بورک اسفناج مجلسی، به شکل باقلوای برگ دوپر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
750 گرم اسفناج
دو عدد پیاز متوسط
پیازچه 150 -200 گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ادویه ها ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ،
![](/)
روغن مایع مقداری
کره اب شده میداری
طرز تهیه:
تمام مواد را طبق ویدیو اماده کنید
خمیر باقلوا یک لایه از وسط دو نیم کنید.
اگر خمیرتان نرم بود که نیاز به اسپری آب ندارد اما اگر خشک بود با اسپری اب نرم و مرطوبش کنید.
مقداری کره آب شده با فرچه روی خمیر اضافه کنید.
از قسمت وسط خمیر به صورت چین داده شده جمع کنید بعد دوتا برگ تشکیل میشه.
یکی از برگهارو روی دیگری بگذارید
از مواداسفناج قسمت بالای شکل خمیر گذاشته پنیر هم اضافه کنید
وبعد ،از بالا شروع به پیچیدن کنید
، کره اب شده رومال کنید
و نهایت داخل فر برود.
با 180 درجه و نیم ساعت
باید کاملا سرخ و طلایی شوند.
از همین حالا نوش جانتون.
-
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳:۵۴
-
۱۱ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1354541/