آریا بانو

آخرين مطالب

روشن: بختیاری‌زاده بهترین گزینه موقت موجود است ورزشي

روشن: بختیاری‌زاده بهترین گزینه موقت موجود است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - میزان /پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در اواسط فصل سرمربی خارجی سطح بالا وجود ندارد زیرا سرمربی خوب بیکار نیست و اگر هم با عجله یک سرمربی دیگر انتخاب کنند، مثل پیتسو موسیمانه آفریقایی می‌آید و به دنبال پول و شکایت می‌رود!
 حسن روشن ضمن تأکید بر اینکه بهتر است باشگاه تا پایان فصل با سرمربی موقت ایرانی ادامه دهد، اظهار داشت: با وجود مسائلی که استقلال در بازی مقابل الشرطه عراق تجربه کرد، بهتر است باشگاه با همین سهراب بختیاری‌زاده ادامه دهد تا یک سرمربی خارجی سطح بالا برای فصل آینده هدایت تیم را برعهده بگیرد. سهراب یک جنتلمن است و در نتایج و عملکرد ضعیف استقلال مقصر اصلی نیست و یک سرمربی موقت بوده و نباید در این شرایط سخت و با چند روز تمرین‌دادن بازیکنان، از او انتظار معجزه داشت.
وی در ادامه افزود: نتیجه تساوی برای بازی استقلال و الشرطه عادلانه بود؛ الشرطه ضعیف‌ترین تیم گروه بود اما استقلال چون یک تیم بحران‌زده است نمی‌توانست حتی این تیم را ببرد. استقلال زور بردن در بازی‌های لیگ نخبگان آسیا را ندارد و بهتر است هر چه زودتر با این حقیقت کنار بیا
نباید به سهراب دست بزنند
روشن تأکید کرد: بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم؛ باشگاه استقلال در تغییر جواد نکونام اشتباه کرد و باید به او فرصت می‌داد تا تیمی را که خودش بسته و ادعا می‌کرد می‌تواند قهرمانش کند را تا پایان فصل هدایت کند تا ببینیم چه کسی راست می‌گفت! اکنون هم اگر دست به تغییر سهراب بزنند اشتباه می‌کنند زیرا ماجرای همین سرمربی آفریقایی دوباره تکرار می‌شود.
پیشکسوت استقلال ادامه داد: در وسط فصل سرمربی خارجی سطح بالا وجود ندارد زیرا سرمربی خوب بیکار نیست و اگر هم با عجله یک سرمربی دیگر انتخاب کنند، مثل پیتسو موسیمانه می‌آید و به دنبال پول و شکایت می‌رود و در آخر هیچ چیزی عاید این تیم نمی‌شود. این‌قدر فوتبالمان بدبخت شده که یک سرمربی آفریقایی به فوتبال ما می‌آید و به راحتی هم می‌رود. از همان ابتدا بر روی این موضوع تأکید داشتم که نباید زود از یک نفر تعریف کنیم و بت بسازیم.

نمی‌خواهم یک فرد خنثی و بی‌حس نسبت به استقلال باشم
وی در رابطه با ارزیابی‌اش از عملکرد مدیران جدید این باشگاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر نمی‌توانم از مدیران جدید این باشگاه گلایه یا انتقاد کنم چون تازه به این تیم آمده‌اند اما به آن‌ها پیشنهاد داده‌ام برای انجام هر کاری مشورت بگیرند تا تیم به صورت سلیقه‌ای اداره نشود و تصمیمات اصولی و کارشناسی‌شده در نظر گرفته شود و امیدوارم با حضور این افراد، اتفاقات تلخ و کمبودهای گذشته تکرار نشود. 
روشن با بیان اینکه نمی‌شود از شرایط تیم انتقاد نکرد و نمی‌خواهم یک فرد خنثی و بی‌حس نسبت به استقلال باشم، اشاره کرد: این استقلال در حد یک فاجعه است و تبدیل به کابوس هواداران باشگاه شده است؛ این باشگاه کوچک‌ترین ساختارها اعم از مدیر ورزشی و کمیته فنی هم ندارد و حتی در حوزه قراردادها نیز ناموفق عمل کرده و با بازیکنان جوان یک ساله قرارداد بسته در صورتی که در حالت منطقی باید با هر بازیکن جوان و آینده‌داری 3 یا 4 ساله قرارداد ببندد تا به راحتی از استقلال جدا نشوند و از همین جوانان در تیم استفاده کنند و دست دلالان کوتاه شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1352734/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف فعالیت‌های ژئولوژیک تازه در ماه

تغییر سیاست گوگل در استفاده تسلیحاتی و نظارتی از هوش مصنوعی

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

کفاشیان: دلیل بگویید تا دیگر کاندید نشویم!

