آریا بانو - مهر /
میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد استفاده کنید. مصرف بالای هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی، زردآلو، آلو، طالبی، موز، انبه و لبو اکیداً توصیه میشود.
این میوهها و سبزیها دارای بتاکاروتن بالا (که در بدن تبدیل به
ویتامین A میشود) هستند که به بدن کمک میکند تا اثرات مضر ناشی از ریزگردها کاهش یابد.
همچنین
شیر و تخم مرغ نیز منابع خوب
ویتامین A هستند.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
http://www.banounews.ir/fa/News/1326543/چرا-باید-میوه-و-سبزیجات-زرد-و-نارنجی-زیاد-مصرف-کرد؟