آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک ایتالیایی میلیاچو خانه داري

طرز تهیه کیک ایتالیایی میلیاچو
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / کیک میلیاچو نوعی کیک ایتالیایی مشهور است که با روشی خاص و متفاوت طبخ می‌شود و بافت نرم و پنبه‌ای دارد.
کیک‌ها از جمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه‌رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است. کیک میلیاچو یکی از کیک‌های بسیار خوشمزه و مشهور ایتالیایی است که با روش و سبک خاصی تهیه می‌شود و دستور پخت متفاوتی دارد. این کیک نرم و پنبه‌ای با عطر پرتقال و لیمو یک عصرانه بسیار دلچسب و خوشمزه است که پیشنهاد می‌دهیم حتما یکبار آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر دوست دارید کیک‌های جدید با طعم‌های متنوع را درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک میلیاچو همراه ما باشید.
مواد لازم:
آرد سمولینا: 180 گرم
شیر: 500 گرم

آب: 400 گرم
کره: 50 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
شکر:200 گرم
پنیر خامه‌ای: 250 گرم
زست لیموترش (رنده پوست لیمو): 1 قاشق چای‌خوری
پوست پرتقال خرد شده: 1 عدد
طرز تهیه:
برای درست کردن این کیک پنبه‌ای و خوشمزه ابتدا آب، شیر، زست لیموترش و پوست خرد شده پرتقال را که از قبل یکبار جوشانده‌اید، داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آرد سمولینا را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت فرنی برسد. حالا کره را که به دمای محیط رسیده است، به مواد بالا اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید تا کره با حرارت مواد داخل قابلمه آب شود. قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید تا از حرارت بیفتد. در این فاصله تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و شکر را اضافه کنید. حالا با دور تند همزن برقی تخم مرغ و شکر را به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
در آخر ترکیب آرد و شیر و بقیه مواد را که از قبل درست کرده بودید و خنک شده است، به مایه تخم مرغ و شکر اضافه کنید و از یک جهت با لیسک هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. کف قالب 22 سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. حالا قالب را داخل فر 175 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت 55 دقیقه تا 1 ساعت قرار بدهید تا کیک بپزد و پف کند. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کیک خنک شود، سپس کیک را با قالب به مدت 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود و جا بیفتد، سپس کیک را داخل ظرف مخصوص سرو برگردانید. برای تزیین کیک می‌توانید روی کیک مقداری پودر قند الک کنید و از برش‌های پرتقال و لیمو برای تزیین استفاده کنید، نوش جان.
نکات مهم برای تهیه کیک در منزل
1-برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.
2-دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه 175 تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد. کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می‌کنند، دست‌شان هست. مثلاً می‌دانند اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه در فری که استفاده می‌کنند، این دما روی درجه 185 حاصل می‌شود. اگر زیاد با فر کار نکرده‌اید و دمای فرتان را نمی‌دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان‌طور که گفتیم، دمای بیش‌تر فر‌ها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید. به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.
3- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه‌گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه‌ها دقیق‌تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه‌ها را نمی‌دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید. اگر خواستید با پیمانه اندازه‌گیری کنید، برای اندازه‌گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می‌کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه‌ها دقیق نمی‌شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می‌ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد.
4-همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد. خیلی از افراد فکر می‌کنند که وانیل و طعم دهنده‌ها بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد. درحالی‌که این فکر اشتباه است. آن‌چه بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.
5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3 قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید. 
6- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی‌ها می‌توانید تهیه کنید و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجود است.
7- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.
8- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1320935/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لاین جدید تحقیقات کاربردی شناختی با توسعه تجهیزات آزمایشگاه نقشه برداری مغز

ماهواره‌بر سیمرغ به توان حمل 500 کیلوگرم محموله ارتقا می‌یابد/ به‌زودی پرتاب‌های موفق دیگری خواهیم داشت

مثل آن چایی که می چسبد به سرما بیشتر!

معرفی کتاب "اینجا سوریه است"

میلان برد ولی ستاره‌اش را از دست داد!

یامال: داشتم می‌مردم، نگذاشتند تست بدهم!

شمسایی: باشم یا نباشم تغییر نسل فوتسال باید با سرعت انجام شود

کیفیت هوای شهر قدس برای استقلال- مس مناسب شد

موتا از راز پیروزی بر سیتی گفت

شمسایی: جوانان با تجربه‌ای در تیم ملی فوتسال داریم

صحبت‌های شمسایی در رابطه با آخرین شرایط فوتسال و تغییر نسل

داودی، اردوی تیم ملی فوتسال را ترک کرد

استراحت گاریدو به تنها دفاع چپ تخصصی سرخ‌ها

بازی سپاهان و پرسپولیس فقط با حضور زنان

ماجرای اکران «مارمولک» در شورای عالی امنیت ملی

نظر جالب عایشه‌ گل درباره مردهای ایرانی

چهره ها/ بهنوش بختیاری به استقبال شب یلدا رفت!

نگاهی به آغاز کار کارگردان های معروف ایران

مراسم نامزدی ساده و بدون ریخت و پاش سلنا گومز / انتخاب یک حلقه برلیان به جای تجملات غیرضروری و تأثیر آن بر دنیای مد

اهدای انگشتر رهبر انقلاب به دختر خانمی که خواسته‌اش را مطرح کرده بود / نمادی از مهر و عدالت در تاریخ ایران

تصنیف «چهره به چهره» با صدای علیرضا قربانی و گروه باران

کشف 5 هزار لیتر سوخت قاچاق در یک انبار

وزیر کار: ‌استخدام‌ بدون آزمون ممنوع است

بازداشت سارقان موزه هنرهای تزئینی اصفهان

لحظه کتک‌کاری زن 72 ساله با زورگیران طلاهایش

آتش سوزی در یکی از جایگاه های سوخت تبریز

ترفند کاربردی برای باز کردن پیچ هرزشده

بارش برف سنگین و کم‌سابقه در الجزایر

ساده ترین روش برای تکثیر گل رز

گوناگون/ کشف یک شمشیر بسیار کمیاب

ایسلند؛ سرزمین آتش و یخ

این پرندگان برای شکار جنگل را به آتش می‌کشند

ذوق کردن پنگوئن از رد پای خودش

پاییز زیبای جاده سیاهکل به دیلمان

تصاویری زیبا از طاووس هندی

کلیسای جامع کلن یکی از شاهکارهای بی‌نظیر معماری گوتیک

بهترین روش برای پخت مرغ زعفرانی خونگی

شیرینی دانمارکی بازاری درست کن

خاصیت گلاب در بهبود عملکرد مغز و آرامش داشتن

افرادی که بیماری آسیت دارند حتی نمک طبیعی هم باید کم مصرف کنند

از ظاهر نمک‌ها نمی‌توان خاصیت آن را تشخیص داد

بازی‌های رایانه‌ای فرصتی برای رشد یا تهدیدی برای آینده؟

آموزش تکنیک چاپ عکس روی چوب

جمشید نورشرق: در خصوص پرونده بیرانوند هیچ تحریکی انجام نشده است

جشن مردم عربستان برای گرفتن میزبانی جام جهانی 2034

توضیح معاون حقوقی پرسپولیس درباره پرونده‌ بیرانوند و اتهام جعل باهویی

تغییر زمان دیدار سپاهان - پرسپولیس و استقلال - گل‌گهر

محمد عمری زهرش را به پرسپولیس ریخت

پرونده امباپه؛ دادستان سوئد پرونده را مختومه کرد

مهاجم برزیلی در رادار لیورپول برای جایگزینی صلاح