کرم کارامل با نون تست برای مهمانی های پاییزی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تبیان / مواد لازم:
100 گرم نون
350 گرم شیر
3 تخم مرغ
500 گرم شیرعسلی
کارامل:
350 گرم آب
350 گرم شکر
1. اول از همه کارامل رو درست می کنیم.
2. در قابلمهای روی حرارت ملایم آب و بعد شکر رو اضافه کنید و بذارید بجوشه تا مخلوطتان حدود 20 تا 25 دقیقه حباب بزنه یا تا زمانی که کاراملی خوب و غلیظی به دست بیاد. رازش تو اینه که اصلا هم نزنید.
3. کارامل رو تو یک تابه 20 سانتی متری بریزید و به خوبی روی لبههای تابه پخش کنید.
4. در مخلوط کن، نان رو با شیر، تخم مرغ و شیرعسلی به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که یکدست بشه، مخلوط کنید.
5. مخلوط رو در تابه بوندت بریزید و با فویل آلومینیومی بپوشونید و در یک قابلمه بزرگ و کم عمق بذارید. در قابلمه با احتیاط مقداری آب داغ بریزید تا نیمه پر بشه، درش رو ببندید تا 40 دقیقه بپزه.
6. تابه رو با احتیاط از قابلمه خارج و در محل سرو برگردونید. نوش جون
-
پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲:۳۹
-
۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1293529/