حلیم بادمجان، مهمان نوازی به سبک ایرانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
یک کیلو بادمجان
2عدد پیاز
2حبه سیر
برنج نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه

گوشت 250 گرم
کشک
نعنا
طرز تهیه:
ابتدا گوشت رو به همراه پیاز زردچوبه و فلفل سیاه میزارید تا خوب بپزه بعد از قابلمه خارج میکنید و میکوبیدش برنج و عدس رو که از قبل پختید اضافه کنید و دوباره خوب بکوبید تا خوب کش دار بشه داخل یه تابه پیاز خرد شده رو بریزید با کمی روغن تفت بدید بهش سیر له شده و زردچوبه و نعنا رو اضافه کنید کمی تفت بدید و بهش بادمجونایی که با شعله ی ملایم خوب سرخ کردید اضافه کنید
بادمجونا حتما باید با شعله ی ملایم سرخ بشن که کامل مغز پخت و نرم بشن بعد از اینکه بادمجونارو اضافه کردید با گوشتکوب بکوبید وقتی نرم شد ترکیب برنج و عدس و گوشت رو که کوبیده بودید اضافه کنید و کمی از آب گوشت اضافه کنید باز هم بزنید آب گوشت رو تا جایی اضافه کنید که شل بودن حلیم بادمجون باب میلتون هست و در نهایت به حلیم بادمجون کشک و گردو و زعفران دم کرده اضافه کنید هم بزنید من همیشه نمکش رو بعد از کشک اضافه میکنم چون ممکنه کشک شور باشه غذاتون شور بشه در تابه رو به مدت نیم ساعت ببندید تا مواد خوب به خورد هم بره
-
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۱:۳۳
-
۱۷ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1361122/