آریا بانو

آخرين مطالب

قرعه مرگ بارسلونا در لیگ قهرمانان! ورزشي

قرعه مرگ بارسلونا در لیگ قهرمانان!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /بارسا، که در رده دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان پس از لیورپول قرار گرفت، روز جمعه رقیب خود را خواهد شناخت.
برای بارسا اکنون دو تیمی را که ممکن است رقبایش در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باشند، مشخص شده اند. پس از دور اول عالی که بارسلونا بین هشت تیم برتر قرار گرفت، این تیم به طور مستقیم به مرحله بعدی صعود کرد و از مرحله پلی‌آف دور ماند. حالا با قرعه‌کشی مرحله یک‌هشتم که برای روز جمعه در نیون برنامه‌ریزی شده است، تیم تحت هدایت هانسی فلیک آماده رویارویی با چالشی بزرگ در مسیر رسیدن به ششمین قهرمانی خود در لیگ قهرمانان می‌شود.
بنفیکا، رقیب شناخته شده
یکی از تیم‌هایی که جایگاهش را در مرحله یک‌هشتم نهایی در سمت ممکن بارسا تضمین کرده، بنفیکا است. این تیم پرتغالی موفق شد با نتیجه کلی 4-2 موناکو را در مرحله پلی‌آف شکست دهد و به این ترتیب حضور خود را در مرحله بعدی تأیید کرد. لیسبونی‌ها در این دوره از لیگ قهرمانان سطح بالایی را نشان داده‌اند و با حمله‌ای قوی و دفاعی منسجم ظاهر شده‌اند.
بارسا پیش از این درمرحله گروهی با بنفیکا روبرو شده و می‌داند که این تیم رقیب آسانی نخواهد بود، به ویژه در استادیوم دا لوژ، جایی که پرتغالی‌ها معمولاً قوی ظاهر می‌شوند. آنجا، بارسلونا در یک بازی جنجالی زیر باران با نتیجه حداقلی (4-5) پیروز شد.
پی‌اس‌جی، قرعه مرگ

دیگر تیمی که ممکن است در یک‌هشتم نهایی با بارسا روبرو شود، پاری سن ژرمن است. تیم فرانسوی پس از کسب یک پیروزی ارزشمند در بازی رفت (0-3)، دیشب در پارک دو پرنس حریفش را له کرد. بدون کیلیان امباپه حالا عثمان دمبله و ویتینیا به عنوان رهبران پی‌اس‌جی ظاهر شده‌اند، تیمی که برای رسیدن به مرحله پلی‌آف بسیار تلاش کرد و ممکن است در یک هشتم نهایی دوباره با بارسا دو دیدار پرتنش را برگزار کند.
اگر بارسلونا با پی‌اس‌جی روبرو شود، این یک فصل جدید در یک رقابت تاریخی خواهد بود که شب‌های حماسی زیادی را در تاریخ لیگ قهرمانان رقم زده است، مانند بازگشت فراموش نشدنی 6-1 در سال 2017 یا مرحله یک‌چهارم نهایی فصل گذشته که پاریس به دور بعد رفت و همان، منجر به پایان پروژه ژاوی در بارسا شد.
این دیدار همچنین به خاطر حضور لوئیس انریکه و دمبله جذابیت خاصی خواهد داشت. در فرانسه پی اس جی امسال را نزدیک تر از همیشه به فتح لیگ قهرمانان می دانند، بهترین پاری سن ژرمن تاریخ.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1361503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترانه شاد بندری با صدای «جناب خان»

سیاره کوتوله‌ای که 95 سال پیش کشف شد

کاوشگر ژاپن برای اولین بار از نزدیک به ماه نگاه کرد

دو خط کتاب/ زندگی خیلی چیزها یادمان می‌دهد

«هواتو دارم» به چاپ سی‌وپنجم رسید

رئال قید ستاره بایرن را زد؛ دیگر رکب نمی‌خوریم

کاپیتان جدید تیم پرستاره ایران از پرسپولیس

عواقب غیبت در سی‌ال؛ فروش ستاره جوان یووه

رویای بکام فراتر از مسی؛ به دنبال تیم کهکشانی!

کاپیتان بزرگ استقلال دوباره در جمع آبی‌ها

زرین‌ ساعد: با دیدن رودریگو تاباتا به خودم امیدوار شدم!

برگزاری نشست هماهنگی بازی ایران و ژاپن

ترک عادت رونالدو بعد از شکست!

اعتراض گسترده دانشجویان مسلمان فرانسه به ممنوعیت حجاب در ورزش

شوک به النصر قبل از بازی با استقلال

گیسا بایبوردی برنزی شد و سهمیه بازی‌های جهانی گرفت

چرا ماتزاری سرمربی پرسپولیس نشد

ویدئویی از ایرج طهماسب و فریبا نادری در اکران یک فیلم

چهره ها/ عکس جذاب دیبا زاهدی در اکران یک فیلم

خبری تازه از اکران فیلم جنجالی «پیرپسر»

چهره ها/ تصویری تازه از هانیه توسلی بعد از مدتها

حاتمی‌کیا: شش ماه برای ساخت فیلم حاج قاسم در سوریه بودم

«تاچ»؛ ماجرای دختری که در آستانه مهاجرت مردد می‌شود!

تاثیر کمبود ویتامین D در زنان باردار

عوامل سرطان در کودکان را بشناسیم

کنسرت‌های اسفند 1403؛ شب‌های موسیقی در آخرین ماه سال

هشدار رئیس پلیس راهنمایی رانندگی در مورد سفرها

خانواده‌ی قشنگ گور ایرانی در پارک ملی کویر

موتوری که به‌جای چرخ، توپ غلتان دارد!

لاکچری‌ترین نیمروی دنیا

راهکار حیاتی برای به حداقل رساندن خطر سکته مغزی

تبعات گرایش به انجام جراحی زیبایی صورت

به فکر غذای روح فرزندانمان باشیم

علل ژنتیکی پنهان در بیماری قلبی مادرزادی شناسایی شد

محمد صلاح یک راز درباره کلوپ را فاش کرد

خبر خوب به سپاهانی‌ها درباره مصدومان

بدشانسی کاپیتان پرسپولیس تمام نمی‌شود

پیولی: به اشتباهات فردی باختیم

رکوردی عجیب برای تیم نیستلروی

خروج قدرتی سپاهان از تونل تاریک!

اسطوره‌ای که بسکتبال و ورزش ایران را به اوج رساند

نقشه شوم سیمئونه برای امباپه و مادرید!

زننده گل قهرمانی تراکتور دوباره در یادگار

خاطره ابراهیم حاتمی‌کیا از تماشای «مست عشق» و تنها آرزویش برای سینما

چهره ها/ سالگرد ازدواج پیمان قاسم‌خانی و همسرش

همراهی اسکورسیزی و دی کاپریو با دواین جانسون و امیلی بلانت در یک فیلم

آهنگ جدید/ موزیک «به من نگو خداحافظ» با صدای روزبه بمانی

تعلیق فعالیت شرکت تعاونی مسئول در تصادف دانش آموزان کرمانی

انسداد کامل جاده‌های شمالی کشور تا 8 اسفندماه

تهران امروز بارانی می‌شود