیم و اتفاق تصویری در آن نمی‌افتد. آثار محتوای غنی هم ندارند و ساختاری در قصه که دنبال شود و حظ بصری و شنوایی ببرید، وجود ندارد. این آثار بیشتر به سمت هجو، بذله‌گویی و شوخی‌ رفته است.
وی در مورد فعالیت‌های خود گفت: می‌خواهم کار کمدی بزرگسال بسازم بگویم می‌شود کار کمدی کرد و خنداند، بدون این که وارد بحث‌های دیگر شویم. زمان زیادی است کار کمدی خوب ندیدم. یک کمدی موزیکال می‌سازم با بزرگسالان. «هشتگ خاله سوسکه» هم که ساختم، موزیکال بود. دنبال این هستم کمدی‌موزیکال‌ داشته باشم با قصه جذابی که مخاطب از آن لذت ببرد. اتفاق‌های تصویری را هم در آن ببینیم.

مسلمی همچنین در خصوص واسپاری فعالیت‌های فرهنگی و هنری به اصناف فعال در این حوزه گفت: برای حرفه‌ای عمل کردن باید این کار را کنیم. همه چیز دولتی است. سالن‌های تئاتری که کانون دارد و در همه جا حتی در پایتخت نتوانستیم این سالن‌ها را از مخاطب پر کنیم. در کشورهای دیگر باید برای تماشای تئاتر وقت بگیرند؛در حالی که در سالن‌های ما 100 نفر مهمان هستند و بقیه فامیل. این فاجعه است.
وی گفت: کانون پرورش فکری که قبلا کارهای خوبی تولید می‌کرد و برنامه‌های تلویزیونی، همه باید کار خود را درست انجام دهند. ما یک جورایی خود را در داخل تحریم کردیم. خنده، شادی، امید و نشاط، با ادبیات غنی و هنرمندانی که داریم خیلی می‌توانیم خودمان را در سطح جهانی نشان دهیم. اما بحث اقتصادی باعث شده خیلی از هنرمندان هر کاری را بگیرند.
مسلمی اضافه کرد: در صورتی که همه کار خود را درست انجام دهند، کارهای فاخر در سینما، تلویزیون و تئاتر می‌بینیم و رنگ و بوی کارها عوض می‌شود و هر کاری باید حرفی داشته باشد. مخاطب ما شریف است و حق دارد برنامه خوب ببیند.
آرزویم تسری دادن حال خوب در کشورم است
او درباره این که آیا به آرزوی خود در هنر رسیده است؟ اظهار داشت: در هنر، خدا را شکر که به آرزویم رسیدم. اول این که هنرپیشه شدم و فراتر از آن خدمت به خلق، خنداندن و امید دادن. اجرا برای بیماران، سرطانی‌ها و مردم؛ مردمی که این همه مشکلات دارند. آرزویم است یک کاری کنم تا حال خوب را در کشور تسری بدهم و این کار را با توجه به وجود هنرمندان به‌راحتی می‌شود انجام داد و با ساختاری از همه هنرمندان که در کشور داریم، استفاده کرد. رسالت ما سخت است و خدا را شکر در مسیر قرار داده و این بزرگترین لطف خداست.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1362057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آموزش دوره‌های هوش مصنوعی دیپ سیک در دانشگاه‌های چین

داستانک/ آرزو نادرست

هافبک گلزن ایرالکو پرسپولیس را هم زخمی کرد

دو موقعیت خطرناک گلزنی برای استقلالی ها که تبدیل به گل نشد

گل اول تاتنهام به ایپسویچ توسط جانسون

گل اول استقلال توسط آرمین سهرابیان که توسط کمک داور آفساید اعلام شد

استرالیا با کامبک رویایی در انتظار برنده ایران - ژاپن

آمار ضعیف پرسپولیس؛ 90 روز بدون برد خارج از تهران!

گل دوم تاتنهام به ایپسویچ توسط جانسون

خشم و جنون رونالدو؛ گرد و خاک در 40 سالگی

فن‌دایک: آینده‌ام نامشخص است اما نگران نیستم

کارتال در بی‌وینگر ترین حالت ممکن در پرسپولیس

گزارش زنده: استقلال 0 - 0 نساجی

شهرام شکیبا همسرش را سورپرایز کرد!

ابراهیم حاتمی‌کیا و تمام حرفهایش پس از یک تقدیر

حامد عنقا سریال جدید می‌سازد

پریشانی و آشفتگی فرخ

تقدیر از ایرج مهدیان، شهره سلطانی و مهدی یغمایی

کنداکتور شبکه نسیم همزمان با تشییع سیدحسن نصرالله تغییر کرد

قطعه «شیدایی» اثری از استاد مشکاتیان با صدای حمیدرضا ترکاشوند

ترانه «زندگی من» با صدای بابک جهانبخش

سرقت در نمایشگاه بین‌المللی؛ سارق پس از 2 کیلومتر تعقیب و گریز دستگیر شد

حجم بالای برف در کلاردشت

عامل تیراندازی در جشن خانوادگی دستگیر شد

برخورد کامیون با جمعیت 6 کشته بر جا گذاشت

نبرد طاقت‌فرسای شیر و تمساح

نگهدارنده‌ی خلاقانه‌ی کتاب

گله خداوند از بخل انسان

هنر خلق نقاشی های سه بعدی خیره کننده

شیرینی گل سرخی، یک تجربه بی‌نظیر

نکاتی برای انتخاب بهترین دهان‌شویه

چرا یک کودک دستش را گاز می‌گیرد؟

پرتاب 2 ماموریت بر روی یک موشک به فضا

تغییر ساعت کاری باغ کتاب همزمان با ماه رمضان

گل اول منچستریونایتد به اورتون توسط برونو فرناندز

مشخص شدن ترکیب استقلال و نساجی

گل اول آلومینیوم به پرسپولیس توسط عارف حاجی‌ عیدی

گل دوم تراکتور توسط ترابی در دقیقه 60 که پس از بازبینی صحنه مردود شد

گل دوم منچستریونایتد به اورتون توسط اوگارته

شوت دورسون با واکنش گلر آلومینیوم راهی کرنر شد

فقط یک نفر می‌تواند یوونتوس را نجات دهد

نمایی از وضعیت ورزشگاه در آستانه بازی استقلال و نساجی

گل اول پرسپولیس به آلومینیوم توسط علی علیپور

تیم کارتال زور بردن ندارد؛ سرخ‌‌پوشان با تساوی به دربی رسیدند

چه زمانی سینمای انقلابی تبدیل به سینمای ارگانی شد؟

گلزار رو محو استعداد زیادشون کردن!

چگونه تاثیر مکمل ها را افزایش دهیم؟

موزیک ویدئوی قطعه جدید «عاشقم» از فریدون آسرایی

دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز 1404 ابلاغ شد

یخبندان در انتظار تهرانی‌ها؛ دما منفی پنج درجه می‌شود