آریا بانو

آخرين مطالب

رویکردی جدید برای درمان حساسیت به بادام‌زمینی ایجاد شد گوناگون

رویکردی جدید برای درمان حساسیت به بادام‌زمینی ایجاد شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /کودکان مبتلا به آلرژی بادام زمینی با آستانه بالا، پس از گذراندن یک برنامه 18 ماهه با استفاده از کره بادام زمینی، پیشرفت‌های باورنکردنی در از بین رفتن حساسیت خود نشان دادند. این رویکرد می‌تواند به نزدیک به یک میلیون کودک مبتلا به این نوع آلرژی کمک کند.
در حالی که برخی از کودکان آلرژی شدیدی به بادام زمینی دارند و خوردن حتی کوچکترین میزان از این ماده مغذی می‌تواند برای آنها فاجعه‌آمیز باشد، حدود 800 هزار کودک دیگر وجود دارند که به حساسیت با آستانه بالا مبتلا هستند، به این معنی که می‌توانند نصف بادام زمینی یا بیشتر را بدون واکنش آلرژیک بخورند.
به نقل از نیواطلس، محققان دانشکده پزشکی کوه سینا (Mount Sinai) که با مؤسسه ملی بهداشت همکاری می‌کنند، تصمیم گرفتند با استفاده از یک روش ساده و متداول، به حساسیت‌زدایی این کودکان کمک کنند.
جولی وانگ (Julie Wang)، نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: گروه تحقیقات متوجه شدند که بیش از نیمی از افراد مبتلا به آلرژی به بادام زمینی می‌توانند نصف بادام زمینی یا بیشتر را مصرف کنند و تصور کردند که این گروه از افراد ممکن است قابل درمان باشند، اگر رویکرد متفاوتی در ایمونوتراپی داشته باشیم.
در طول این مطالعه، وانگ و گروهش 73 کودک در محدوده سنی چهار تا 14 سال مبتلا به آلرژی بادام زمینی با آستانه بالا را انتخاب کردند و آنها را به یک گروه آزمایش و کنترل تقسیم کردند. گروه کنترل در طول مطالعه 18 ماهه از مصرف بادام زمینی اجتناب کردند. با این حال، کودکان در گروه آزمایش با مقادیر کنترل شده‌ای از کره بادام‌زمینی روزانه تحت نظارت پزشکی کار را شروع کردند. سپس هر 8 هفته یکبار دوز را کمی افزایش دادند تا مقداری که کودکان بدون هیچ گونه واکنشی آن را مصرف کردند.
پس از این برنامه 18 ماهه، کودکان دوباره تحت نظارت پزشکی تحت آزمایش تغذیه قرار گرفتند تا ببینند چقدر کره بادام زمینی را می‌توانند تحمل کنند. همه 32 کودک در گروه مصرف کننده بادام زمینی توانستند حداکثر 9 گرم کره بادام زمینی را بدون واکنش بخورند.
محققان با بررسی بیشتر موفقیت این روش، پس از آزمایش تغذیه، از کودکان گروه آزمایش خواستند مقدار کنترل شده بیشتری کره بادام زمینی در هفته به مدت 16 هفته بخورند و سپس بادام زمینی را به مدت هشت هفته دیگر به طور کامل قطع کنند. سپس دوباره آنها مورد آزمایش قرار گرفتند. 26 نفر از بچه‌ها هنوز می‌توانستند 9 گرم کره بادام‌زمینی را بخورند که نشان می‌دهد این روش باعث بهبود طولانی‌مدت در علائم آلرژی اکثر شرکت‌کنندگان شده است.
این کار را به هیچ وجه در خانه امتحان نکنید
باید توجه داشته باشید که این مطالعه تحت نظارت پزشکی انجام شده است، بنابراین محققان به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌کنند که چنین رژیمی در خانه پیش گرفته شود. مصرف بدون نظارت بادام زمینی در کودکان و بزرگسالانی که مبتلا به حساسیت به این ماده هستند، به شدت خطرناک بوده و می‌تواند اثرات جبران‌ناپذیری بر جای بگذارد.
دانشمندان امیدوارند که این برنامه بتواند به ایجاد درمان‌های ساده‌تری برای طیف وسیع‌تری از آلرژی‌ها منجر شود.
این مطالعه حائز اهمیت است، زیرا درمان فعلی تایید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای آلرژی بادام زمینی که شامل ایمونوتراپی تزریقی یا خوراکی بادام زمینی می‌شود، در حال حاضر بر جدی‌ترین نوع آلرژی‌های آستانه پایین تمرکز دارد. این روش جدید می‌تواند کودکان مبتلا به آلرژی با آستانه بالا را با استفاده از کره بادام‌زمینی موجود در فروشگاه، از این مسیر نجات دهد.
کودکان مبتلا به آلرژی بادام زمینی با آستانه بالا نمی‌توانستند در آزمایش‌های قبلی درمان آلرژی غذایی شرکت کنند و فرصتی برای کشف گزینه‌های درمانی برایشان باقی نمی‌ماند. گزارش امروز بر این جمعیت متمرکز است و نشان می‌دهد که یک روش درمانی بسیار ایمن و در دسترس می‌تواند برای بسیاری از این کودکان و خانواده‌هایشان رهایی بخش باشد.
اسکات سیچرر (Scott Sicherer)، سرپرست تیم تحقیق از کوه سینا، می‌گوید: یافته‌های ما دروازه‌ای را برای درمان‌های مبتنی بر آستانه شخصی‌سازی آلرژی غذایی باز می‌کند و مشوق مطالعات بیشتری می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1357004/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی در برابر تغییرات اقلیمی چه نقشی دارد؟

تصویر جدید تلسکوپ فضایی هابل خوشه ستاره‌ای کروی NGC 2005

در باب روح الهی یا وجدان از منظر مولانا

هیچ سعادتی بالاتر از داشتن یک دوست خوب نیست!

فصل برای ستاره آرسنال تمام شد

خلاصه بازی سپاهان 3 - 2 پرسپولیس

فردا سهراب در قلب دفاعی استقلال

تصمیمات داور بازی سپاهان-پرسپولیس زیر ذره‌بین کارشناس داوری

معرفی تیم‌های آل استار لیگ برتر بسکتبال ایران

پاسخ بارسا به تمدید فلیک: چرا اینقدر عجله دارید!‏

صدرنشین لیگ والیبال در باتلاق طبیعت گرفتار شد

فرلان مندی، ملکه عذاب پپ گواردیولا

حرکت منشوری میلاد زکی‌پور مقابل هواداران، پس از گل سوم سپاهان به پرسپولیس

خبر مهم وینیسیوس؛ چند روز مانده تا تمدید

حذف سرخ‌پوشان از جام حذفی؛ طلسم باخت مقابل سپاهان شکسته نشد

مرحله کشوری سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن کریم و معارف اسلامی برگزار می‌شود

انتشار 10 عنوان کتاب کودک نشر شاهد در ایام دهه فجر

لحظاتی از بازی «حسن پورشیرازی» در پیر پسر

ما یه بار دیگه همو از دست دادیم شهرزاد

خواستگاری بی‌موقع دردسرساز شد!

روایت زانیار خسروی از علت تشکیل گروه ایهام و علت جدا شدن از آن

فیلم جدید از فرزاد فرزین با خودروی لوکس و آهنگ تازه‌اش خبرساز شد!

سرقت اموال 4 میلیاردی پیرزن آلمانی در خمینی‌شهر

واژگونی خودرو سواری 6 کشته و زخمی بر جا گذاشت

قم در آستانه نیمه شعبان غرق در شور انتظار

نقش هوش مصنوعی در تغییرات اقلیمی

وعده جدید تامین اجتماعی برای پرداخت مطالبات داروخانه‌ها

سارق به عنف کمتر از یک ساعت دستگیر شد

صدور هشدار نارنجی در بیش از 10 استان؛ به کوهستان نروید

خرچنگ در برابر سوسک، کدام پیروز میدان می‌شود؟

پاداش بزرگ برای این نماز

«بزرگترین ناشکری» با سخنرانی حجت‌الاسلام حامد کاشانی

اولین تصاویر دیده نشده از قایقرانی روی یخ

همه‌چیز درباره تناسخ یا بازگشت ارواح

آموزش ژله توپکی پرتقالی، دسری با طعم و ظاهری جذاب

ترکیب سمی ماست و گوشت!

با کودک زود رنج و حساس چگونه رفتار کنیم؟

ویدیوی جدید مریخ‌نورد کنجکاوی از ابرهای یخی سیاره سرخ

خانه سالم از دید دکتر شکوری

صعود نخستین تیم به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی

موقعیت خوب برای مهاجم سپاهان که گندوز ضربه او را مهار کرد

گل دوم پرسپولیس به سپاهان توسط فرشاد احمدزاده

پرسپولیس 10 نفره شد؛ امید عالیشاه پس از بررسی VAR اخراج شد

برق هاى استادیوم نقش جهان برای لحظاتی قطع شد

گل دوم سپاهان به پرسپولیس توسط محمد دانشگر

موقعیت گل برای سپاهان که از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

گل سوم سپاهان پرسپولیس توسط زکی پور

ضربه سر گولسیانی به شکلی خطرناک از بالای دروازه سپاهان به بیرون رفت

گزارش زنده؛ پرسپولیس 2 - 3 سپاهان

سپاهان هم 10 نفره شد؛ ابوبکر کامارا با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد