آریا بانو

آخرين مطالب

کباب تابه‌ای با سس انار؛ یک طعم رویایی! خانه داري

کباب تابه‌ای با سس انار؛ یک طعم رویایی!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - غذالند / کباب تابه‌ای با سس انار نوعی روش بسیار خوشمزه و خاص برای پخت کباب تابه‌ای است که طعم متفاوتی دارد.
کباب یکی از غذا‌های سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند که از میان آنها می‌توان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد. کباب تابه‌ای نوعی کباب کوبیده است که با گوشت تهیه می‌شود و به جای پختن با آتش و زغال و کباب شدن، داخل ماهی تابه و روی اجاق گاز پخته می‌شود.
کباب تابه‌ای یک غذای بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که طعم متفاوتی از کباب کوبیده دارد و شما می‌توانید این نوع کباب را در منزل به راحتی تهیه کنید. کباب تابه‌ای با سس انار نوعی روش طبخ متفاوت این غذا است که طی آن کباب با سسی از پیاز، رب انار و گردو طبخ می‌شود و در کنار بادمجان و گوجه سرخ شده طعم فوق‌العاده دلچسبی دارد. اگر به دنبال درست کردن غذا‌های جدید و متنوع هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کباب تابه‌ای با سس انار همراه ما باشید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز: 2 عدد

رب انار: 2 قاشق غذاخوری
بادمجان: 5 عدد
گوجه گیلاسی: 10 عدد
دانه انار: نصف لیوان
پودر گردو: نصف پیمانه
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
مرزه خشک: 1 قاشق چای‌خوری
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این کباب تابه‌ای خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس یک پیاز درشت را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و مرزه خشک را به گوشت اضافه کنید و خیلی خوب ورز بدهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. حالا مایه گوشت را کف یک ماهی تابه نچسب پهن کنید به طوری که ضخامت یکسان داشته باشد. با نوک کفگیر گوشت را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و بین قسمت‌های کباب شیار ایجاد کنید. کمی روغن و زعفران روی گوشت بریزید و حرارت را کم کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا کباب آب بیندازد، سپس کباب‌ها را پشت و رو کنید. مراقب باشید کباب‌ها طی پخت خشک نشوند. بعد از اینکه دو طرف کباب سرخ شد، خیلی با احتیاط کباب‌ها را از ماهی تابه خارج کنید.
یک عدد پیاز را خرد کنید و داخل همان ماهی تابه بریزید و کمی روغن اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، رب انار و پودر گردو را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید، سپس یک لیوان آب جوش بریزید و مواد را هم بزنید و کمی زعفران اضافه کنید. حالا کباب‌های سرخ شده را با احتیاط داخل سس بچینید و درب ماهی تابه را ببندید تا سس با حرارت کم بجوشد و غلیظ شود. در این فاصله بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای سرخ کنید و در آخر به ماهی تابه اضافه کنید و روی کباب‌ها بچینید. گوجه گیلاسی‌ها را هم داخل سس بچینید و 10 دقیقه دیگر زمان بدهید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. در این مرحله کباب تابه‌ای خوشمزه ما آماده سرو است. کباب تابه‌ای را همراه با مخلفات داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
کباب تابه‌ای را می‌توانید با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه کنید؛ اما به این نکته توجه داشته باشید که اگر کباب تابه‌ای را با گوشت گوسفند درست می‌کنید، گوشت گوسفند در فرآیند پخت آب می‌شود؛ بنابراین سایز آن کوچک می‌شود و باید کباب‌ها را کمی بزرگ‌تر درست کنید؛ اما گوشت گوساله آب نمی‌شود. برای تهیه کباب تابه‌ای بهتر است از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
2ـ نیازی نیست پیاز را کاملا فشار بدهید تا هرچه آب دارد، پس بدهد. فقط همان آبی را که بعد از رنده کردن پیاز ته کاسه جمع می‌شود، دور بریزید. اگر پیاز را فشرده کنید و همه آبش را بگیرید، کباب تابه‌ای شما بعد از پخت خشک می‌شود.
3ـ برای درست کردن کباب تابه‌ای نیازی به استفاده از روغن زیاد نیست و همین که کف ماهی تابه کمی چرب باشد، کافی است؛ زیرا گوشت در جریان پخت آب و روغن می‌اندازد و با همان آب و روغن خودش پخته می‌شود.
4ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه‌های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره‌ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه این غذا سعی کنید رب انار را از فروشگاه‌های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می‌کنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.
5ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای 1 قاشق چای‌خوری زعفران 2 قاشق سوپ‌خوری آب جوش و 2 تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1329586/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییرات آب و هوایی، زمین را 41 روز بیشتر داغ کرد