تا آخر با رئال مذاکره کردیم، افتخار بزرگی بود

صحبت‌های علی دایی در مراسم افتتاحیه مسابقات فوتسال فرشتگان سندروم داون

عیادت مدیرعامل باشگاه تراکتور از هوادار آسیب دیده پرسپولیس

وحید کاظمی به شکایت پرسپولیس فکر هم نمی‌کند!

نامه رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه به مهدی تاج

آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال سه نفره زیر نظر لوکا کاروالیو

سایت عربستانی: الهلال مقابل پرسپولیس بی‌رحم بود

کابوسی که امباپه تصورش را هم نمی‌کرد

جلسه مهم و آنلاین نظری جویباری با ماتزاری در امارات

لقب جالب هواداران فنرباغچه به بازیکن پرسپولیس

رویا میرعلمی: تلاش کردم مخاطب با نقشم ارتباط بگیرد

مهران غفوریان بازیگر فیلم کفایت مذاکرات:در کمدی خطوط قرمز زیاد داریم

عامریان، تهیه‌کننده‌ فیلم «کفایت مذاکرات»: فیلم‌های کمدی نباشند دَر تمام سینماها تخته می‌شود

کارگردان فیلم «کفایت مذاکرات»: به سمت شوخی‌های دم دستی، لودگی و حرف‌های بد نرفتم

در دعوای فراستی با پژمان، شما کدام طرف را تایید می‌کنید؟

دیدار "رهی" با نامادر‌ی‌اش در زندان سریال سرزمین مادری

حذف امیلیا پرز از اسکار 2025

آریا عظیمی نژاد: موسیقی فیلم «خاتی» را بر اساس تم بختیاری تنظیم کردیم

هنرجویان هنرستان‌های موسیقی در جشنواره فجر روی صحنه می‌روند

قانون‌نوازی «فرح الفارسی» در جشنواره موسیقی فجر

خبر تلخ؛ پلنگ دماوند تلف شد

یک کارگر بر اثر سقوط از ارتفاع جان باخت

آخرین وضعیت پرونده سارقان مسلح پایتخت

توضیح وزیر آموزش و پرورش درباره تعطیلی مدارس برای برگزاری میتینگ سیاسی

هشدار پلیس به متقاضیان دریافت وام؛ فریب تبلیغات دروغین را نخورید

نظر عجیب بانوی نماینده درمورد کار کردن زنان

صلوات دخترونه چجوریه؟

هیچ وقت از پشت به اسب نزدیک نشید!

بستنی شکلاتی خونگی؛ مخصوص رژیمی ها

بیماری پر رمز و راز دستگاه گوارش

خواص آب روی ماست که از آن بی خبرید

تأثیر روغن‌ها بر خطر ابتلا به سرطان

بهترین روغن‌ها برای ماساژ شکم در دوران بارداری

کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی با مصرف یک «تخم‌مرغ» در هفته

خطر ابتلا به سرطان ممکن است قبل از تولد مشخص شود

آزمایشات مخفی آمریکا برای نابودی پهپادها با لیزر

ساخت پارچه با میکروب‌ در ژاپن

«اسپیس‌ایکس» 2 ماهواره رصد زمین شرکت «مکسار» را پرتاب کرد

«حلقه گسترنده» در کتابفروشی‌ها؛ پاسخ‌های فیلسوف استرالیایی به سوالات فلسفه اخلاق

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

دنیامالی: با قدرت در بازی‌های کشورهای اسلامی شرکت می‌کنیم

نسخه کواچ برای بازگرداندن دورتموند به اوج

عبور الهلال از مرز 300 در شب کابوس‌وار پرسپولیس

شعار علیه مدافعی که به پرسپولیس پنالتی داد!

سفیر ترکیه: «کارتال» متخصص بالا آوردن تیم‌ها از رده‌های پایین است

رئال و بارسا روی شمشیر دولبه