دسر پان اسپانیا؛ طعمی به یاد ماندنی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
شکر یک لیوان سر خالی (یه کم از نصف لیوان بیشتر)
نشاسته ذرت 3 ق غ پر
آرد 3 ق غ پر
شیر تقریبا 4 لیوان من یه بطری کامل ریختم
کره 50 گرم
خامه نصف پاکت
وانیل مقداری
بیسکوییت پتی پور 2 بسته بستگی به اندازه ظرف داره
موز 2 عدد
گردو خورد شده مقداری
تخم مرغ و شکر و با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ بشه.
نشاسته رو با شیر سرد مخلوط کردم به تخم مرغ اضافه کردم.
شیر رو اضافه کردم.
آرد رو الک کردم.
تمام مواد و با هم یکدست هم میزنیم
روی شعله گاز می ذاریم.
باید به غلظت فرنی برسه اصلا نباید شل باشه.
نیاز به جوشیدن هم نداره همین که سفت شد باید از روی گاز برداریم
سپس کره و خامه و وانیل و اضافه میکنیم.
در ظرف مورد نظر بیسکوییت ها رو با نسکافه خیس کردم ته ظرف چیدم.
بعد از مواد کرمی مون ریختم بعد موز و گردو
همین طور تا آخر ادامه میدیم لایه ها رو .
در آخر پودر کاکاعو روش ریختم به مدت 12 ساعت داخل یخچال میذاریم بمونه بعد نوش جان میکنیم.
-
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵:۵۱
-
۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1352900/