آریا بانو

آخرين مطالب

سالاد لوبیا سفید با تن ماهی؛ یک سالاد خوشمزه و خاص خانه داري

سالاد لوبیا سفید با تن ماهی؛ یک سالاد خوشمزه و خاص
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو /سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و... تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد تن ماهی یکی از سالاد‌های سرد خوشمزه است که از ترکیب تن ماهی با انواع سبزیجات معطر مانند جعفری، پیازچه و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر دوست دارید سالاد تن ماهی را اینبار با روشی متفاوت تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
تن ماهی: 1 قوطی
لوبیا سفید پخته: یک و نیم پیمانه
ذرت: 1 پیمانه
پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده: نصف پیمانه
خیار شور خرد شده: نصف پیمانه
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
پول بیبر: 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه

آریا بانو


برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا لوبیا سفید پخته و خنک شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خیارشور خرد شده، زیتون خرد شده، پیازجه و جعفری خرد شده و ذرت را به آن اضافه کنید. تن ماهی را بعد از جوشاندن باز کنید و روغن آن را بگیرید، سپس تن ماهی را داخل سالاد بریزید. حالا روغن زیتون، نمک، پول بیبر و آب لیمو ترش را اضافه کنید و خوب مواد سالاد را زیر و رو کنید تا مزه‌ها با هم مخلوط شوند. سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آماده سرو است. نوش جان.
نکات مهم
ـ یکی از نکات بسیار مهم در مورد مصرف تن ماهی جوشاندن آن است. قوطی کنسرو را به مدت 20 دقیقه در ظرف حاوی آب جوش قرار دهید، طوری که آب کاملاً قوطی را احاطه کند. جوشاندن تن ماهی پیش از مصرف موضوعی است که متخصصان علم تغذیه و پزشکان به آن تأکید دارند. زیرا ممکن است به دلیل یک سهل‌انگاری در هنگام تولید، شرایط نامناسب نگه‌داری و یا رد شدن تاریخ مصرف قوطی تن ماهی به نوعی باکتری خطرناک آلوده باشد. این باکتری عامل ایجاد نوعی مسمومیت کشنده به نام بوتولیسم است. جوشاندن تن ماهی تنها راهی است که می‌تواند این باکتری‌های مضر را از بین ببرد. پس این مرحله را جدی بگیرید. اگر در انجام این کار سهل‌انگاری کنید، می‌تواند منجر به فاجعه‌ای غیرقابل جبران شود. بله دقیقا درست متوجه شدید. نجوشاندن تن ماهی پیش از مصرف می‌تواند تبعات غیرقابل باوری را برای شما به همراه داشته باشد؛ بنابراین با تصور این‌که مشکلی پیش نخواهد آمد، به دلیل تنبلی یا گرسنگی زیاد جوشاندن قوطی کنسرو را فراموش نکنید.
ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
1 ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
2 ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3 ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.
ـ ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی‌های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده می‌کنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه‌های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانه‌های این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمی‌شوند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1306224/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی گوگل به یک دانشجو گفت «لطفا بمیر»!

استرس می‌تواند خاطرات را تغییر دهد

سفر یک ربات انسان‌نما به ماه در ماموریت «چانگ‌ای8» چین

فقط صبور باش ...

تاریخ به روایت شکست‌خوردگان

چگونه کتاب‌خوان شویم؟

هیچ حالی را بقایی نیست بی صبری مکن

حضور مهدی تاج در اردوی تیم ملی در هتل المپیک

سامان قدوس به دلیل مصدومیت اردوی تیم ملی را ترک کرد

حضور علی پروین و رضا درویش در استادیوم درفشی فر پرسپولیس

آموریم در اولدترافورد؛ بازی بدون پیراهن!

پرواز مستقیم تیم ملی به مقصد بیشکک

تعداد بازیکنان در دسترس گاریدو کمتر شد

حدادی: 20 میلیارد هزینه میزبانی پرسپولیس از الغرافه شد

نبی از اردوی بعدی در کنار ملی‌پوشان

پیروزی بایرن بر شاختار قبل از شروع مسابقه!

ستاره خط هافبک تیم ملی اردو را ترک کرد

تاج: برخی انتقادها از تیم ملی کینه‌ورزانه است

علی دایی در جمع بهترین‌ها با سربند «یا زهرا»

خاطرات تهران قدیم؛ از ژست متفاوت آغاسی تا کاروان شتر در خیابان ویلا

بازگشت بازیگر مشهور هالیوود به سینما بعد از 10 سال

اتفاقی عجیب در صداوسیما/ آوردن خرس به برنامه چهارپایه!

دیدار رئیس سازمان سینمایی با فیلمسازی که قصد فروش کلیه‌ داشت

پخش مستند جذاب «تنها در قطب شمال» از تلویزیون

نمایش 2 مستند از «ناصر تقوایی» در موزه سینما

روایت رامبد جوان از نجات «زودپز» از توقیف!

ناصر ملک مطیعی در مراسم ازدواج علی حاتمی با زری خوشکام

چرا رامبد جوان بعد از مدت ها با فیلم «زودپز» به سینما برگشت؟

ابوالفضل پورعرب چگونه بازیگر فیلم معروف «عروس» رسید؟

توانایی شگفت انگیز سگ رباتیک مسلح ارتش ترکیه / نمایشی فوق‌العاده در مسابقات بین‌المللی

مرگ 5 میلیون نفر با تجویز غیرمنطقی آنتی بیوتیک!

افشای علت عمده ابتلا به ایدز در ایران؛ آماری تکان دهنده از مبتلایان

آوای دوتار مازندران در نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی

سهم ناچیز دهک پایین درآمدی در رتبه‌های زیر 3000 کنکور

شگرد جدید قاچاقچیان برای خشکاندن جنگل‌های هیرکانی

آتش‌سوزی در سرای سالمندان اسپانیا با 10 کشته

طوفان هولناک در فیلیپین؛ ده‌ها هزار نفر آواره شدند

آماری تکان دهنده از مبتلایان به ایدز در کشور

به هم ریختن نظم پاساژ توسط موش!

ضرب المثل/ از ماست که بر ماست

تقاطع عجیب جاده ها در استان کیانچون چین

گوسفندی عجیب با چهار شاخ!

شیر گرسنه در حال تغذیه از لاشه شکار

با چنین استادی هرگز نمیشود تقلب کرد!

چوربا اسفناج ترکیه‌ای؛ یک غذای مقوی و خوشمزه

طرز تهیه کراکت پنیری

تردیلا خونگی برای موقع هایی که هوس یه خوراکی خوشمزه میکنی

به جای سوسیس بندری میتونی این ساندویچ رو درست کنی

طرز تهیه سالاد خوشمزه پاییزی

عضو پیچ خورده و آسیب دیده را باید ارتفاع دهیم