آریا بانو

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته نشده است اقتصادی

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته نشده است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / سالاری گفت: ما باید این وضعیت را به مردم توضیح دهیم تا فکر نکنند سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته است یا بدعهدی می‌کند.
مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در همایش آموزشی سراسری مدیران روابط عمومی و امور فرهنگی واحد‌های بیمه‌ای و درمانی تأمین اجتماعی استان‌ها، گفت: همکاران روابط عمومی چهره سازمان را ترسیم و آن را به دیگران معرفی می‌کنند. از طرفی در ایجاد و تقویت ارتباط با شرکای اجتماعی، روابط عمومی‌ها می‌توانند نقش اساسی ایفا کنند.
سالاری با اشاره به اهمیت آگاهی‌رسانی و نقش مهم روابط عمومی تأمین اجتماعی در شرایط سازمان تأمین اجتماعی در هفته‌های اخیر، تاکید کرد: ما باید این وضعیت را به مردم توضیح دهیم تا فکر نکنند سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته است یا بدعهدی می‌کند. مردم باید بدانند دلیل این وضعیت این است که در بسیاری از موارد، حق بیمه‌ها وصول نمی‌شود و به دلیل شرایط جامعه بویژه در برابر کارفرمایان، انعطاف نشان داده می‌شود تا فضای اقتصادی کشور آسیبی نبیند.
ضرورت اطلاع‌رسانی به ذی‌نفعان
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: اگر هم سهم دولت به موقع به تأمین اجتماعی نمی‌رسد، به این دلیل است که ظرفیت بودجه‌ای دولت اجازه پرداخت به موقع را نمی‌دهد. ما باید به مردم بگوییم که اگر گاهی تعهدات خود را با تاخیر انجام می‌دهیم، به این دلیل است که منابعی که باید به دست ما برسد، به دلیل قوانین و شرایط جامعه، وصول نمی‌شود و در مقابل با انبوهی از تعهدات انباشته شده مواجه شدیم.
وی افزود: این خلاصه‌ای از وضعیت فعلی ما است و البته اولین بار نیست که سازمان تامین اجتماعی در طول حیات خود با شرایطی این‌چنین مواجه شده و مثل همیشه به طور قطع از این روز‌ها عبور خواهیم کرد و البته این روز‌ها را فراموش نمی‌کنیم و میزان همکاری‌ها و عدم همکاری‌های دیگران در حافظه شرکای اجتماعی تأمین اجتماعی ثبت خواهد شد. همه ما باید این موارد را ثبت کنیم تا بدانیم در چنین روزهایی، چه کسانی با سازمان همراهی و همدلی کردند.
طرح‌هایی برای پیشرفت تأمین اجتماعی
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش، به توضیح طرح‌های بیست‌گانه تحول‌آفرین و توسعه‌ای سازمان تأمین اجتماعی پرداخت و گفت: از ابتدای شروع به کار مجدد در تأمین اجتماعی، با مشورت از همکاران در داخل و خارج سازمان و ایده‌هایی که به ذهنم می‌رسید، حدود 300 تا 400 مورد جمع‌آوری و یادداشت شد. این موارد را اولویت‌بندی و دسته‌بندی کردیم، برخی موارد حذف و برخی دیگر ادغام شدند و در نهایت 20 عنوان طرح مهم به‌دست آمد که می‌تواند سازمان ما را متحول کند.
وی افزود: برنامه‌هایی که در طرح‌های بیست‌گانه دیده شده‌اند با مشارکت همه معاونان، مدیران کل ستادی و کارشناسان تهیه و هر آنچه در تأمین اجتماعی مهم است، در این طرح‌ها گنجانده شده است.
سالاری در پایان تصریح کرد: اگر این طرح‌ها را با هم اجرا کنیم، تفاوت تأمین اجتماعی امروز با آینده بسیار چشمگیر خواهد بود و سازمانی پاسخگوتر، چابک‌تر، شفاف‌تر و با عملکرد بهتر خواهد بود. این عملکرد بهتر با هزینه کمتر و صرفه‌جویی در هزینه‌های ستادی همراه خواهد بود. از همه ظرفیت‌های‌مان استفاده خواهیم کرد تا کیفیت خدمت‌رسانی به شرکای اجتماعی و ذینفعان را ارتقا دهیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1361169/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان

به خلوتی ببر مرا به آسمان زیارت ماه...

تخریب گسترده جاده بر اثر رانش زمین در پرو

فکر آینه خوبی است!

حکمت/ ثواب افطاری دادن

طرز تهیه برگر اقتصادی با سنگدان مرغ

طرز تهیه ته چین مجلسی با طعم اصیل و خانگی

این خوراکی خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

غفلت رایج والدین از قدرت کلمات در فرزندپروری

سبزه آبشاری ریحان؛ زینت بخش سفره ی هفت سین

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

سردرگمی هواداران پرسپولیس برای بلیت فروشی

ملوان فردا با 2 غایب به تهران می‌آید

اسبقیان: گفتم برای کاراته سالن اختصاصی نگیرم استعفا می دهم

رحمتی: دست تقدیر طوری رقم خورده که فردا باید مقابل تیم هوادار قرار بگیرم

تصمیم غیرمنتظره؛ رستوران رونالدو و نادال بسته شد

تاج: افزایش بی‌رویه قراردادها می‌تواند منجر به تضعیف فوتسال شود

اخراج مربی سابق پرسپولیس در اولین بازی

رجزخوانی پیروز قربانی: باید به فجر سپاسی احترام بگذارید

آغاز بلیت فروشی دیدار پرسپولیس و ملوان

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

بعد 150 سال یه خواستگار اومد!

بررسی قصه زندگی 2 طلبه در تلویزیون و شبکه خانگی

بازخوانی قطعه «سیا ابران» با یادی از استاد فریدون پوررضا

سد لتیان به رود باریک تبدیل شد!

یک دانش آموز به خاطر ضرب و شتم معاون مدرسه راهی بیمارستان شد

حکم اعدام 3 سارق مسلح تهران تایید شد

قوه قضائیه: متهم اصلی پرونده بلایند دیت بازداشت است

شکار ناگهانی گورخر توسط شیر ماده گرسنه

آبگرفتگی خیابان‌ها در عراق به‌دلیل بارش شدید

سوپ شیر، دلپذیر و سبک برای افطاری ماه رمضان

میوه‌های ضد یبوست را بشناسید

یک بیمار استرالیایی رکوردِ زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی را زد

سوخت ماشین بدن

دندان‌ عقلم را بکشم؟

کودکان مان را با عید نوروز آشنا کنیم!

اگر سال کبیسه نباشد چه اتفاقی می‌افتد؟

کهکشان کمانچه‌سر !

تراشه جدید بدون سیلیکون چین، «اینتل» را مغلوب کرد

هشدار زودهنگام ابتلا به آلزایمر در چشم نمایان شد

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد