آریا بانو

آخرين مطالب

ظرفیت یک خط مترو معادل بزرگراهی با 33خط عبوری‌ است شهرداری تهران

ظرفیت یک خط مترو معادل بزرگراهی با 33خط عبوری‌ است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با اشاره به اهمیت توسعه خطوط در کلان‌شهرها گفت: در بخش تجهیزات مترو 65 تا 70 درصد توانسته‌ایم داخلی‌سازی داشته باشیم.

به گزارش شهر و به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه؛ مسعود درستی با بیان اینکه در بخش تجهیزات مترو 65 تا 70 درصد توانسته‌ایم داخلی‌سازی داشته باشیم، افزود: مترو تهران به عنوان پاک‌ترین، امن‌ترین و سریع‌ترین وسیله حمل‌ونقل به خوبی جایگاه خود را در میان شهروندان پیدا کرده است؛ اما با توجه به حجم ترافیک سطح شهر و استفاده شهروندان از خودرو شخصی تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی تصریح کرد: اگر ظرفیت یک خط عبوری بزرگراهی در تهران را 1800 وسیله نقلیه شخصی و عموماً تک‌سرنشین در نظر بگیریم و این را مقایسه کنیم با ظرفیت یک خط مترو که 60 هزار نفر در ساعت را تنها در یک‌جهت جابجا می‌کند، می‌توان گفت ظرفیت یک خط مترو معادل بزرگراهی با 33 خط عبوری است و این خود نشان‌دهنده اهمیت و ضرورت توجه برای توسعه و تجهیز خطوط مترو می‌باشد.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه مترو به‌خاطر اینکه در زیر زمین قرار گرفته بهترین گزینه برای فرار از ترافیک محسوب می‌شود گفت: صرفه‌جویی در وقت و کاهش زمان سفر به‌خصوص برای کلان‌شهری مثل تهران یک موهبت است که استفاده از مترو آن را به ارمغان می‌آورد.
درستی خاطرنشان کرد: در تهران سالانه میلیون‌ها ساعت از اوقات شهروندان در ترافیک تلف می‌شود و تنها راه برون‌رفت از این معضل توجه به حمل‌ونقل عمومی به‌خصوص مترو است. امیدواریم این مهم با توجه رویکردهای مدیریت تهران سرعت بگیرد.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه تصریح کرد: استفاده از مترو در کلان‌شهر تهران نیاز به تبلیغ ندارد و به خوبی جای خود را در میان مردم پیدا کرده است و دیگر به عنوان یک مطالبه مردمی است که انتظار دارند در سایر مناطق نیز گسترش یابد.
وی با تأکید بر اینکه یکی از جنبه‌های مثبت توسعه سیستم‌های ریلی به‌ویژه مترو، امکان انجام سفرهای درون‌شهری و ارتباط حومه با شهر تهران با سرعت مناسب و تردد دقیق و ایمن است خاطرنشان کرد: با توجه به مرکزیت سیاسی و اقتصادی تهران، طبیعی است در اطراف این شهر سکونت سال‌به‌سال رونق بیشتری پیدا کند و برای هدایت جمعیت به شهرهای اقماری لازم است خطوط مترو گسترش یابد. اگرچه این اتصال در مورد برخی از شهرهای اقماری از جمله کرج، هشتگرد و پرند برقرار شده است، اما شهرهای اقماری پرجمعیتی همچون پردیس همچنان از این موهبت محروم‌اند. امیدوارم با توجه به برنامه توسعه خطوط مترو شاهد گسترش این امکانات در سایر نقاط پایتخت در آینده نزدیک باشیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1147160/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور اعلام شد

ثبت سفارش کتاب‌های درسی از 2 روز آینده آغاز می‌شود

عضو کمیسیون آموزش مجلس: امکان آموزش زبان دوم در دوره ابتدایی وجود ندارد

«اتوبوس قطاری» جایگزین «متروباس» شد

فروشنده مواد مخدر در محیط‌های آموزشی دخترانه به دام پلیس افتاد

زندانی که مُرد و زنده شد؛ عفو ثانیه بعد از اجرای حکم اعدام

آتشفشان کولا با شکل های طبیعی و تاریخی

طبیعت بهاری تالش زیبا

سرقت گوشی از یک خانوم جوان در یکی از محله های تهران

سوسک سرگین قهرمان قدرت در دنیای حشرات است!

حمله شیرها به فیل

سیستم عجیب و پیچیده چرخ هواپیمای بوئینگ 737 مکس

طرز تهیه نون پیتزایی

تضمین سلامت مو با مصرف این مواد غذایی

چرا از کمربند بعد از عمل کمر استفاده می‌شود؟

از 6 تا 7 سالگی فرزندانتان مسئولیت پذیری را یاد می‌گیرند

مشاهده رنگی کاملا جدید توسط چشم انسان

ایستگاه فضایی بین‌المللی به خطرناک‌ترین دوره خود وارد شد

مشاور دبیر کل در امور شعر، ادبیات و محافل ادبی معرفی شد

جایگاه شادی در فرهنگ ایران باستان و اشعار شاعران ایرانی

سرمربی عراق: خودشان می‌گویند لیاقت تو را نداشتیم!

اتفاق عجیب نبرد بزرگ؛ محرومیت هردو سرمربی!

کنعانی میخواست مهاجم پرسپولیس شود!

رئال قبل از اخراج آنچلوتی سه بار فکر کند

بنیادی‌فر و قضاوت بازی حساس بعد از الکلاسیکو

اینتر من را یاد ایتالیای قهرمان جهان انداخت

ترکیب احتمالی اینتر؛ زوج لائوتارو مشخص شد

احکام هم‌زمان علیه ویسی؛ محرومیت، جریمه و توبیخ!

مسئولان ارشد لرستان در تقدیر از تیم خیبر

دایی: پرسپولیس در رختکن قهرمانی را از دست داد!

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

سفر در تاریخ؛ «رضاخان در حرم امام حسین(ع) در کربلا»؛ سال 1303

پوریا پورسرخ: از دقیقه به دقیقه بزرگ شدن بچگی‌ام کیف کردم

رحمان و رحیم دوقلوهای پایتخت از مصائب بعد از به شهرت رسیدن در سریال پایتخت می گویند

حضور شیوا مکی‌نیان بازیگر نقش شری سریال پایتخت به همراه هومن حاجی عبداللهی در کنسرت علیرضا طلیسچی

وقتی من و رفیقم بهم قول میدیم تو عزا نخندیم

حمید حامی از عکس جوونیاش تعجب میکنه!

عود در جنوب، ساز زندگی است…

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اردیبهشت سال 1404

پایان دیرهنگام سردرگمی کنکوری‌ها؛ تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم حذف شد

نسل جدید کارت ملی هوشمند در راه است

مهاجرت معکوس اتباع غیرمجاز

استرداد متهم خیانت در امانت 12 کیلوگرم طلا به کشور

کشف قاچاق 100 میلیارد ریالی لوازم خانگی

سردار رادان: آمار تصادفاتِ سیستان‌و‌بلوچستان تکان‌دهنده است

ریختن سقف هواپیمای آمریکایی در پرواز آتلانتا به شیکاگو!

معاون وزیر آموزش و پرورش: افزایش "درصدی" شهریه مدارس غیردولتی ممنوع است

وقوع سیل در استان ونتو ایتالیا

لحظه‌ هولناک تصادف برای یک پدر و دختر

نوای دلنشین زیارت امین الله در حرم مطهر علوی