ذرت مکزیکی بازاری بخاطر طعم سسش با نسخه خانگی فرق داره!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / ذرت مکزیکی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای خیابانی است که طعم بینظیر و بافت نرم و ترد آن، هر کسی را شیفته خود میکند.
آیا تا به حال فکر کرده اید که چه سسی می تواند طعم ذرت مکزیکی شما را بی نظیر کند؟ انتخاب سس مناسب می تواند این میان وعده محبوب را از خوب به عالی تبدیل کند؛ اما با این همه گزینه های موجود، کدام یک بهترین انتخاب است؟
سس کلاسیک ذرت مکزیکی ترکیبی دلپذیر از ماست یونانی، سس مایونز، ادویه های معطر و گاهی اوقات پنیر رنده شده است. این سس که کمی ترش و تند است، مکمل عالی برای ذرت مکزیکی بوده و به آن طعمی بی نظیر می بخشد.
مواد لازم
کره 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز نصف پیمانه
پودر پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
سس تند فلفلی (در صورت تمایل) یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یا پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری
آبلیمو تازه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خامه ترش دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس کلاسیک ذرت مکزیکی
در وهله اول کره را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به آرامی آب شود، فقط مراقب باشید که نسوزد.
بعد در یک کاسه بزرگ، مایونز، خامه ترش، پنیر پارمسان، کره آب شده، آبلیمو و سس فلفلی تند را ترکیب نمایید.
در مرحله بعد نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.
در نهایت سس را بچشید و در صورت نیاز، نمک، فلفل یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.
این سس را میتوانید مستقیماً روی ذرت های پخته شده یا بخارپز شده بریزید و برای تزئین هم مقداری پنیر رنده شده یا گشنیز تازه اضافه کنید.
-
سه شنبه ۴ دي ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۲:۲۷
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1328590/