آریا بانو - خراسان / غذای
سالم خوردن برای
سلامت جسمی و روانی شما مفید است. اما کدام غذاها برای شاد و
سالم نگه داشتن مغز مهم هستند؟ چه بخواهید
تغذیه خود را برای موفقیت در امتحانات اصلاح کنید، چه در جلسات کاری خود دقیق باشید، توجه به رژیم غذایی واقعا میتواند نتیجه دهد. اگرچه هیچ ماده غذایی واحد و مشخصی برای محافظت از مغز در برابر اختلالات مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر یا زوال عقل وجود ندارد، اما توجه دقیق در مورد آنچه میخورید ممکن است بهترین شانس برای بهینهسازی
سلامت شناختی شما باشد. به گزارش «خبرآنلاین»، در ادامه چند ماده غذایی برای بهبود سلامتروان بیان شدهاست.
غلات سبوسدار| بهبود تمرکز
مانند هر چیز دیگری در بدن، مغز نمیتواند بدون سوخت کافی کار کند و شکل ترجیحی سوخت آن گلوکز است. این بدان معناست که برای حفظ تمرکز و توجه خود باید از تامین انرژی کافی و ثابت گلوکز اطمینان حاصل کنید. شما میتوانید این کار را با صرف غلات سبوسدار مانند آرد سبوسدار، جوی دوسر و
برنج قهوهای انجام دهید.
گوجه فرنگی| به تاخیر انداختن اختلالات شناختی
مطالعات حیوانی نشان میدهد که لیکوپن، یک ماده خاص محافظتی که در گوجهفرنگی یافت میشود، ممکن است به محافظت در برابر ابتلا به زوال عقل به ویژه آلزایمر کمک کند.
تخمه کدو تنبل| تقویت حافظه و خلقوخو
دانه کدو تنبل سرشار از روی، ماده معدنی مورد نیاز برای تقویت حافظه و مهارتهای تفکر است و همچنین منبع مفیدی است از منیزیم، ویتامینهای B و تریپتوفان، ماده پیشساز سروتونین که در خلقوخو موثر است.
تخممرغ| کاهش خطر آلزایمر
یک ماده طبیعی به نام هموسیستئین با افزایش سن افزایش مییابد و خطر
سکته مغزی، اختلالات شناختی و بیماری آلزایمر را افزایش میدهد. برخی از ویتامینها مانند کولین به
مدیریت سطح هموسیستئین در خون کمک میکند. زرده تخممرغ سرشار از کولین است و برای غشای سلولی و عملکرد مغز ضروری است. کولین همچنین یک جزء کلیدی از ماده شیمیایی تقویتکننده حافظه مغز یعنی استیل کولین است.
کلم بروکلی| بهبود قدرت مغز
بروکلی منبع مفیدی از
ویتامین K است که در تقویت عملکرد شناختی و بهبود قدرت مغز نقش مهمی دارد. این
ویتامین در جگر، پنیرهای سفت و آلو یافت میشود.