آریا بانو

آخرين مطالب

انتشار رمان جدید نویسنده برنده بوکر مقالات

انتشار رمان جدید نویسنده برنده بوکر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /رمان جدید نوشته ایان مک‌یوئن نویسنده برنده بوکر به نام «آنچه می‌توانیم بدانیم»، آخر سال میلادی منتشر خواهد شد.
داستان این رمان جدید از ایان مک‌یوئن تقریباً یک قرن در آینده و در بریتانیایی روایت می‌شود که بخش‌هایی از آن که به‌دلیل بالا آمدن آب‌ها غرق شده است. 
مک‌یوئن درباره‌ این رمان گفت: ««آنچه می‌توانیم بدانیم» یک رمان علمی تخیلی بدون علم است. هدف من در این رمان این بود که اجازه دهم گذشته، حال و آینده در آن سوی موانع زمان با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.»
این رمان به‌گفته‌ ناشر آن، جاناتان کیپ که زیرمجموعه انتشارات عظیم پنگوئن رندوم هاوس است، یک اثر عمیقا انسانی است. 
رمان یادشده که در سال 2119 تنظیم شده، بریتانیایی را تصویر می‌کند که به یک مجمع‌الجزایر تبدیل شده است، پس از اینکه دشت‌های پایین‌دست کشور به‌دلیل بالا آمدن سطح دریاها غرق شده‌اند. داستان حول محور تام متکالف، یک استاد دانشگاه در دانشگاه خیالی «جنوب داونز» می‌چرخد.
تام در جست‌وجوی مطالب آرشیوی، با سرنخی مواجه می‌شود که ممکن است به یک شعر گمشده منجر شود، شعری که در سال 2014 خوانده شده و دیگر هرگز شنیده نشده است. کشف او داستانی از عشق‌های درهم‌تنیده و جرم‌هایی را فاش می‌کند که فرضیات او را درباره افرادی که فکر می‌کرد آن‌ها را به‌خوبی می‌شناسد، نابود می‌کند.
مک‌یوئن درباره این رمان گفت: «این رمان درباره تاریخ و آنچه ما می‌توانیم از آن و یکدیگر بدانیم، است. ما زندگی‌مان را بین مردگان و کسانی که هنوز به دنیا نیامده‌اند، می‌گذرانیم. از مردگان کمی می‌دانیم، اما نه به اندازه‌ای که فکر می‌کنیم. درباره حال به شدت اختلاف نظر داریم. مردم آینده فراتر از فهم ما هستند، اما ما راجع به آنچه برای آن‌ها به ارث می‌گذاریم نگران هستیم. وقتی آن‌ها به ما نگاه می‌کنند، نوه‌های ما چه فکری خواهند کرد وقتی به دنیای نابودشده‌ای که برایشان باقی گذاشته‌ایم، نگاه می‌کنند. ممکن است به ما حسرت بخورند.»
او افزود: «برای به دست آوردن این تفکرات، رمانی نوشته‌ام درباره یک جست‌وجو، یک جرم، انتقام، شهرت، یک رابطه عاشقانه پیچیده، بیماری روانی، عشق به طبیعت و شعر و اینکه چگونه از میان همه فاجعه‌های طبیعی و خودتحمیل‌شده، به نوعی به بقا ادامه می‌دهیم.»
به گزارش گاردین، ایان مک‌یوئن تاکنون 17 رمان منتشر کرده است، از جمله «تاوان» (Atonement)، «عشق پایدار» (Enduring Love)، «در ساحل چزیل» (On Chesil Beach) و رمان اخیرش «درس‌ها». این نویسنده در سال 1998 با رمان «آمستردام» برنده جایزه بوکر شد. مک‌یوئن همچنین نویسنده دو مجموعه داستان کوتاه، «عشق اول، عشق آخر» (First Love, Last Rites) و «در میان اوراق» (In Between the Sheets) است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1354738/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهارمین عمل پیوند کلیه خوک به انسان در آمریکا با موفقیت انجام شد

ستون های آفرینش شگفت انگیز را ببینید

شاعر خیاط می شناسید؟

مباش در پی آزار!

اولین گل ستاره ازبک سیتی؛ خوسانوف تعویض طلایی

پلن استقلال برای انتخاب مربی در جام حذفی

فرصت ضدحمله گلگهر توسط مسعود زائرکاظمین که با هوشیاری گندوز دفاع شد

حقدوست، ستاره برد درخشان روانخواه!

ضربه سر فرشاد فرجی بهترین موقعیت پرسپولیس برای رسیدن به گل در برابر گلگهر

گل اول پرسپولیس به گل‌گهر توسط سردار دورسون

لحظه ی خطا اندونگ روی عیسی آل کثیر در محوطه جریمه که ضربه پنالتی اعلام شد

تغییر رای داور از پنالتی پرسپولیس با بازدید وی ای آر

صعود به رده سوم با گلزنی خرید جدید؛ دشت اولین سه امتیاز کارتال

نه یحیی می‌رود نه نصیرزاده!

مرضیه برومند مشاور کارگردان «رها» : این فیلم باعث افتخار من است

صحبت های الناز ملک درباره کاراکترش در «پیشمرگ»

نمایش ویژه 2 فیلم در برج میلاد و اعلام نامزدها فردا

اخبار ضد و نقیض درباره اکران فیلم حمید نعمت الله؛ «قاتل و وحشی» امشب اکران نمی شود؟!

تمجید مهدی یزدانی خرم و مسعود فراستی از انیمیشن پسر دلفینی2

محمدجواد موحد تهیه‌کننده «تاکسیدرمی»؛ ترکیبی از ژانر فانتزی و کمدی

تورج الوند بازیگر «اشک هور»: میخواستم به خاطر ترسناکی نقش استعفا دهم

توضیحات بازیگر فیلم «فریاد» از دلایل حضورش در این اثر

سوتی گرفتن جناب خان از محسن کیایی

از ترس صدای دخترش به هوش نمی اومد!

"لئو سای" هنرمند اهل کشور ژاپن علاقه مند به موسیقی ایرانی

پیش بینی یخبندان 10 روزه در کشور

فرار از مرگ تنها چند ثانیه قبل از برخورد با قطار!

بازی طوطی با تکه ای گل خشک

کارگاه چوب بری مدرن

تنها ظالمی که احترام دارد!

آموزش بستن زنجیر چرخ‌

از این به بعد برای مهمونات کوفته مرغ مجلسی درست کن

سندروم شانه یخ زده چگونه بوجود می‌آید؟

ساخت باندهای نانویی برای مدیریت و کنترل عفونت‌ زخم‌ها

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

گل اول منچسترسیتی به لیتون اورینت توسط ریکو لوئیز

ضد حمله خطرناک گلگهر با دفاع به موقع فرجی راهی کرنر شد

سه کرنر متوالی و خطرناک گلگهر دروازه پرسپولیس را تهدید کرد

حسین بادامکی: چرا رای باید به نفع تراکتور صادر شود؟

گل دوم منچسترسیتی به لیتون اورینت توسط دیبروینه

وضعیت اسکوربورد نیمه سوخته ورزشگاه شهدای شهر قدس

کامبک کم‌جان منچسترسیتی مقابل تیم گمنام!

احتمال ائتلاف با کفاشیان و خادم؛ عابدینی: الان هم برنده‌ام

بُرد دراماتیک هوادار مقابل آلومینیوم؛ طلسم شکسته شد

ضربه غافل گیر کننده و خطرناک حامدی فر از روی دروازه پرسپولیس بیرون رفت

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0 - 0 گل‌گهر

نسیم ادبی بازیگر فیلم‌سینمایی «شاه‌نقش» : لحظه به لحظه نقشم را در این فیلم دوست داشتم

هشدار فراستی به هادی حجازی فر: برای پول کار کردن، تغییرت می‌دهد!

اینجا مرگ را با چشم های خودت میبینی

فریبا نادری در «شوهر ستاره» درخشان است