آریا بانو

آخرين مطالب

کیک‌های رمانتیک؛ ایده‌هایی خلاقانه برای مناسبت‌های خاص خانواده

کیک‌های رمانتیک؛ ایده‌هایی خلاقانه برای مناسبت‌های خاص
  بزرگنمايي:

آریا بانو - همشهری / خوردن کیک لذتبخش است اما بی‌شک خوردن کیکی که در خانه و با ذوق و طعم دلخواه تهیه شود، لذتش دوچندان است. مزیت دیگر کیک خانگی از کیک‌های قنادی در این است که می‌دانید چه چیزی در آن ریخته شده و همه‌‌چیز مطابق خواسته شماست.

آریا بانو


برای درست‌کردن کیک خانگی نیاز به مواد غذایی چندان گران و دور از دسترس نیست فقط ذوق و کمی خلاقیت نیاز است. سرآشپز این هفته ما شما را در تهیه کیک‌های خانگی خاص و متفاوت راهنمایی خواهد کرد. مهدیه حق‌شناس، 30سال دارد و برخلاف سایر همکار‌ان خود، ابتدا علاقه‌‌ای به این حرفه نداشته و بعد از ازدواج رفته‌رفته علاقه‌مند شده است. او که از دوران جوانی شیفته زبان انگلیسی بوده با اتمام دوره‌های آموزشی و اخذ مدرک، به‌مدت 5سال در حوزه زبان انگلیسی تدریس داشته است.
همچنین در کنار آموزش زبان خارجی، رشته فناوری اطلاعات را در مقاطع بالاتر ادامه داد. حالا چند سالی است که حق‌شناس، در کنار این آموخته‌هایش، مهارت آشپزی و شیرینی‌پزی را به ‌صورت حرفه‌ای دنبال کرده و در فضای مجازی هم به‌عنوان بلاگر فعال است. او خوشحال است که از طریق آموزش‌هایش، دنبال‌کننده‌هایش کسب درآمد می‌کنند و از این‌رو به‌دنبال رسپی‌های جدید است. با ما همراه باشید تا 3دستور کیک خانگی این سرآشپز را مرور کنیم.
کیک مهیاوه پنیری
مهیاوه نوعی کیک شورمزه و مرسوم در مناطق جنوبی کشور و به‌ویژه در کشور امارات است. این کیک بافتی نرم دارد و از سسی به نام مهیاوه در آن استفاده می‌شود که از نوعی ماهی گرفته می‌شود. از همین رو این کیک به این نام شهرت دارد.

آریا بانو


مواد لازم
تخم‌مرغ: 3عدد آرد: 2/5 پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
آب ولرم: یک پیمانه شیرخشک: 3 قاشق سوپ‌خوری
خمیرمایه ترش و شکر (هرکدام): یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و بکینگ پودر (هرکدام): نصف قاشق چای‌خوری
مواد میانی و رویه:


پنیر چدار (خامه یا پنیر صبحانه): 120 گرم
تخم‌مرغ: یک عددکامل و یک زرده
مهیاوه: حدود یک‌سوم پیمانه
کنجد و سیاه‌دانه: به مقدار لازم
طرز تهیه
آب ولرم و خمیر مایه و شکر را مخلوط کرده و رویش درپوش بگذارید تا پف کند و مطمئن شوید خمیر مایه سالم باشد. در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را با مفتول مخلوط کرده و سپس روغن را افزوده و دوباره مخلوط کنید. حالا خمیر مایه عمل آمده را نیز به مواد اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر، شیرخشک و نمک را باهم الک کرده و با رازیانه‌های نیم‌کوب ترکیب کنید و هم بزنید. سپس موادخشک (مواد آردی) را به ظرف مخلوط تخم‌مرغ‌ها بیفزایید و کاملا مخلوط کنید. در نهایت مواد شلی به‌دست می‌آید مانند مواد کیک که باید استراحت کند. سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید حجم‌اش 2برابر شود.
حالا نیمی از مواد را در قالب ریخته و با دست خیس یکدست کنید و رویش را صاف کنید. یک تخم‌مرغ کامل را هم‌زده و نیمی از سس مهیاوه را با تخم‌مرغ مخلوط کرده وسط مواد ریخته همراه با کمی رازیانه که روی آن می‌پاشید. و حالا نیم دیگر خمیر را روی آنها بریزید. دوباره روی آن را پوشانده و استراحت دوم داده تا بالا بیاید. فر را روی درجه حرارت 175سانتی‌گراد گرم کنید. پنیر صبحانه را خرد کرده و بعد از استراحت با فاصله در مواد فرو کنید. زرده تخم‌مرغ روی خمیر رومال کرده و کنجد و سیاه‌دانه پاشیده و در فر قرار دهید. مدت زمان پخت بین 30 الی 40 دقیقه است. بعد از پخت خارج کرده و در صورت تمایل نیم دیگر مهیاوه را رویش ریخته و بعد از خنک شدن برش دهید.
دسر مخملی
دسر مخملی، نوعی دسر عربی است که ته‌ مزه قهوه و نسکافه دارد و برای مهمانی‌ها یک گزینه بسیار راحت و آسان است و اگر وقت کافی برای پخت‌وپز انواع دسر دارید و می‌توانید زمان صرف کنید، این دسر حتما انتخاب خوبی برایتان است.


مواد لازم
شیر: 4 لیوان
پودر کرم کارامل: یک بسته
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
نسکافه: 2 قاشق غذاخوری
آب: 5 قاشق غذاخوری
بیسکوئیت پتی‌بور ساده: یک بسته
طرز تهیه
برای شروع ژلاتین را روی آبی که از قبل سرد شده است بپاشید تا اسفنجی شود. سپس شیر، شکر، نسکافه و پودر کرم کارامل با هم ترکیب کنید و بعد ژلاتین را که اسفنجی شده به آن اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت بگذارید. مخلوط را تا زمانی که داغ و ژلاتین کاملا حل شود روی حرارت نگه‌دارید. وقتی به جوش آمد از روی حرارت بردارید تا بیشتر نجوشد. سپس یک بسته بیسکوئیت پتی‌بور را به آن اضافه کنید و وقتی که کمی بیسکوئیت‌ها نرم شدند در غذاساز یا مخلوط‌کن میکس کنید و در قالبی که چرب کرده‌‌اید بریزید. سپس در حدود 8 ساعت در یخچال استراحت بدهید تا دسر سفت شود و بعد از قالب دربیاورید و به دلخواه تزئین کنید.
کیک شعریه
کیک شعریه یا کیک نئوکلاسیک، یک کیک عصرانه با بافتی نرم، پوک، سبک و عالی است که می‌توانید این کیک را برای عصرانه یا بعد از شام درست کرده و در کنار خانواده از مزه دلچسب آن به‌همراه چای یا قهوه لذت ببرید.

آریا بانو


مواد لازم
تخم‌مرغ: 3 عدد (زرده و سفیده جدا)
شکر: یک پیمانه
کره آب شده و شیر (هرکدام): 3/4 پیمانه
آرد: 1/5 پیمانه
بیکینگ پودر: 1.5 قاشق غذاخوری
وانیل: کمی
مواد لازم برای رویه:
شعریه: یک بسته
کره: 50 گرم
شیرعسلی: نصف قوطی
هل: به میزان دلخواه
طرز تهیه
زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را با شکر فرم بدهید. در یک ظرف جدا زرده و وانیل و مابقی شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. حالا به آن شیر و کره آب شده را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم الک و ترکیب کنید و بعد به تناوب آرد و سفیده فرم گرفته را با مواد زرده ترکیب و با لیسک فولد کنید. (فولد کردن اصطلاحی در آشپزی است که به معنی تا کردن مواد است و با هم زدن فرق دارد. با لیسک مواد را از ته ظرف به روی ظرف می‌آید.) تنها باید در حد یکدست شدن مواد با هم فولد کنید و نه بیشتر! زیرا بافت خمیر باید پُر هوا بماند.
حالا در قالب کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در آن ریخته و سطح آن را صاف کنید. سپس در فر روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. برای درست کردن رویه باقلوایی کره را آب کنید و شعریه‌های خردشده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و بعد شیرعسلی را بریزید و اجازه دهید روی حرارت در حد 2-3 دقیقه بجوشد. دور کیک را با رینگ فیکس کنید یا طلق بکشید. سطح آن را با کرمفیل یا کارامل یا عسل مرطوب کنید و از مواد رویه روی آن بریزید و سطحش را صاف کنید. اجازه بدهید خنک شود و بعد طلق یا رینگ را باز کرده و طبق سلیقه خود تزئین کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1335478/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماکت های استارلینک در حال نصب برای پرتاب هفتم