انتشار رمانی از مهدی خطیبی به زبان آلمانی

کریم باقری: شخصا اعتقاد دارم باید بیشتر به جوانان میدان بدهیم

واکنش سخنگو فراکسیون ورزش به موضوع نظر فروردین در مورد روانخواه

تارتار هر دو استقلال را جا گذاشت!

یامال تنها جواهر فوتبال جهان است

رئال 125 میلیون یورو از دست داد

خانبان: کسی که ویس علیه گاریدو را پخش کرد کار اخلاقی ای نکرد

دورتموند بلینگام جدیدش را پیدا کرد

پورعلی گنجی: گاریدو برای تیم زحمت کشید اما شرایط خوب پیش نرفت

سروش رفیعی: خیبر بهتر از ما بازی را شروع کرد

علیپور: مردم لرستان و همه بدانند یک حرکتی کردند تا من از کوره در رفتم

بغض احمد نجفی بر سر مزار شهید سلیمانی

دکتر بهشتی عدم نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد/ هرگز نباید کمترین شائبه ای به میان آید که هدف، حکومت روحانیت است

به میدان مبارزه خوش آمدید

مریم اسمی خانی: نمی‌توان فیلم کوتاه را در سینما نادیده گرفت

آهنگ «ستاره» را از مجید رضوی بشنوید

بارش باران در کعبه

نجات یک روباه توسط یک طبیعت‌گرد

رونمایی از شاهکار 500 ساله عصر صفوی در موزه فرش ایران

علائم و نشانه‌های مهم کمبود ید در بدن

درخشش یک جوجه کنجکاو در دل کیهان

محبوبِ من...

سعید دقیقی: مقابل پرسپولیس قطعا لایق برد بودیم

دقیقی: ایران دوست داشت پرسپولیس ببرد که برد

سعید دقیقی: همه تیم‌ها باید به یک چشم دیده شوند

تعظیم به محمد صلاح؛ پادشاه باکسینگ دِی

تیم سال فدراسیون تاریخ و آمار در سیطره رئالی‌ها

کریم باقری: با حمایت تماشاگران‌مان که کم‌حوصله هستند، خیبر را بردیم

اشلوت: سرمربی لیورپول هستم، دائما تحت فشار!‏

در مورد داوری نمی شود حرف زد اما نمی دانم چرا پنالتی ما را قبول نکردند

حمایت کریم باقری از علیپور، آل کثیر و ژوائو

کاشف والورده: فده در نوجوانی خیلی درخشان نبود!‏

خدا همچین دختری قسمت نکنه

یه ماشین هول داد و بدبخت شد

تئاتر «گلد اسمیت» در زاهدان و به مدت پنج روز اجرا شد .

موسیقی بیکلام " Carol of the Bells " با ساز ویولن و مناظر برفی

وضعیت تاسف‌بار خوابگاه‌های دانشجویان

قرائت دعای سلامتی امام زمان(عج) توسط رهبر انقلاب

تاثیر شگفت انگیز کلاه ایمنی در محیط کار!

طرز تهیه ساوارین شکلاتی

ویتامینی که می‌تواند التهاب ریه‌ها را کاهش دهد

برای نوزادتون الکی پول به اسباب بازی ندین!

اتفاق عجیب در نشست خبری مسعود شجاعی

شجاعی: به کسی باج نمی‌دهم!

کارشناس داوری: تمام تصمیم‌های بنیادی‌فر در بازی پرسپولیس درست بود

پست جالب باشگاه پرسپولیس پس از گلزنی علیپور

مالک خیبر خرم آباد: ما از رانت دولتی استفاده نکردیم

آموریم: راحت نیستم، باید برای هواداران جبران کنم

عیسی آل کثیر، مهاجم پرسپولیس: گلم برای کریم باقری بود