آریا بانو

آخرين مطالب

فوت و فن‌های طلایی برای پخت املت فوق‌حرفه‌ای! خانه داري

فوت و فن‌های طلایی برای پخت املت فوق‌حرفه‌ای!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو / املت یکی از غذا‌های ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب است و این روز‌ها در منوی قهوه‌خانه‌ها و رستوران‌ها هم جایگاه ویژه‌ای دارد.
املت در عین حال که غذای ساده‌ای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا می‌شود، نکات و فوت و فن‌های زیادی دارد. همه ما به اشتباه تصور می‌کنیم که وقتی زمان کافی برای تهیه غذا نداریم، راحت‌ترین غذای ممکن، املت است که تهیه آن به مهارت خاصی هم نیاز ندارد.
به گزارش فرارو، اما باید بدانید که تهیه یک املت خوشمزه و لذیذ اتفاقا کار ساده‌ای نیست! پخت املت فوت و فن‌های خاص خود را دارد که برای تهیه یک املت جا افتاده و خوشمزه لازم است آن را بدانید. پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا راز و رمز‌های طلایی پخت یک املت ویژه را با شما به اشتراک بگذاریم.
فوت و فن‌های پخت املت

آریا بانو


1 ـ گوجه فرنگی
همانطور که می‌دانید گوجه فرنگی از اجزای اصلی املت است. بسیاری از افراد از گوجه‌های لهیده برای تهیه املت استفاده می‌کنند که ما توصیه نمی‌کنیم. برای تهیه املت بهتر است گوجه فرنگی سالم و آبدار باشد و بوی ترشیدگی ندهد. یکی از نکات مهم برای پخت املت این است که هرگز گوجه‌ها را با پوست داخل ماهی‌تابه نریزید. قبل از تهیه املت بهتر است ابتدا یک قابلمه آب را روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس گوجه‌ها را به صورت درسته داخل آب جوش بیاندازید.
سی ثانیه بعد گوجه‌ها را خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید تا دچار شوک شوند. حالا می‌توانید به‌راحتی پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و بعد گوجه را خرد کنید. اگر زمان این کار را ندارید، بهتر است گوجه را رنده کنید و یا داخل دستگاه مخلوط‌کن میکس کنید؛ اما گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده، املت را خوشمزه‌تر می‌کند.
2 ـ تخم مرغ
یکی از مهم‌ترین نکات تهیه املت نحوه اضافه کردن تخم مرغ به مواد املت است. بسیاری از افراد تخم مرغ را به صورت کامل به گوجه فرنگی اضافه می‌کنند که یک کار اشتباه است! قبل از اضافه کردن تخم مرغ حتما آن را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند. این کار سبب می‌شود که بوی بد تخم مرغ گرفته شود. نمک و فلفل را هم در همین مرحله به تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ ابتدا مخلوط گوجه و تخم مرغ را کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند؛ سپس دیگر املت را هم نزنید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ کم کم بپزد. برای تهیه املت به ازای 3 عدد گوجه فرنگی متوسط بهتر است 1 تخم مرغ استفاده کنید.
3 ـ زردچوبه
از افزودن زردچوبه به املت غافل نشوید! زردچوبه علاوه‌بر اینکه طعم و رنگ خوبی به غذا می‌دهد، بوی بد تخم مرغ را هم از بین می‌برد.
4 ـ روغن
مصرف زیاد روغن قطعا برای بدن مضر است؛ اما پنهان از چشم کارشناسان تغذیه باید بگوییم که املت خوشمزه املتی است که روغنش زیاد باشد. گوجه فرنگی حتما باید داخل روغن کافی سرخ شود. همچنین در صورت تمایل می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.
5 ـ رب گوجه فرنگی
هرگز و هرگز به املت رب گوجه فرنگی اضافه نکنید! املت خوشمزه املتی است که رنگ و طعم طبیعی گوجه را داشته باشد.
6 ـ هواخوری
اگر می‌خواهید یک املت با کیفیت و حرفه‌ای تهیه کنید، در مدت زمان پخت املت هرگز درب ماهی‌تابه را نبندید و بگذارید املت هوا بخورد.
7 ـ استفاده از سبزیجات
بسیاری از افراد املت را به صورت اصیل آن یعنی ترکیب گوجه فرنگی با تخم مرغ می‌پسندند. اگر به طعم سبزیجات در املت علاقه دارید، می‌توانید این مواد شگفت‌انگیز را هم به املتتان اضافه کنید. پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و جعفری خرد شده ازجمله این سبزیجات هستند که می‌توانید به صورت جداگانه همه را با هم سرخ کنید و پس از سرخ شدن و کشیده شدن آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1343455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشخیص کمبود ویتامین از روی چهره

انتشار تیتراژ پایانی فصل جدید «شوک» با صدای مهدیار نیکان

بازیگران ایرانی که در کنار بازیگری، به خوانندگی نیز پرداخته‌اند

تخصیص22همت برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان

کشته شدن 86 نفر بر اثر انفجار یک تانکر حامل بنزین در نیجریه

ماسوله برفی شد

خیابان‌های لاهیجان غرق در آب

قتل هولناک پدرزن توسط داماد

انتقاد رئیس جمهور از توسعه بی‌ضابطه برخی مراکز آموزش عالی

پرونده پیچیده قتل یک زن با شلیک به قلبش

لحظات وحشت‌آور در پرواز خطوط عربستان

کارنامه و نتایج نهایی آزمون دکترای وزارت بهداشت منتشر شد

گفتگو با دو قربانی که دست و گوششان را توسط اوباش از دست دادند

کسانی که بار گناه دیگران را هم به دوش می کشند!

تنها پادشاهی که به اجنبی‌ها باج نداد

تردی و طعمی ناب در پیاز سوخاری

اسنک سوسیس، غذایی که شما را شگفت‌زده می‌کند!

شستن دندان‌ها با آب نمک؛ مفید است یا مضر؟

ویژگی آدم‌های سمی

چرا خاقانی مشهور نیست!

اعلام ترکیب ایرالکو برای مصاف خانگی

پهلوان بازی با نساجی را از دست داد

اعلام ترکیب اصلی خیبر برای بازی حساس پایین جدول

مظفری‌زاده: نیمکت خود را تضعیف نمی‌کنیم

ترکیب استقلال مقابل شمس‌آذر اعلام شد

سه بازیکن زیر 20 سال در ترکیب بازی لیگ!

استقبال آنتونیو مانیکونه از روبرتو پیاتزا پیش از آغاز اولین نشست خبری

تیم منتخب کشتی فرنگی راهی صوفیه شد

قرارداد پیاتزا به عنوان سرمربی تیم ملی والیبال امضا شد

لحظه امضای قرارداد روبرتو پیاتزا سرمربی ایتالیایی با تیم ملی والیبال ایران

شهریاری در برمودا: به لوکیشن موبایل‌ها دسترسی داریم!

آتش سوزی لس‌آنجلس به روایت «جو لاندو» بازیگر سریال «پزشک دهکده»

سربازه می‌خواد با متهم ازدواج کنه

جزئیات مراسم تشییع پیکر حجج‌الاسلام علی رازینی و محمد مقیسه / حضور پرشور مردم در وداع با دو شخصیت برجسته دینی

شهبازیان؛ اولین آهنگسازی که برای شعر نو موسیقی ساخت

اجرای خاطره انگیز و زیرخاکی از شادمهر عقیلی در «پر پرواز»

فوت 217 نفر بر اثر گازگرفتگی از ابتدای مهر

گفتگو با گوش‌بر خیابان هاشمی

وزیر گردشگری: 20 میلیون علوی در ترکیه داریم که عاشق سفر به ایران هستند

صدور کیفرخواست علیه مدیران نفتی هرمزگان با اتهام 4هزار میلیارد ریالی

تصاویری از برف‌روبی جاده الموت

صف چند کیلومتری در یخبندان کانادا برای ویزیت رایگان پزشک!

بورک اسفناج و پنیر، جادوی طعم و مزه

طرز تهیه فلافل آبادانیِ خانگی بدون نخود

چشم‌ها هشدار می‌دهند

دخترم زرنگ است اما درس‌خواندن را دوست ندارد

اینجا بهشت بچه های چینی است!

جوان ترین والدین ایرانی ساکن کدام استان هستند؟

کشف یک جایگزین طبیعی برای «اوزمپیک»

رئال جواب تحقیر ال‌کلاسیکو را داد