خواندن چند بیتی از اخوان ثالث درباره زمستان

تمجید ویژه رودری از صلاح؛ او مثل چاقو است

پاسخ تمسخرآمیز جام اتحادیه به ادعای آرتتا!‏

خبر تکان‌دهنده؛ جنجال بزرگ ستاره لیگ برتری

عکس قدوس برای النصر چاپ شد!

پرواز یحیی گل‌محمدی به اردوی فولاد

روانخواه بازیکنان سرشناس تیم تهرانی را مازاد کرد!

ستاره سلتاویگو بازی با رئال را از دست داد

آغاز اردوی 6 روزه سپاهان در کیش

قیچی حامد لک در بالاترین نقطه!

لغو نشست لوپتگی در وستهم؛ پاتر بله داد!‏

اولین تصمیم هیئت مدیره جدید استقلال؛ نظری جویباری مدیرعامل آبی‌ها شد

قیام 19 دی؛ نقطه عطف تاریخ انقلاب و تجلی خروش مردم قم

نگاهمان تبدیل فرهنگ ایثار و شهادت به باورهای اجتماعی است

حقش هست تو رو بِدن به سلمان

بازداشت مسئول کودکان کار

نمیزارم اموال پدر منو بالا بکشی

خاطره‌ای شنیدنی ماندگارترین سرود از زبان محمد گلریز

اجرای دلی و جدید از امیر مقاره

مرگ سالانه 7 هزار ایرانی به دلیل سرطان پستان

کیفیت هوای پایتخت قابل قبول شد

بازداشت عامل آتش زدن 65 تن پوشال یک سال پس از آتش‌سوزی

100 مدرسه جدید در تهران ساخته می‌شود

خوابگاه یک پلنگ ایرانی در پارک ملی صیدوا

گذرِ سیاره ی ناهید از مقابلِ خورشید

نجات یک زن از خودروی غوطه‌ور در سیل

حرم مطهر امام رضا(ع) آماده جشن میلاد امام جواد(ع)

به سبک رستوران ها دیزی بپزید

تفاوت خروسک ، برونشیت و سینه پهلو

یکم گل آرایی ببینیم

سفری به سحابی غول پیکر کارینا

گر نباشد حیا و درک و شعور!

ترکیب هیئت مدیره استقلال با اسامی جالب

مهارهای برتر هفته پانزدهم لیگ برتر

نظری جویباری مدیرعامل جدید استقلال شد

ترکیبات گیاهی «پلی فنول»؛ موادی طبیعی که می‌توانند قلبی سالم و فشار خونی پایین به ما هدیه دهند

اجرای قطعه «خجسته باد» از محمد گلریز در برنامه با ترانه

تخصیص 255 هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش

آخرین وضعیت شیوع ویروس جدید چینی

ماجرای تبدیل حمام خوابگاه به سالن مطالعه دانشجویی!

درخواست نماینده مجلس برای پیگیری موضوع عکس بی‌حجاب بازیگران

کلاهبرداری از مردم با ادعای نفوذ در مراکز دولتی

غروب مهارلو و فلامینگوها

لحظه وقوع زلزله 7/1 ریشتری در چین

فینگرفود مهمونیت رو به سادگی درست کن

لوبیا یک کارخانه مواد معدنی و مفید است

بازی برای فرزندانمان پناهگاه است

یک کلاه می‌خواهد زمین را نجات دهد!

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای