همبرگرهای خونگی؛ سالم وخوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :
گوشت گوساله : یک کیلو ( من از سردست گوساله استفاده کردم و دوبار چرخ کردم )
نان باگت : دو عدد کوچک ( 130 گرم )
تفاله پیاز : 170 گرم ( تفاله دو تا پیاز متوسط )
نمک : 2 ق چ معادل 10 گرم
ادویه جات : فلفل سیاه و قرمز ، پاپریکا ، پودر سیر ، زردچوبه ، تخم گشنیز : از هر کدام یک ق چ
همبرگر حتما باید با دمای کم سرخ بشه تا مغزپخت بشه.
همبرگرها رو خیلی ضخیم قالب نزنین چون حین پخت ممکنه جمع بشه.
از گوشت کم چرب استفاده بفرمایین مناسبتره.
-
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵:۴۸
-
۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1352898/