آریا بانو

آخرين مطالب

کیک پنیر شربتی؛ کیک خوشمزه با طعم بهشتی خانه داري

کیک پنیر شربتی؛ کیک خوشمزه با طعم بهشتی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو / کیک پنیر شربتی نوعی کیک خوشمزه، خو‌ش‌بافت و خیس است که از ترکیب لایه پنیری با شربت زعفرانی تهیه می‌شود.
کیک‌ها ازجمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه‌رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است. کیک پنیر شربتی نوعی کیک بسیار لطیف و خوشمزه است که از ترکیب کیک و پنیر با شربت تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است و طعم دلچسبی دارد. اگر دوست دارید این کیک پنیر شربتی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک پنیر شربتی همراه ما باشید.
مواد لازم
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: نصف لیوان
ماست: 1 لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
آرد سفید شیرینی: یک و نیم لیوان
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر: 1 قاشق غذاخوری سرپر
مواد لازم برای لایه پنیری
پنیر خامه‌ای: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
آب: 1 لیوان
شکر: 1 لیوان
زعفران دم کرده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری

آریا بانو


طرز تهیه
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود. در مرحله بعد روغن را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید، سپس آرد و بکینگ‌پودر را که از قبل با هم الک کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و از یک جهت با لیسک هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا مایه کیک را داخل قالب موردنظر بریزید. برای درست کردن لایه پنیری ابتدا پنیر خامه‌ای را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با شیر مخلوط کنید در حدی که روان شود و از قیف بگذرد. کرم پنیری را داخل قیف بریزید و روی سطح مایه کیک به شکلی که دوست دارید بریزید. حالا قالب کیک را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار بدهید تا بپزد. در این فاصله شکر، آب، زعفران، هل و گلاب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا شربت قوام بیاید، سپس خاموش کنید. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و شربت خنک شده را روی کیک داغ بریزید. اجازه بدهید کیک کاملا خنک شود، سپس از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو بگذارید، نوش جان.
نکات مهم برای تهیه کیک در منزل
1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود. 
2- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه 175 تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد.
کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می‌کنند، دست‌شان هست. مثلاً می‌دانند اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه در فری که استفاده می‌کنند، این دما روی درجه 185 حاصل می‌شود. اگر زیاد با فر کار نکرده‌اید و دمای فرتان را نمی‌دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان‌طور که گفتیم، دمای بیش‌تر فر‌ها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید. به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.
3- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه‌گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه‌ها دقیق‌تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه‌ها را نمی‌دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید. اگر خواستید با پیمانه اندازه‌گیری کنید، برای اندازه‌گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می‌کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه‌ها دقیق نمی‌شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می‌ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد.
4- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد. خیلی از افراد فکر می‌کنند که وانیل و طعم دهنده‌ها بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد. درحالی‌که این فکر اشتباه است. آن‌چه بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.
5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3 قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید. 
6- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی‌ها می‌توانید تهیه کنید و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجود است.
7- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.
8- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1351653/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف اخترشناسان از جو سیاره بیگانه

پیام وزیر ارشاد به جشنواره شعر فجر

حضور نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی

بدشانسی بزرگ؛ گل رامین رضاییان به دلیل آفساید مردود اعلام شد

ستاره اردن در جام ملت‌ها به رن پیوست!

سیو دیدنی دروازه‌بان الشرطه مانع از گلزنی رضاوند شد

آفساید این‌ بار گل جوما را مردود کرد

بمب نقل و انتقالات آرژانتین خنثی شد

اعتراض هواداران استقلال پس از تساوی این تیم مقابل الشرطه

تاسف رامین رضاییان پس از تساوی مقابل الشرطه

ویدیو جالب باشگاه پرسپولیس برای سردار دورسون

کورسوی امید در پله آخر؛ کار استقلال برای صعود سخت شد

فتوشات هایی از امیر آقایی شیک پوش در کاخ جشنواره

برای سالروز تولد 51 سالگی «شهاب حسینی» گَرد جادویی مقبولیت

چرا بهزاد فراهانی در دهه شصت از ایران مهاجرت نکرد؟

رضا منتظری با جشنواره زیر متوسطی روبرو هستیم

«پسر دلفینی 2» از جشنواره بیرون می‌رود؟

نظر مسعود فراستی درباره فیلم جنگی «اسفند»

توضیحاتی درباره فرآیند آرای مردمی در جشنواره 43

ماجرای سفر «جومونگ و سوسانو» به کر شمالی

نشست خبری «چشم بادومی» بدون حضور ساره بیات

نظر کارگردان و تهیه کننده «شمال از جنوب غربی» به ماجرای دعوای نشست

هومن حاجی عبداللهی از 2 فیلمش در جشنواره 43 گفت

ساز و آواز همایون با صدای مجتبی عسگری

اجرای قطعه شاهکار «چوپان تنها» از کارلوس سالازار

از کنکورمحوری تا مدرسه‌محوری؛ نگاهی به مصوبه نظام سنجش و پذیرش دانشجو

اجرای احساسی دختران در روز ولادت حضرت اباالفضل (ع)

درمان 500 مجروح حادثه تروریستی انفجار پیجرها در ایران

افت تحصیلی دانش آموزان در رشته‌های علوم پایه و ریاضی

جادهٔ دشت ارژن شیراز برفی شد

پارکور جوانان فلسطینی روی تانک‌های ارتش اسرائیل

گله گرگ‌های خاکستری در ارتفاعات رامسر

بارش برف آرامگاه کوروش کبیر را سفیدپوش کرد

استوری/ امامِ دعا، یا سجاد(ع)

پدیده نوری زیبا در کوه های آلپ زیر تابش خورشید

استوری/ولیعهد حسین اومده

همه پهلوون ها سر خم کنن، پیشِ پهلوون ام‌البنین

باقلوای شعریه: مناسب برای سفره های افطار

این نوع سردرد را جدی بگیرید!

تاثیر استرس در استپ وزنی هنگام رژیم

یک دسته گل سبز: آموزش قدم به قدم

هرجا بریم، جهان قابل مشاهده هم با ما میاد!

کسی که ذاتش بد هست بنیادش بده!

گل قیچی برگردون دیدنی بابی فیرمینو در دیدار الاهلی و السد

خروج به موقع حسینی جلوی موقعیت الشرطه را گرفت

صحنه مشکوکی که بازیکنان استقلال اعتقاد به پنالتی داشتند

شوت خطرناک بازیکن الشرطه که با اختلاف کم از بالای دروازه استقلال به بیرون رفت

گزارش زنده؛ استقلال 1 _ 1 الشرطه

بدشانسی آبی‌ها در دو موقعیت ایجاد شده روی دروازه الشرطه

بهزاد فراهانی: ما ایرانی‌ها در این دوران تاریخی راهی جز دوست داشتن همدیگر نداریم