آریا بانو

آخرين مطالب

جنجالی که فیلم تازه پژمان جمشیدی به‌پا کرد فرهنگی هنری

جنجالی که فیلم تازه پژمان جمشیدی به‌پا کرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / سازمان اوقاف و امور خیریه با صدور بیانیه‌ای از فیلم سینمایی «آنتیک» به عنوان یک فیلم شانه تخم‌مرغی یاد کرد و نمایش آن را اهانت به اصالت امام‌زادگان دانست.
این سازمان امروز، سه شنبه 23 بهمن با صدور بیانیه ای ساخت و نمایش فیلم سینمایی «آنتیک» را در جشنواره فیلم فجر، توهین به اصالت امامزادگان در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور دانست و آن را محکوم کرد.
در این بیانیه آمده است: تقریبا هفته‌ای نیست که توسط عوامل ساخت یک فیلم سینمایی یا یک مجموعه تلویزیونی از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، درخواست مجوز فیلمبرداری در فضای معنوی و معماری ایرانی ـ اسلامیِ چشمگیر یکی از امامزادگان و بقاع متبرکه نشود. این در حالی است که انتخاب فضای کالبدی امامزادگان به عنوان لوکیشن یا مکان فیلمبرداری به صورت کاملا خودجوش از سوی فیلمسازان پیگیری می‌شود و سازمان اوقاف و امور خیریه هیچ مشوق یا تبلیغ خاصی در این زمینه در نظر نگرفته است.
بنابراین رابطه نزدیک امامزادگان به عنوان یکی از پایگاه‌های معنوی، فرهنگی و اجتماعی با سینمای کشور رابطه‌ای دیرینه و ریشه‌دار و پرمعنی است و نشان از آن است که فیلمسازان برای روایت یک داستان که در بطن جامعه اتفاق می‌افتد، به درستی مکانی را برمی‌گزینند که پناهگاه مردمان این مرز بوم است اما چندی است که با اکران فیلم سینمایی «آنتیک» در جشنواره فیلم فجر بحث هایی در زمینه داستان این فیلم و توهین به اصالت امامزادگان در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور مطرح شده است.
انتقاد سازمان اوقاف به نمایش فیلم «آنتیک»
بر اساس این بیانیه، سازمان اوقاف و امور خیریه بر خود لازم می داند اجمالا چند نکته مهم را در این زمینه گوشزد کند. یکی این که جای تاسف است که فیلمی تا این حد سطحی و بی‌ارزش ساخته می‌شود که نه تنها بر رونق سینمای ایران نمی‌افزاید بلکه با برهم زدن جو هنری و فرهنگی جامعه باعث ریزش مخاطبان آن هم می‌شود. از نظر ما فیلم سنیمایی «آنتیک» که به اذعان همه منتقدان، یک فیلم شانه تخم مرغی و پر از لودگی و فقر طنز با داستانی تقلیدی و کاملا بی‌ارزش و ملغمه‌ای از سخافت و رکاکت است، توهین به شعور مردم ایران محسوب می‌شود.
سازمان اوقاف افزود: حکایت محبوبیت و مرجعیت و زیارت امامزادگان و بقاع متبرکه در بین مردم ایران مربوط به امروز و دیروز نیست. بلکه ریشه در قرن ها پیش دارد. همین ریشه دار بودن آداب زیارت و این انس و الفتِ دیرینه است که با وجود همه تلاش های دشمنان، دورِ معنویِ بقاع متبرکه در همه ادوار تاریخ بعد از اسلام بدون هیچ تزلزلی همواره در تسلسل بوده است. حضور میلیونی و روزافزون مردم در لیالی قدر، ایام محرم، لحظات تحویل سال و سایر مناسبت های ملی و مذهبی مطلبی نیست که بر کسی پوشیده باشد.
در این بیانیه همچنین آمده است: آمار امدادها و دستگیری از فقرا و نیازمندان و کمک به حادثه دیدگان سیل و کرونا و حوادث غیرمترقبه دیگر که به طفیلی وجود پربرکت امامزادگان در همین چند سال اخیر انجام شده از فرط فراوانی قابل احصا نیست. گزارش دیگر فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و قرآنی امامزادگان نیز شرحی مبسوط دارد و در این مقال نمی گنجد.
سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن محکوم کردن محتوای موهن فیلم «آنتیک» حق پیگیری قضایی و شکایت از سازندگان این فیلم را برای خود محفوظ می‌داند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1356436/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان

به خلوتی ببر مرا به آسمان زیارت ماه...

تخریب گسترده جاده بر اثر رانش زمین در پرو

فکر آینه خوبی است!

حکمت/ ثواب افطاری دادن

طرز تهیه برگر اقتصادی با سنگدان مرغ

طرز تهیه ته چین مجلسی با طعم اصیل و خانگی

این خوراکی خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

غفلت رایج والدین از قدرت کلمات در فرزندپروری

سبزه آبشاری ریحان؛ زینت بخش سفره ی هفت سین

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

سردرگمی هواداران پرسپولیس برای بلیت فروشی

ملوان فردا با 2 غایب به تهران می‌آید

اسبقیان: گفتم برای کاراته سالن اختصاصی نگیرم استعفا می دهم

رحمتی: دست تقدیر طوری رقم خورده که فردا باید مقابل تیم هوادار قرار بگیرم

تصمیم غیرمنتظره؛ رستوران رونالدو و نادال بسته شد

تاج: افزایش بی‌رویه قراردادها می‌تواند منجر به تضعیف فوتسال شود

اخراج مربی سابق پرسپولیس در اولین بازی

رجزخوانی پیروز قربانی: باید به فجر سپاسی احترام بگذارید

آغاز بلیت فروشی دیدار پرسپولیس و ملوان

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

بعد 150 سال یه خواستگار اومد!

بررسی قصه زندگی 2 طلبه در تلویزیون و شبکه خانگی

بازخوانی قطعه «سیا ابران» با یادی از استاد فریدون پوررضا

سد لتیان به رود باریک تبدیل شد!

یک دانش آموز به خاطر ضرب و شتم معاون مدرسه راهی بیمارستان شد

حکم اعدام 3 سارق مسلح تهران تایید شد

قوه قضائیه: متهم اصلی پرونده بلایند دیت بازداشت است

شکار ناگهانی گورخر توسط شیر ماده گرسنه

آبگرفتگی خیابان‌ها در عراق به‌دلیل بارش شدید

سوپ شیر، دلپذیر و سبک برای افطاری ماه رمضان

میوه‌های ضد یبوست را بشناسید

یک بیمار استرالیایی رکوردِ زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی را زد

سوخت ماشین بدن

دندان‌ عقلم را بکشم؟

کودکان مان را با عید نوروز آشنا کنیم!

اگر سال کبیسه نباشد چه اتفاقی می‌افتد؟

کهکشان کمانچه‌سر !

تراشه جدید بدون سیلیکون چین، «اینتل» را مغلوب کرد

هشدار زودهنگام ابتلا به آلزایمر در چشم نمایان شد

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد