طرز تهیه پیتزای چیکن آلفردو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای مزه دار کردنمرغ:
سینه مرغ نازک تر کنید
نمک و فلفل و پودر سیر و روغن زیتون (مایع)
سینه مرغ رو با ادویه و روغن مزه دار کنید وخوب ماساژ بدید داخل تابه هر طرف رو سه دقیقه گریل کنید و بعد هم نواری برش بزنید .
مواد لازم سس آلفردو:
قارچ
کره 20گرم (یک ق)
سیر رنده شده دو حبه
خامه صبحانه دو ق غ
شیر نصف لیوان
پنیر پارمسان 2تا 3ق غ
نمک و فلفل و جوزهندی
پنیر پیتزا برای روی خمیر
دمای فر برقی 220درجه باشه به مدت 12تا 15دقیقه بپزید اگر سطح پیتزا طلایی نشد گریل هم در آخر روشن کنید .و بهتر هست حرارت هم از بالا پایین باشه
-
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷:۲۹
-
۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1307188/