ماجرای مصاحبهای که استقلالی شدن بیفوما را منتفی کرد
ورزشي
بزرگنمايي:
آریا بانو - آنا /مهرداد محمدی مهاجم مصدوم استقلال همچنان از میادین به دور است. این بازیکن در جریان دیدار با النصر در تاریخ 1 آبان 1403 مصدوم شد و تا امروز، 30 دیدار استقلال را به علت مصدومیت از دست داده است. محمدی که اوایل فصل هم به دلیل محرومیت در ترکیب استقلال غایب بود در این فصل تنها در 5 دیدار برای استقلال به میدان رفته است.
مصدومیت مهرداد محمدی بیش از 183 روز است که دامنگیر این بازیکن است و با توجه به عدم حضور او در تمرینات گروهی، بسیار بعید است که به بازیهای باقیمانده استقلال تا پایان فصل برسد و دوری مهرداد محمدی از ترکیب استقلال، تا شروع فصل بعد ادامه خواهد داشت.
این در حالیست که باشگاه استقلال در نقلوانتقالات زمستانی، با تیوی بیفوما مهاجم- وینگر استقلال خوزستان برای جانشینی مهرداد محمدی و پیوستن به استقلال، به توافق کامل رسیده بود اما به یکباره با مصاحبه پزشک استقلال مبنی بر بازگشت محمدی، این انتقال را منتفی کرد.
محمد علی زارع پزشک استقلال در گفتوگویی با رسانه رسمی باشگاه استقلال، زمان بازگشت مهرداد محمدی به میادین را اسفند سال گذشته اعلام کرده بود و همین امر موجب تردید مدیران استقلال در جذب تیوی بیفوما و در نهایت منتفیشدن این انتقال شد. مدیران استقلال با توجه به این صحبت به سراغ جذب مهران احمدی رفتند و خط هافبک خود را تقویت کردند.
امروز که 2 ماه از اسفند ماه میگذرد بر خلاف صحبتهای پزشک استقلال؛ مهرداد محمدی نه تنها به میادین بازنگشته بلکه حتی در تمرینات سفت و سخت گروهی استقلال حاضر نشده و تنها نرمدوی را آغاز کرده است
این موضوع این سوال را مطرح میکند که پزشک استقلال، بر چه اساسی زمان بازگشت مهرداد محمدی به میادین را اسفند ماه اعلام کرده بود؟ حالا که محمدی 30 بازی استقلال را از دست داده و بیفوما استقلالی نشده است؛ صحبتهای پزشک استقلال آماری غلط بوده یا اینکه حمایتی از مهرداد محمدی صورت گرفته است؟
-
جمعه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱:۲۷
-
۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1395153/