این مکملها به پیشگیری از سرطان کمک میکنند
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - مهر /یک مطالعه جدید ادعا می کند که اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 موجود در مکمل های روغن ماهی ممکن است به محافظت از افراد در برابر سرطان کمک کند.
به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند شرکت کنندگان در مطالعه با سطوح بالاتر امگا 3 با میزان کمتر ابتلاء به سرطان روده بزرگ، معده، ریه و سایر سرطانهای دستگاه گوارش روبرو بودند.
به همین ترتیب، سطوح بالای امگا 6 منجر به کاهش نرخ 14 سرطان مختلف از جمله مغز، ملانوم ، مثانه و غیره شد.
« یوچن ژانگ »، محقق ارشد از دانشگاه جورجیا، گفت: «این یافتهها نشان میدهد که افراد عادی باید روی دریافت بیشتر این اسیدهای چرب در رژیم غذایی خود تمرکز کنند.»
این مطالعه مبتنی بر دادههای بیش از 253000 شرکت کننده در پروژه تحقیقاتی بانک زیستی انگلستان بود. به عنوان بخشی از این پروژه، شرکت کنندگان پرسشنامههای رژیم غذایی را پر کردند و سلامت آنها برای چندین دهه تحت نظر بود.
به گفته محققان، از این افراد، نزدیک به 30000 نفر به نوعی سرطان مبتلا شدند.
این اسیدهای چرب در ماهیهای چرب، آجیل و روغنهای آشپزی گیاهی وجود دارند، اما بسیاری از افراد برای اطمینان از دریافت کافی از مکملهای روغن ماهی به سراغ مکملهای روغن ماهی میروند.
با این حال، مزایای این اسیدهای چرب کلی نیست. محققان خاطرنشان کردند که سطوح بالای امگا 3 میتواند با خطر ابتلاء به سرطان پروستات مرتبط باشد.
-
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵:۴۲
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1301154/