راز ساده ترد شدن چیپس خانگی چیه؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / در همه دستورهای طبخ چیپس خانگی فقط و فقط یک راز وجود داره و ما اونو به شما میگیم:
بعد از خلال کردن سیب زمینی ها، هرچه برش باریک تر باشه و بعد آن هرچه زمانی که سیب زمینی در ظرف آب سرد قرار میگیره بیشتر باشه، نشاسته ای که باعث خمیر شدن سیب زمین میشه کمتر شده و در هنگام پخت سریعتر ترد میشه.
پس حتی میتونید 2 بار سیب زمینی رو شستشو بدین و بعدش در یک توری ریخته و بذارین کاملا آبش بره و اصطلاحا یکم بیات بشه و وقتی خشک شد و آبی نداشت داغ روغن داغ بریزید.
اینطوری قطعا سیب زمینی تردتری خواهید داشت.
-
سه شنبه ۴ دي ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷:۲۷
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1328246/