بهترین کیک خیس شکلاتی با تمام نکات
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /موادلازم
آرد. 260گرم( از 2 پ دو ق غ کم بشه)
بیکینگ پودر 8گرم(2 ق چ)
تخم مرغ. 4عدد
شیر گرم. 160گرم(3/4 پ + 1 ق غ)
روغن مایع. 155گرم(3/4 پ )
پودر کاکائو. 25گرم(2 و نیم ق غ )
شکر. 200گرم(1 پ )
وانیل. 1/3 ق چ
مدت زمان پخت 40 تا 50 دقیقه
سایز قالب : قطر 20 و ارتفاع 7
دمای فر برقی 170 درجه المنت پایین
دمای فر گازی 180 درجه
دمای توستر 160 درجه
مواد سس
شیر 1 پ (210 گرم )
پودر کاکائو 2 ق غ ( 20 گرم )
روغن مایع 1/4 پ (55گرم )
شکر 1/4 پ (50گرم )شکلات تخته ای یا سکه ای 25گرم
وقتی کیک رو از فر بیرون آوردین بزارید یه ربع تو قالب بمونه بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و کیک رو برش بزنید، برعکس داخل قالب بزارید و با سیخ چوبی همه جای کیک رو سوراخ سوراخ کنید سس ولرم رو روی کیک بریزین
حتما سس ولرم رو روی کیک ولرم بریزین
وقتی سس رو روی کیک ریختین اجازه بدین دو سه ساعت بمونه تا سس کامل جذب کیک بشه بعد میل کنید
-
يکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹:۵۰
-
۱۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1311612/